reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Karolino dobrze, że udało Ci się wczoraj dotrzeć do lekarza i boli już dużo mniej. Zawsze to lepszy komfort psychiczny przy nie zawsze grzecznym dziecku;-) Zdrowiej i wracaj do formy jak najszybciej:happy2:

Karolina, jak noga? Mam nadzieję, że już lepiej :confused:

Ja byłam w poniedziałek u reumatologa z moim łokciem. Miałam dalej brać te leki, które mi zapisał internista (Coxtral), zrobić badania, które mi zleciła i wrócić z wynikami. Myślałam, że z moim łokciem już prawie ok, ale to niestety pewnie tylko działanie przeciwbólowe leku, bo mam trzykrotnie przekroczoną normę CRP, co oznacza, że w organizmie toczy się nadal ostry stan zapalny.
W następny poniedziałek idę z tymi wynikami do reuamtologa, zobaczymy co mi powie.

karolina, kasiad zdrowka kochane!!!!!!!!!!:-)

ROZALKA super!!! jak sie da to trzeba wykorzystac okazje do snu:tak:

Karolina, jak noga? Mam nadzieję, że już lepiej :confused:

Ja byłam w poniedziałek u reumatologa z moim łokciem. Miałam dalej brać te leki, które mi zapisał internista (Coxtral), zrobić badania, które mi zleciła i wrócić z wynikami. Myślałam, że z moim łokciem już prawie ok, ale to niestety pewnie tylko działanie przeciwbólowe leku, bo mam trzykrotnie przekroczoną normę CRP, co oznacza, że w organizmie toczy się nadal ostry stan zapalny.
W następny poniedziałek idę z tymi wynikami do reuamtologa, zobaczymy co mi powie.

oj KAsiad to nieciekawie:-( zdrówka kobitko!!!

Karolina a jak noga? juz lepiej??:confused:

DZieki, z moja noga juz lepiej. Wczoraj nawet wyszlam na male zakupy. Jednak nadal nie moge stawac normalnie stopa i po dluzszym chodzeniu boli mnie kostka.

Kasiu, mam nadzieje ze u Ciebie sprawa szxybko sie wyjasni i ze reumatolog pomoze. No i jak najmniejszego bolu zycze.

karolina, kasiad zdrowka kochane!!!!!!!!!!:-)

Dzieki Susu.

reklama
Do góry