Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)to na pewno świetny pomysł, sama go wypróbuję.
Moniu a mocno wtedy się zachłysnął?
U niego najgorsze jest to, że podnosi głowę do góry jak mu spłukujemy właski, mimo naszych próśb by pochylił ją do dołu. Jak robił to o co prosiliśmy to było bez problemów z kąpielą i myciem włosków, a od jakiegoś czasu ponownie wrócił do starego swojego zwyczaju i jest makabra. Jak był u teściowej to nie był kąpany. Nie chciałam by teściowa niechcący nie zraziła go do kąpieli jeszcze bardziej. Wczoraj wieczorem wrócił do domu i dziś będzie kąpiel. Wypróbuję ten sposób z ręczniczkiem
Nawet mam takie fajne małe myjki, których nie używamy, a w sam raz wystarczą do zakrycia oczek
;-)
Widzialam takie rondo u nas w sklepie dla dzieci, ale jakos nigdy przez mysl mi nie przeszlo, zeby to kupowac dla mojego czorta, on by sobie nigdy w zyciu nie dal czegos takiego na glowe zalozyc, czapki nie lubi a co topiero takie rondo, ale dla spokojniejszych i grzeczniejszych dzieciach moze sie sprawdzic...