• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Pękam, stękam, kwękam...tak mogę w skrócie określić urodziny teściowej... dawno sie tak nie uśmiałami nie objadłam ;-)

Najlepszego dla córci Ulanka. I ciastolina to jest najlepszy prezent !! mój też dzisiaj się swoją bawił ;-)

Ciekawe jak tam Zosineczka?

Ide spać bo chyba eksploduje ...

ulanka - sto lat dla Mani!! Nie doczytałam wcześniej, że dziś świętuje:zawstydzona/y:

annaoj kce - oby humor Ci się błyskawicznie poprawił!!

Myślę cały dzień, jak się ma nasza dzielna Zosia? Czy się już wybudziła? Mam nadzieję, że po tej operacji dają jej jakieś leki, aby bólu nie czuła.. Judysiu daj znać, jak znajdziesz chwilkę.

My sobie popołudniowy spacer po rynku zrobiliśmy i drobne zakupy w L.eclerc. Lenka trochę przy kasie marudziła, a że ludzi nie było to ją kasjerka na kolana wzięła i uczyła cycać;-) Małej się bardzo podobało:tak: Mam nadzieję, że kasjerką w markecie jednak nie będzie chciała zostać:-D

Pamiętam, jak mój mały kuzyn chciał zostać parkingowym, napisał to w odpowiedzi na zadanie domowe. Uzasadnił tym, że pan parkingowy ma super pracę, siedzi sobie w budce, ciepło tam ma ogląda i wszystkie mecze:-D

Dziaciaki są boskie wczoraj odbieram Szymka z przedszkola , a mam opraki takiej firmy : ( muszę wam pokazać żebyście zajażyły:-D )
http://www.optyline.pl/okulary-korekcyjne/miu-miu-vmu01f
jak sobie zbliżycie to na boku jest takie M duże . ja mam inny model ale to mało ważne .
No i gadam sobie z babką podbiega do mnie chłopczyk i mnie pyta : a dlaczego ma pani okulary z MC donalda:-D:-D
Szkoda ze w Mc donaldzie okularów nie rozdają bo ja cholerka za same szkła dużo płace :wściekła/y:

Of kors ja tez zryczalam sie wyobrazajac sobie Zosinke pod "naszym" kocykiem.....

Maonka, nic jeszcze nie gotowe na tip top ! :-)
Dom wlasnie dekorujemy, ciasto w polowie zrobione, gyros gotowy, sledziki zrobione... Reszta jutro.

Aniam
, odnosnie okularow,akurat dzis bylam w Vision. Upatrzylam sobie nowe okulary... od Diora. Boszzz, ale byly zajebiszczaste! Szkoda tylko, ze same oprawki kosztowaly 950 zlotych! ;-(

Czy ja wszystko muszę ostatnio przypalać? Tak się zasiedziałam na forum, że zapomniałam o jajkach, które wstawiłam do pasty. :wściekła/y::wściekła/y:

Katik trzymam &, żeby wszystko się jutro udało. Hmm, gyros, uwielbiammmm

Aniam z MCdonald :-):-):-) Dziecki są świetne.

Katik ja te miu miu kupiłam na zniżkę kolezanki co tyrała z vision expres dałam 350 zł a normalnie kosztowały 800 , do tego szkła 350 . No ale tyle kosztują okulary niestety .
Ja na szczęście dostawałam refundację z pracy 300zł , mój mąż też dostaje bo pracuje przy kompie . a wtedy się nalezy.

Witam się choć oczy mi się kleją bo noc miałam kiepską i cały dzień w pracy byłam...

Judysiu ja też się przed chwilą poryczałam czytając twojego posta. Całujemy Zosienkę czółko! Jak dziś się miewa nasza malutka?
Ulanka sto lat dla Marysi!

Marta fajnie,że z mężem będziecie razem w weekend. Co do skargi to popieram! A dworzec w Iławie dobrze znam, bywałam nie raz :))))

Gosiek to niezłe czystki robiliście. Mi by się takie przydały w szafie :)))

Kot-kot wspólczuję 'fatum' i mam nadzieję,że limit Wam się już wyczerpał!!!

Maonka u nas z czasem podobnie jak u ciebie, ciągle przez palce ucieka. Z zabawkami tak samo więc zaczęłam jej chować, jak pokazuję jej po tygodniu to się cieszy jakby je pierwszy raz widziała. A co do nocnika to coś mi się pomieszało, hehe ;)

Annaoj poprawy humorku dla ciebie!

Katik udanej imprezy!!!

Aniam dzieci są niesamowite!

Pozostałe mamusie pozdrawiam!!!

U mnie nadal niewiadoma... Test zrobiłam rano, na szczęście wynik na razie negatywny,ale @ jeszcze się nie zjawiła. Spóźnia się 10 dni, kurcze boję się bo mam spiralę i ostatnio przychodziły mi do głowy dziwne myśli. Czasami przy spirali zdaża się ciąża pozamaciczna. Tą by chyba test pokazał, prawda?

Dziś Maja mnie rozbawiła do łez. Przyjechałam na obiad z pracy i po godzinie szykowałam się z powtrotem. Maja zobaczyła,że ubieram buty i sama przybiegła do swoich i próbowała je sobie na nóżki założyć, kochana moja!

Jeszcze tylko wieści od Gosieńki:
Mateuszek był w szpitalu przez tydzień na usunięciu 2 migdałków, Helence wyszedł 9 ząbek, Emilek jest przekochany i nadal lubi prasować :) Gosia będzie miała zabieg za tydzień,dam wam znać kiedy. Pozdrawia was wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kittek, moja Polinka ostatnio tez ma faze na buciki i skarpetki. Wszystko probuje na swoje nozki ubierac, czy to jej skarpetki, czy tez moje lub Ł. Ostatnio natomiast Ł przylapal ja jak w przedpokoju moje kozaki probowala ubierac :-D:-D:-D

Pozdrow Gosienke, i zycz wszystkiego dobrego. Szkoda, ze juz do nas nie zaglada.

Sernik gotowy. Rety, alez pachnie!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry