reklama

Kwietniówki 2010!!!

Judysiu - widzisz!! Mówiłyśmy, że WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE i JEST:-) Kurcze, jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!! Aż się popłakałam ze szczęścia:happy: Ucałuj od nas malutką Zosię jak ją tylko zobaczycie i powiedz jej, że wszystkie ciocie z BB trzymają za Nią kciuki!! Tulimy!!

reklama
No to sie popłakałam.

Cudnie cudnie cudnie Judysiu, ucałuj od nas Zosię jak tylko będziesz mogła, dzielna dziewczynka :-) Judysiu a dla Ciebie siły siły siły, za te nerwy ale jakże opłacalne i bezcenne :-)

Zbiorowe wycie widze....
Ja tez placze.

Zosienko Kochana nasza- zdrowiej teraz szybciutko po operacji, i wracaj do domku. Rodzice , i wszystkie Cioteczki na Ciebie czekaja z utesknieniem. Na Ciebie ZDROWIUTKA!

Ja nawet nie czytałam wszystkich postów wyszukując tylko posta Judysi ,za co przepraszam (jestem pewna,że rozumiecie) ,ale obiecuję,że jutro nadrobię po pracy.

Judysiu cieszymy się ogromnie razem z wami! Aż łzy mi ciekną po policzkach! Zosieńka nasza dzielna, teraz musi być dobrze!!!!!

judysiu takie posty to my uwielbiamy czytac.Super ze operacja sie udala.Malutka odpocznie nabierze sil i potem juz wszystko musi byc dobrze.Ty tez odpocznij bo napewno dzis bylas niezle zestresowana.Buziaki dla Zosiaczka silna dziewczynka z niej jest.

A ja tez uciekam lulu bo Ami o dziwo juz usnela:szok: wiec lece i ja.Dobranoc kwietnioweczki .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry