reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się bawia nasze dzieci

... u mnie "na dwór" jak najbardziej :tak: ... i mielone lub ... "siekane" :szok::-D:-D:-D:-p ... a sznycle u mojej teściowej w Sosnowcu :-D:tak:

reklama
bo my damy "dworu ";-):-p jesteśmy i nie szwendamy sie po polach ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
teraz "idę na pole " już mnie nie dziwi ale jak pojechałam z moją babcią w "rodzinne strony " do Brzeska i w okolice, to byłam w wielkim szoku jak kuzynka pyta sie " czy idę na pole " no i myślałam sobie gdzie oni miedzy tymi blokami mają pole :laugh2::rofl2::sorry2:

bo my damy "dworu ";-):-p jesteśmy i nie szwendamy sie po polach ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
teraz "idę na pole " już mnie nie dziwi ale jak pojechałam z moją babcią w "rodzinne strony " do Brzeska i w okolice, to byłam w wielkim szoku jak kuzynka pyta sie " czy idę na pole " no i myślałam sobie gdzie oni miedzy tymi blokami mają pole :laugh2::rofl2::sorry2:
U nas pole jest wszędzie, nie ma problemu z zasięgiem :-p:-p:-p:-p

Nie wiem, czy zauważyłyście, że jeszcze nie użyłam tego określenia nigdy, choć u mnie na porządku dziennym, ale od dziś, jak się rypło, że żek ze wsi, kurna, to bede na pole łazić, a co!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No tak, Tika my na spacer chodzimy na pole na nogach, jemy sznycle i nie pamiętam co jeszcze.
One chodzą na piechotę na dwór i zjadają mielone:-D:-D:-D:-D
U nas tez jak najbardziej wychodzimy na dwor i jemy mielone ale pieczemy placki i chodzimy w ciapkach.;-);-);-);-);-)

ja u baci w wielkopolsce zostałam grzecznie poproszona o przyniesienie sipy , prawie godzinę szwędałam sie po podwórku główkując o cio chodzi, uratował mnie kuzyn- chodziło o taką szuflę do ziarna:-D:-D:-D

a my chodzimy po prostu na podwórko, a co!:-D:rofl2:,

my wprawdzie nie robimy kopyrtków- czyli po naszemu fikołków, ale za to uwielbiamy przebieranki i przymieżanie wszelkich nakryć głowy- przed lustrem oczywiście!

Załączniki

• Obraz 335.jpg
    Obraz 335.jpg
    102,5 KB · Wyświetleń: 39
  • Obraz 338.jpg
    Obraz 338.jpg
    100 KB · Wyświetleń: 45
  • Obraz 346.jpg
    Obraz 346.jpg
    106,4 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 345.jpg
    Obraz 345.jpg
    107 KB · Wyświetleń: 46
  • Obraz 336.jpg
    Obraz 336.jpg
    99 KB · Wyświetleń: 42
ale słodziak z Ewelki:tak: ślicznotka mała no i prawdziwa kobietka z niej:-D:-D
xandii śliczne fotki;-)

reklama
Xandii widzę ze nasze panny po jednych pieniądzach ....................notorycznie mam wyciągane czapki z szuflady a jak nie ma czapek to np. body idealnie można założyć na głowę:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

A w ogóle zdjęcie na fotelu rewelacja :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
widzę ze twoja Ewelka należy do groźnych kobietek :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry