• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zlot...hmmm jestem ZA!!! Tylko że ja południe polski...

no to trzeba będzie wykombinować jakieś miasto, które będzie w miare sprawiedliwe (w sensie, żeby nie było tak, że któraś jako jedyna ma 400km :-p)

kurde muszę się do tej biedronki wybrać! ;-) może w piątek bo jutro przyjeżdża mój tata, w czwartek małża wysyłam na kurs zbijania punktów :-P (to jego prezent imieninowy - dostał jedynie dwa mandaty w tym jeden jak wracaliśmy w Wielkanoc, no i drugi niedawno - jechał wolno, ale wyprzedzał autko które akurat zjeżdżało już z drogi, a tuż przed nim było przejście dla pieszych a po drugiej stronie pan policjant szukający frajera), to w pt pojade przy okazji do lekarza z głową (bo dzisiaj boli mnie już 6 dzień i jadę non stop na prochach)

reklama
Dziewczyny wy piszecie ze juz trzeba grzac w domkach rety wspolczuje wam u nas jeszcze lato i to pewnie caly wrzesien i jeszcze kawal pazdziernika bedzie goraco.
Jak bym mogla to bym wam wyslala troche ciepelka:-):-):-)
zazdroszcze ciepelka... u nas w ciagu dnia ostatnio nawet znosnie, ale wieczory juz zimne, i przed kapiela podgrzewamy w domkku.

najsprawiedliwiej było by zorganizować zlot gdzieś w woj. łódzkim bo jest pośrodku Polski
slonjce - trzeba wyposrodkowac
wrzuc w kalkulator jeszcze szerokosc geograficzna UK, Ilonki z Irl, Izy z Paryza, Zielonej z Mexico hehehe
wyjdzie nam ze u Justy sie spotkamy !!!!!!!!

A my mamy pierwszego ząbka Normalnie Legnickie klimaty na posłużyły i ząbek wyszedł:)

gratulacje

Dziewczyny, jaka jestem zmachana. Ledwo na oczy widze. Mlody zrobil nam psikusa i spi juz 1,5 godz, o ktorej on wieczorem zasnie, to ja nie wiem:-( dzisiejszy dzien nalezy do tych nieudanych. Oby szybko sie skonczyl...

reklama
Cześć Mamusie:)
również życzymy wszystkim chorym maluchom szybkiego powrotu do zdrowia.
Widzę, że tu poważne rozmowy na temat zlotu przebiegają :) oby doszedł do skutku! ja więcej czytam niż piszę, ale poprawię się:)
A u nas chrzciny 19-tego będą. Więc przygotowania trwają. Specjalnie poszliśmy w chuście do teściowej zostawić kasę dla babki, która wydziergała Pawełkowi strój i...zapomniałam jej zostawić... :/:/ pipa totalna!
a strój powiedzcie czy fajny: (kopia tego z linka)
Wyjątkowe ubranka do chrztu dla chłopców komplety do chrztu dla chłopców wyjątkowe chłopiece ubranka z lnu i bawełny

Ogólnie dzieć grzeczny:) zębów brak. A mama ze smutkiem odlicza dni do powrotu na studia. Nie mogę się doczekać kiedy plan zajęć podadzą...o tyle dobrze, że sama sobie ćwiczenia wybieram :). A jak pomyślę jaki Mały będzie dumny z mamy jak skończy studia to mam siłę:)
pozdrawiamy mamusie i maluszki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry