reklama

Jak się czujesz mamo?

a jakos tak Goska normalnie wszystko sie piep...
mała z temeratura nieje..wesele siostry w sobote ..goscie juz sa lub włąsnie jada....chrzesniaczka w szpitalu ....a ja mam pełna lodówek zarcia bo nikt z rodzinki nie pamietał od strony meza....pamietali i byli ci co ''sa obcy''

reklama
a jakos tak Goska normalnie wszystko sie piep...
mała z temeratura nieje..wesele siostry w sobote ..goscie juz sa lub włąsnie jada....chrzesniaczka w szpitalu ....a ja mam pełna lodówek zarcia bo nikt z rodzinki nie pamietał od strony meza....pamietali i byli ci co ''sa obcy''
:-( no to nie ciekawie Agusia najgorzej jak się wszystko na raz na nas wali :baffled:

OOOO IRTASIA TY chudzinko!!!
mam nadzieje ze wyniki krwi beda OK, kiedy odbierasz?
Jutro popoludniu:tak:
a mi jakoś zle

po 1.składając zyczenia Agusi, przypomnialy mi sie moje urodziny o ktorych wszyscy zapomnieli :((...

po 2.mam wrazenie ze nikt nie czyta moich postow :(
Sorki bardzo mi przykro i wstyd:zawstydzona/y::-( ze zapomnialam:-(
a co do twojego wrazenia to sie nieprzejmuj bo ja tez takie mam ale chyba kazda z nas czuje czasami to samo a najbardziej jak humorek niedopisuje :tak:

Oliwieczka ja czytam Twoje posty i innych dziewczyn w ramach swoich możliwości:tak: I nie wyróżniam żadnej z nas, naprawdę:tak:
I zgadzam się z dziewczynami, że czasem tak jest, że któraś ma więcej czasu na BB a inna mniej... któraś szybciej odpowie, inna wcale.. Oliwieczka nie przejmuj się:tak:

Ja też mam humor zrąbany... powód ciągle ten sam.. grrr..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry