gosienkag76
Fanka BB :)
Jestem wieczorkiem:-)
Normalnie padam na twarz ale jest nadzieja bo moje potworki już lulają więc zaraz wskakuję do wanny:-)
KasiaiAlex dziekuję za pomysł pudełka
wierzę że uda nam się uzbierać najwięcej głosów i Ania będzie miała miłą niespodziankę.
Dziewczyny proszę głosujcie każdy głos się przyda link podała KasiaiAlex w swoim poście.
Zielona dobrze że te powodzie was omijają.Co do robienia sera to ja też sama robię sobie serek smażony i jest pyyyyyycha
Ella trzymajcie się dziewczyny
Kwiatuszkuzdrówka dla dzieciaczków i siły dla mamusi
Kittek biedny mężuś.Pozdrów go od nas.
Katik dla ciebie ogromne przytulaski i podziękowania za dobre serducho(myślę że wiesz o co chodzi)Czasami tak niewiele trzeba aby pomóc komuś w potrzebie
Ewka moja sąsiadka z dołu to chyba przygłuchawa bo jakos nie przeszkadza jej wariacja dzieciaków a nawet gdyby to wolnoć Tomku w swoim domku...
Filonka udanego olewania dyplomu;-)
Monia przytulaski z hipciem widzę podziałały

gosiekwitam ciebie i twoją klawiaturę;-)
maonkabiedne te nasze dzieciaczki z tymi zębolami:-(
Agnieszka Aniez mam nadzieję że chłopcy dzisiaj czują się lepiej
Dobra tyle udało mi się zapamiętać
Idę nalewać wodę ale zajrzę jeszcze do was
Miłego wieczorku
Normalnie padam na twarz ale jest nadzieja bo moje potworki już lulają więc zaraz wskakuję do wanny:-)
KasiaiAlex dziekuję za pomysł pudełka
wierzę że uda nam się uzbierać najwięcej głosów i Ania będzie miała miłą niespodziankę.Dziewczyny proszę głosujcie każdy głos się przyda link podała KasiaiAlex w swoim poście.
Zielona dobrze że te powodzie was omijają.Co do robienia sera to ja też sama robię sobie serek smażony i jest pyyyyyycha

Ella trzymajcie się dziewczyny

Kwiatuszkuzdrówka dla dzieciaczków i siły dla mamusi

Kittek biedny mężuś.Pozdrów go od nas.
Katik dla ciebie ogromne przytulaski i podziękowania za dobre serducho(myślę że wiesz o co chodzi)Czasami tak niewiele trzeba aby pomóc komuś w potrzebie

Ewka moja sąsiadka z dołu to chyba przygłuchawa bo jakos nie przeszkadza jej wariacja dzieciaków a nawet gdyby to wolnoć Tomku w swoim domku...
Filonka udanego olewania dyplomu;-)
Monia przytulaski z hipciem widzę podziałały

gosiekwitam ciebie i twoją klawiaturę;-)
maonkabiedne te nasze dzieciaczki z tymi zębolami:-(
Agnieszka Aniez mam nadzieję że chłopcy dzisiaj czują się lepiej

Dobra tyle udało mi się zapamiętać

Idę nalewać wodę ale zajrzę jeszcze do was

Miłego wieczorku

. Już dzisiaj wieczór miałam jej nie kąpać
, bo zaczęła pochrząkiwać, a przy tej temperaturze, która panowała, to widziałam, że po kąpieli normalnie aż jej się bródka trzesła. Dzisiaj podeszłam tutaj z nią do pana doktora, ale powiedział, że poza lekkim katarkiem wszystko oki. Mam wapno dawać, bo Młoda mi po cebionie wymiotuje.
. Pracuję tak od dłuższego czasu, z tym, że na początku tak "jak mi się zachciało", a teraz od sierpnia konkretnie i nie jest to wcale takie łatwe. Jak jesteś w pracy to po prostu cie nie ma i nie widzisz, nie słyszysz, ufasz, bądź musisz ufać, że ktoś się zajmuje dobrze dzieciem (w moim przypadku mama, więc wiem, że Młoda w dobrych rękach), a tak Alicja ma dni, że jest "nie w sosie", a ja muszę coś zrobić i tak latam od laptopa do łóżeczka
i w końcu ani tu ani tu nie jest dobrze
.