• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Może Was zbulwersuję, ale jak mnie coś bierze, to wypijam na noc sok malinowy z bardzo gorącą wodą i spirytusem. Teraz oczywiści symbolicznie, nakrętkę. Do tego 5 witaminek C 200. Ale i tak pomaga. Odrazu jestem mokra jak po najlepszej aspirynie, której nie mogę teraz brac, bo karmie Maję. A rano zazwyczaj już nie ma śladu. A jeżeli jest, to powtarzam.
Zdrówka życzę!!!!

Ja podobnie, ewamat!! Tylko teraz spirytus sobie odpuszczam, bo w nocy karmię, ale nakrętkę dość mocnej nalewki wypijam wtedy, kiedy mały robi czterogodzinną przerwę nocną, bardzo pomaga. Pomaga mi też herbata z rumem, cytryną i miodem:tak:

Nusieczko kochana, zdrówka Ci życzę, chorowitku...

reklama
Dzieki:-( dzisiaj jest naprawde nie ciekawie, jestem starsznie oslabiona i w dodatku sama przez caly dzien z mala....Krzysiek wrocil z pracy i poszedl na wigilie dla pracownikow...no i znowu sama....ach mam dosc...ryczec mi sie tylko chce...juz dawno tak mnie nic nie wzielo.........
Pije tylko ze mleczko gorace z miodkiem< mojego taty;-)>
nie mam spirytusu w domku:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry