Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie to żebym nie lubiła ale jakoś urlop nie jest od myślenia...

), nawet nad morze mogę jechać, byle nie w łódzkie
Tylko najpierw trzeba skończyć z karmieniem...
F*ck, to nie jest takie łatwe dla nas przełożyć termin szczepienie. Bo mój M ma różne zmiany, nie znamy grafika na nowy tydzień, mamy jeden samochód, więc odpada samotny dojazd. A dodam, że lekarka ustaliła i tak szczepienie, dłużej niż 6 tyg, bo chciała zrobić szczepienie i kontrolę bioderek na jednej wizycie. Mam dzwonić jutro i umówić termin. a póki co pije sobie karmi a coo, ale powiem Wam że lech 0% jest bardziej piwny niż karmi i też smakuje
Dostaliśy wlaśnie zaproszenie na sobote do znajomych na wieczór i się zastanawiam czy pójść, bo w końcu odkąd mamy Antolka nie byliśmy jeszcze nigdzie, ale z drugiej strony można byłoby wyjść się gdzieś odchamić. Ale nie wreczałam jeszcze nigdy Antolka mojej mamie na dłużej niż na godzine więc mam obawy czy go zostawić - w sumie przed tym nocnym karmieniem na pewno będziemy w domu ale nie wiem czy moje dziecie usnie bez maminych przytulasków- chociaż babcie swoją darzy wielką sympatią więc nie byłoby tak źle...no ale nie wiem jeszcze - do soboty mam czas do namysłu
więc odchamić się raz na jakiś czas jest bardzo wskazaneDziewczyny zaraz nadrobię tylko przypominam klikajcie na pudełko

więc muszę zawsze małą tachać ze sobą.

Mam pytanko czy ty na ząbkowanie podajesz Alicji hammomille vulgaris?
więc się nie źdźiwcie jak kiedyś załaduję Dagę z Olką i was odwiedzimy
:-)
czekamy na relację.
ale to dobrze że kaszelek przeszedł.Miłego spacerowania