Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a potem do 9.30 jeszcze drzemka; no tak pięknie to jeszcze nie było. Ja oczywiście od 4 już co 15 minut sprawdzałam czy się nie obudziła... ah głupota.
) no i my same.
hej.
pisze póki dziecię się czymś zajęło... mam nadzieję, że uda mi sie poczytać co u was później.
Oli wczoraj chyba na szczepieniu dodatkowo coś dali na sen :-) bo moje dziecko jeszcze chyba tyle to nie spało. Wczoraj prawie cały dzień i jak padło o 20 tak dopiero po 6 wstałaa potem do 9.30 jeszcze drzemka; no tak pięknie to jeszcze nie było. Ja oczywiście od 4 już co 15 minut sprawdzałam czy się nie obudziła... ah głupota.
Dzisiaj w miarę ładnie było więc spacerek 2-godzinny odbyłyśmy, wróciłysmy do domu i jak lunęło to ledwo zdąrzyłam pranie z balkonu ściągnąć.
Potem była taaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaa kupa, że nie wiedzieliśmy z T. jak sie do tego zabrać. No i Ola wylądowała pod prysznicem. :-)
T. pojechał do brata pomóc w remoncie ( bo bez niego to ani rusz) no i my same.
Zapomniałam wam powiedzieć, że od poniedziałku mam za oknem praktycznie już plac budowy! Była taka łączka porośnięta krzaczorami i drzewami i chodzilismy tamtędy na skróty a sąsiedzi mieli gdziwe wyrzucać śmieci; ogólnie strasznie to zaniedbane było i syf i raz babę martwą chyba znaleźli, no ale od poniedziałku wycinają wszystko cięzki sprzęt zgarta i ploteczki donoszą że mają budować biedronkę
to na tyle dziecię marudzi
buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Czy ktoremus z Waszych Maluchow zmienil juz sie kolor oczu?
Poli rozjasnil sie niebieski, i licze na to , ze to juz ten ostateczny kolor. U ktoregos zmienilo sie definitywnie z niebieskiego na inny????
To jakaś akcja dokarmiania ściany zachodniej, czy tylko niedzielny obiadek u Dagsilowskich???????
taka mala przekaska dla nas 2 :-)
hehe obiadek sobotni na 9 osob;-)

ja tez sie witam
pobudka o 7:05 ale dopiero teraz powoli sie ogarnelam
bo sniadanko dla cóci, kawka dla mnie itp
T uspany ponownie
i chwila na relax
nastroj mam ogolnie dobry bo tesciowa sprezentowala mi wczoraj z swojego sklepu czarne spodnie w ktorych w miare wygladam, malzon byl w kazdym badz razie zadowolonybo idzie zima a ja jakies stare dzinsy nie z tej epoki mialam a reszta to rybaczki
zero spodni
wiec juz sie lepiej czuje
a i jeszcze mini dżinsową dostalam a wiadomo ze nic tak kobiety nie cieszy jak nowy ciuch![]()
U nas noc standardowa ostatnio- pobodka o 24, cycek i w kimono.... nieeeee, zadnego spania. Spiewanie. Do 1.30 mruczala i spiewala. Dzizas wymiekam, nie wiem jak sobie z tym poradzic.
serio to nie wiem nie poradzę ale też nie lubię jak Ola ma takie akcje w nocy, całe szczęście rzadko.Kici - potrzebujesz jeszcze Queen Bee do pasieki? Mam jedna do oddania, zglos sie jak bedziesz na fv, to Ci posle, a Ty zgarniesz.
bo jestem niewidoczna;-)
nata-oj bieduli, zdrowia malutkiej, niech tep wroci do normy
gosiapar- to dobrze ze odstawka sie bez probolemu powiodla. oto okazje 2w1
katik- to masz wesolo w nocy)))
dziewczyny ach te wasze farmy))) ile to pracy ...
a wogóle to witam
a my jaz po badaniach na bioderka wszystko jest ok.maly byl dzielny i zaczepil doktorka
dzis mamusia swietuje bo w koncu dziś kalendarzowe imieniny. K pojechal do miasta ciekawe czy bedzie pamietał o żonusi.
Czesc Laski
Widze że dzis fb a wlasciwie tematy fv tu krolująJa się jakoś w to nei wciągłam...
Za to wyczytałam że te wymioty co ma moje dzicko po jedzeniu to jest oznaka nerwicy- zajefajnie :/ nie dosc ze nic jej nie smakuje to jeszcze nie powinnam jej nic dawach chyba poza mlekiem zeby jej w nerwice nie wpedzic...jestem zalamana totalnie! Cala godzinę probuje jakos ja zainteresowac czyms zeby zjadla zupke a jak juz sie to uda to nagle zwymiotuje...po kaszce jejst to samo...jedynie po czym nie wymiotuje to cholerny nutramigen...a gastrolog kazala nam wprowadzac koniecznie nowe rzeczy...rece mi opadają...
wrrrrrrrr