Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- chyba tak bo od dwoch miesiecy juz chodze w butych o rozmiar wiekszy!!! a swedziec tez czasem jak tak leze w lozku i probuje zasnac...moze to nerwowe swedzenie?
Ledwo to napisałam, poszłam się myć i przypadkiem w lustrze zobaczyłam coś dziwnego... coś, co wczoraj już było ale myślałam że odgniotłam się od leżenia ale nieeee...
Powyskakiwały mi takie podłużne czerwone plamy na obszarze jakieś 10x15cm i jest ich całe mnóstwo
jak je rozciągnę to bledną a jak ścisnę to robią się z nich takie rowki... no rozstępy JAK W PYSK STRZELIŁ!!!!!

Jak nic wyśle mnie lekarka do szpitala, bo w piątek mam wizytę. W pierwszej ciąży miałam gestozę, więc boję się, że mi nie odpuści. I to cholerne swędzenie stóp i dłoni jest nie do wytrzymania 
. Zostawiłam sobie tylko obrączkę, ta na szczęście nie uciska, ale nie wiem czy też nie trzeba jej ściągnąć.
wiec teraz jak tylko czuje ze zaczynaja puchnac mi raczki to odrazu sciagam zeby nie ryzykowac