reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mam doła, moje dziecko ma w środę roczek, a okazuje sie, że nikomu nie po drodze przyjechac do dziecka, już nawet nie mowie z prezentem, chociażby przyjechać z zyczeniami. Chrzestna mi dziś powiedziała, że jej sie nie chce, jest zmczona po pracy, a ze mieszka 80 km od nas, wiec nie po drodze.Szkoda tylko, że z mężem do jej dwójki dzieci na każdą imprezke z mega prezentem jechaliśmy!!!!!!! przez 7 lat!!!
Powiem Wam, że przekonałam się dziś, że z rodziną, to się dobrze na zdjęciach wychodzi...

reklama
No to też się zryczałam z tym, że ja o poranku!

Kittek- życ Gosieńce wszystkiego naj i przekaż, że czekamy tu na nią :-)
Gosia- hm... ciężko cokolwiek powiedzieć... bardzo to musi być dla Was smutne, ale na pewno urządzicie matiemu super urodziny!!!

Ja znowu od 7:00 na nogach, bo starszy się wyspał, zaś młodszy nadal kima... co za dzieci :-)
A mamie głowa pęka, bo wczoraj urodziny kuzyna były... dieta poszła precz :sorry2: ale warto było pojeść, bo sushi dali :-p wytłumaczyłam sobie, że sushi jest dietetyczne :-D

Wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin, dużo zdrowia, miłości, niech kolejne lata upływają na zabawie, niech Ci życie w szczęściu płynie i nic Cię nie ominie
dla naszej Poli
kf4pko.jpg

Nie zauważyłam nowego życzeniowego wątku, więc życzenia przenoszę.

A co z starymi wątkami? Rozmawiałyśmy niedawno o tym aby je zarchiwizować. Ciężko się połapać i już są 2 strony tematów. Czy ktoś się tym zajmie?

Ostatnia edycja:
Plinko Nasza kochana:-)

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia
żeby złożyć Ci życzenia!!!

pierwszyrok.jpg
[/URL]

Mam doła, moje dziecko ma w środę roczek, a okazuje sie, że nikomu nie po drodze przyjechac do dziecka, już nawet nie mowie z prezentem, chociażby przyjechać z zyczeniami. Chrzestna mi dziś powiedziała, że jej sie nie chce, jest zmczona po pracy, a ze mieszka 80 km od nas, wiec nie po drodze.Szkoda tylko, że z mężem do jej dwójki dzieci na każdą imprezke z mega prezentem jechaliśmy!!!!!!! przez 7 lat!!!
Powiem Wam, że przekonałam się dziś, że z rodziną, to się dobrze na zdjęciach wychodzi...
u nas chrzestna mieszka w tej samej miejscowosci a tak rzadko przychodzi ze mlody jej nie zna i ryczy na jej widok :)

A mamie głowa pęka, bo wczoraj urodziny kuzyna były... dieta poszła precz :sorry2: ale warto było pojeść, bo sushi dali :-p wytłumaczyłam sobie, że sushi jest dietetyczne :-D
a nie jest?

Jeszcze raz dziękuję w imieniu Marysi.

Kittek, Katik - moja Nela z wielką wytrwałością zdejmuje z siebie skarpetki i buciki, a potem próbuje je włożyć. Ostatnio cwaniara nawet spodnie zdjęła jak została w łóżeczku na drzemkę. I rajtuzy też próbuje, ale to ciężko idzie ;-)

Gosia my będziemy w dzień urodzin świętować samotnie, bo w Łodzi nie mamy rodziny. Goście przyjeżdżają tylko weekendami, począwszy od wczoraj aż pewnie do końca kwietnia. Taki urok mieszkania gdzie indziej. A Wy i tak urządzicie Matiemu najlepsze pierwsze urodziny!

Katik udanej imprezy i smacznego!

Gosia, przykro mi, ze rodzina ma nie po drodze, ale wiesz co? To jest najmniej wazne. Najwazniejsze jest zeby Mati w tym specjalnym dniu byz z kims, kto go kocha ponad wszystko, no a przeciez Ty i Tata Matiego bedziecie :-) Spedzcie ten dzien radosnie, a inni niech zaluja.

reklama
100 lat w szczęsciu Polinko!

no ceny okularów są przerażające, Jerz nosi, 150 za szkła (refundacja nfz 20 zł około, śmieszne...) i minimum 150 oprawki, a główka rośnie, no i dzieci jak to dzieci, dewastacja na całego..

U mnie nadal niewiadoma... Test zrobiłam rano, na szczęście wynik na razie negatywny,ale @ jeszcze się nie zjawiła. Spóźnia się 10 dni, kurcze boję się bo mam spiralę i ostatnio przychodziły mi do głowy dziwne myśli. Czasami przy spirali zdaża się ciąża pozamaciczna. Tą by chyba test pokazał, prawda?

Dziś Maja mnie rozbawiła do łez. Przyjechałam na obiad z pracy i po godzinie szykowałam się z powtrotem. Maja zobaczyła,że ubieram buty i sama przybiegła do swoich i próbowała je sobie na nóżki założyć, kochana moja!

Jeszcze tylko wieści od Gosieńki:
Mateuszek był w szpitalu przez tydzień na usunięciu 2 migdałków, Helence wyszedł 9 ząbek, Emilek jest przekochany i nadal lubi prasować :) Gosia będzie miała zabieg za tydzień,dam wam znać kiedy. Pozdrawia was wszystkie!!!

mam nadzieję że szybko się wyjaśni co z tą @...
pozdrowienia dla Gosieńki, będę trzymała kciuki za zabieg!

i od tego sushi tak Ci głowa pęka?? ;-)

gosiu
Matiemu nie zrobi różnicy kto bedzie na urodzinkach, wierzę że będzie to wyjatkowy dzień, bo ma super mamę, a resztę olej:-)

J z tatą w kinie, S sie bawi a ja mam chwilkę, ufff

miłej niedzieli!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry