reklama

Jak się czujesz mamo?

wieści od endokrynologa:
- zrobić badania hormonów (zrobiłam dziś)
- zrobić ekg
- zrobić usg tarczycy
- iść na kolejną wizytę jak najszybciej
babka naprawdę poważnie podeszła do sprawy, tylko co z tego skoro gardło dalej boli...

Irtasiu jak wyniki???

Rozalka :-D

Oliwieczka lepiej już?

Aguś cmok! czasem mam wrażenie, że musimy być jak cyborgi jakieś... i jeszcze wymagają żeby ładnie wyglądać i się uśmiechać....

reklama
jak się czuję hmm fatalnie, dzisiaj schodziłam na dworzu z Lenką po schodach i zakręciło mi się w głowie, poleciałam cudnie na dół, ale osłaniłam Lenkę ktora nawet nie zapłakała jak już leżałyśmy na chodniku, ale za to ja mam pół ryjka obitego tzn. skóra poobdzierana :baffled::baffled:. Cudnie to wygląda, co sobie w pracy pomyślą :szok::laugh2:

jak się czuję hmm fatalnie, dzisiaj schodziłam na dworzu z Lenką po schodach i zakręciło mi się w głowie, poleciałam cudnie na dół, ale osłaniłam Lenkę ktora nawet nie zapłakała jak już leżałyśmy na chodniku, ale za to ja mam pół ryjka obitego tzn. skóra poobdzierana :baffled::baffled:. Cudnie to wygląda, co sobie w pracy pomyślą :szok::laugh2:
:szok::szok::szok:uważaj na siebie kobitko!!!

czuje sie fatalnie własnie wrociłam od lekarza antybiotyk na gardło dostałam oby szybko pomógł bo sil mi brak cały czas dreszcze gorączka i ten straszny bół gardła masakra:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry