reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
a mi jakoś zle

po 1.składając zyczenia Agusi, przypomnialy mi sie moje urodziny o ktorych wszyscy zapomnieli :((...

po 2.mam wrazenie ze nikt nie czyta moich postow :(

OLIWIECZKA czytamy!!!!!!!!!!! a wrazenie chyba kazdy w jakims momencie ma, zwlaszcza jak sie ma czas wtedy gdy inni moga go nie miec...tak sobie to interpretuje;-)i w moim przypadku sie zgadza...
a ja jak mam wazne pytanie to albo soe powtarzam albo pisze grubymi literami....he he

Ja czasem tez mam takie wrazenie:tak: zadaje pytanie a nie ma zadnej reakcji a na inne posty sa. Ale to przeciez normalne:-)-kazda z nas odpowiada na te, na które mam cos do powiedzenia i tyle. Tak to sobie tłumacze:-D
I wierzcie mi staram sie czytac dokładnie przynajmnie te postawowe wątki(Lutowe m...; opieka..; mamo patrz...)czasem z barku czasu odpuszczam sobie zakupowe:zawstydzona/y:

a mi jakoś zle

po 1.składając zyczenia Agusi, przypomnialy mi sie moje urodziny o ktorych wszyscy zapomnieli :((...

po 2.mam wrazenie ze nikt nie czyta moich postow :(

czytamy czytamy ale ja tez czesto mam takie samo wrażenie:baffled:

ja staram się czytać wszystkie choć czasem przeczytam 2 i idę do małej przyjdę przeczytam 1 i znów odchodzę coś zrobić i czasem sama się gubię co czytałam a co nie :zawstydzona/y:

Oliwieczka zdjęcia pstrykałam sama dlatego z bliska i słabo widać całą fryzurkę jak znajdę chwilkę to podładuję aparat i powiem by mi Robert zrobił zdjęcie :tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry