Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko 4 dniMatylda to super
mnie ostatnio migrenowy ból głowy nawiedził i tak 4 dnina szczęście dziś jest ok ;-)
![]()
mnie trzyma 1 dzień i wtedy umieram,na szczęście przechodzi po mocnej tabletce oczywiście jak wezmę ją zaraz po później nie pomaga i trzeba jechać na pogotowie po zastrzyk.Przed ciążą miałam migreny dość często,w ciąży kilka razy ataki i kilka razy po porodzie bo wtedy nie mogłam wziąć mocnej tabletki.teraz miewam zawsze w pierwszy dzień @ na szczęście w porę biorę tabletę.
Może mój organizm potrzebuje już wiosny 
Cały czas łykam leki przecizapalne i przeciwbólowe. Dostałam skierowanie na rehablitację, ale termin mam na połowę marca
i to na jeden rodzaj rehabilitacji, bo na drugi nie ma w ogóle już zapisów pierwsze półrocze tego roku, a na drugie zapisy będą w maju.

Prawda,że świat wtedy piekniejszy sie wydaje,he,he.Mdłości i bóle głowy powoli przechodzą do historii
Świat jest cudowny bez tych dolegliwości:-)
Mnie na szczęście głowa boli dość rzadko, za to jestem ostatnio chronicznie zmęczonaMoże mój organizm potrzebuje już wiosny
Łokieć mnie nadal boli, niezbyt mocno, ale stan zapalny nadal jest. Co za dziadostwo z tym zapaleniem stawówCały czas łykam leki przecizapalne i przeciwbólowe. Dostałam skierowanie na rehablitację, ale termin mam na połowę marca
i to na jeden rodzaj rehabilitacji, bo na drugi nie ma w ogóle już zapisów pierwsze półrocze tego roku, a na drugie zapisy będą w maju.