reklama

Kwietniówki 2010!!!

A mi łezka poleciała gdy czytałam Wasze posty... :-)
Musze dodać że oddaliśmy Zosie na blok owiniętą kocykiem od Was, a teraz leży golutka w pampersiku i kabelkach, okryta tyko tym kocykiem "Zosiu jesteśmy z Tobą - ciotki z BB"

reklama
Aaaaaaaaaaaaaa pobeczałam sie!!!!! Totalnie!!! I pomyśleć że teraz "my" grzejemy Zosiaczka aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Właśnie odkryłam ledwo przebitą górną prawą jedynke :-D

Ostatnia edycja:
No i ja znowu rycze.....aż Weronika mnie sie zapytała co mi się stało. Judysiu niech ten kocyk ogrzewa naszą kochaną Zosieńke, dzielna dziewczynka:-)

Witamy i my

No to bez żadnych marudzeń i objawów z zaskoczeniem mamy dziś prawą jedynkę i lewą dwójkę dwa naraz i do tego jak śmiesznie nie dwie jedynki a jedynka i dwójka :-) Moja dzielna Antonina :-)
W w pracy a my sprzątamy.
Grrr ale się brzydko zrobiło i ten śnieg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja chce taką pogodę jak była, a nie wkółko ten deszcz i jeszcze śnieg !!!

Agnieszka nasze dzieci łeb w łeb ;-P nawet ten sam ząb w ten sam dzień, Mareczkowi brakuje tylko tej lewej dwójki :-) Gratulujemy ząbka

Judysiu to takie wzruszające, niech zdrowieje nam księżniczka :)

Miłego dnia

hej

judysia- strasznie sie ciesze z pomyslnej operacji, suuuuperrr . az brak mi słów..... :)

kittek- nie juz wiem skad u małego te ataki nerwowe.... bo bylismy jak mowilam u znajomej ona ma dziecki i wlasnie tam sie napatrzyl jak to dzieci potrafia wymuszac placzem, widzial jak tam sie dzieciaki denerwowaly jak im czegos nie pozwolono....skubaniec zakumal i mnie teraz terroryzuje.

aaa mamy juz kolejnego zeolka na wierzchu.
od 2 dni mały sie puszcza mebli , scian i potrafi stanac troszke sam nawet tak z 1min. dzis sam wstal na srodku kuchni i taaak sie niesamowicie z siebie cieszył.

a ja zmieniłam fryzurke...potem sie pochwale.

reklama
jejku judysiu to najcudowniejsza informacja!! JAK JA SIĘ CIESZĘ !! WSZYSTKIE SIĘ CIESZYMY !! ZOSIACZEK I WY NA TO ZASŁUGUJECIE!! a kocyk tak jak napisała aniam jest magiczny bo dany ze szczerych intencji i z bezinteresownej miłości e-ciotek :*

Agnieszka gratulujemy ząbka kolejnego :-)

a ja byłam w końcu u fryzjera... (ostatni raz byłam we wrześniu) uwielbiam moją fryzjerkę, zawsze potrafi coś wymyślić.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry