niebieskiego nie będę zamalowywać
bo chcę przełożyć płytę, żeby od tej strony było białe (tak jak po wewnętrznej stronie łóżka), ale to trzeba łóżko rozkręcać, więc może M to na wekend zrobi.
forever biedronkowe siedzonko nie służy Emi do siedzenia teraz, bo niestety nie jest stabilna, ciężko się siada a jak Emi schodzi to wali się oparcie w głowę
także siedzą na nim misie bądź lale i Emi robi im piknik
Aestima dzięki za wskazówki! największy problem mam właśnie z pralką i kuchenką, bo jutro kupuję we Flo takie białe skrzynie (przecenili:-)), więc znowu będę mysleć jak ustawić a w sobotę jedziemy do ikei bo ramkę, półkę na zdjęcia/obrazy itd
trasiu Emi śpi właśnie na dole
mozliwości łóżka przeważyły o jego kupnie - zobacz - u nas stoi tak: KURA Reversible bed - IKEA na górze są 3 fotki tego łóżka, mam też gdzieś zapisane ciekawe aranżacje właśnie z kurą
także na ten moment Emi śpi na dole, na górze mam miejsce na kołdrę, jej kocyki plus pampersy, jak podrośnie - będzie spać na górze a na dole zrobię zasłonki - domek dla lal, misiów, skrytka - jakkolwiek to wykorzysta będzie dodatkowe miejsce a jak będzie może kiedyś drugie dziecię to i jedno na górze, drugie na dole;-) oj tak trasiu - jestem szczęśliwa! Emi dziś zobaczyła pokoik, fajnie chichotała - czym na rozbawiła do łez, no i z zachytem podchodziła do regałów i wyciągała zabawki, książeczki - prawie jakby pierwszy raz je widziała:-) wszystko ma teraz pod ręką!
mamoM będę zadowolona jak całość będzie zrobiona
za drzwiami stoi stara szafa i komoda, ale tego nie mogłam wyrzucić (i tak pozbyłam się dwóch komód i regału na książki), więc czeka nas jeszcze kupno szafy, oczywiście białej
bo chcę przełożyć płytę, żeby od tej strony było białe (tak jak po wewnętrznej stronie łóżka), ale to trzeba łóżko rozkręcać, więc może M to na wekend zrobi.forever biedronkowe siedzonko nie służy Emi do siedzenia teraz, bo niestety nie jest stabilna, ciężko się siada a jak Emi schodzi to wali się oparcie w głowę
także siedzą na nim misie bądź lale i Emi robi im piknik
Aestima dzięki za wskazówki! największy problem mam właśnie z pralką i kuchenką, bo jutro kupuję we Flo takie białe skrzynie (przecenili:-)), więc znowu będę mysleć jak ustawić a w sobotę jedziemy do ikei bo ramkę, półkę na zdjęcia/obrazy itd
trasiu Emi śpi właśnie na dole
mozliwości łóżka przeważyły o jego kupnie - zobacz - u nas stoi tak: KURA Reversible bed - IKEA na górze są 3 fotki tego łóżka, mam też gdzieś zapisane ciekawe aranżacje właśnie z kurą
także na ten moment Emi śpi na dole, na górze mam miejsce na kołdrę, jej kocyki plus pampersy, jak podrośnie - będzie spać na górze a na dole zrobię zasłonki - domek dla lal, misiów, skrytka - jakkolwiek to wykorzysta będzie dodatkowe miejsce a jak będzie może kiedyś drugie dziecię to i jedno na górze, drugie na dole;-) oj tak trasiu - jestem szczęśliwa! Emi dziś zobaczyła pokoik, fajnie chichotała - czym na rozbawiła do łez, no i z zachytem podchodziła do regałów i wyciągała zabawki, książeczki - prawie jakby pierwszy raz je widziała:-) wszystko ma teraz pod ręką!mamoM będę zadowolona jak całość będzie zrobiona
za drzwiami stoi stara szafa i komoda, ale tego nie mogłam wyrzucić (i tak pozbyłam się dwóch komód i regału na książki), więc czeka nas jeszcze kupno szafy, oczywiście białej

Zazdroszczę miejsca. Kolor ścian b. fotogeniczny.