• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
bry, bry, bry....

jak dobrze, że Zosiaczek już po...

właśnie zajrzałam na archiwalny wątek rozpakowanych kwietniówek i chciałam powiedzieć, że się bardzo wzruszyłam...pamiętacie te czasy ??? te wyczekiwania, kciuki zaciśnięte...a teraz ? już rok razem !!! kieyd to zleciało !!!

Polinko, Ty kochana wiesz co..ciocia się uzewnętrzni na odpowiednim wątku :)

Witam.
Przepraszam że nie nadrabiam, nie odpisuje itd... ale zwyczajnie nie mam głowy teraz...
U Zosi dobrze, sama już oddycha, zaczyna sama jeść po troszeczku, rana się ładnie goi. Od dziś jest na oddziale chirurgii więc już możemy z nią być, niestety pojedynczo. Spać tam nie można wcale, więc uciekam zbierać siły na nocne czuwanie. Buziaki!

Judysiu super że wszystko idzie dobrze... zbieraj siły zbieraj i ucałuj od nas Zosiaczka.

A mój A. znowu wyjechał... będzie we wtorek a we srode znowu jedzie... ehhh :-p tym razem praca zawodowa go wzywa... wszystko było by do przejścia tylko usypianie i kąpanie i karmienie na raz 2 małych wariatuńciów bywa ciężkawe :-p

Ostatnia edycja:
judysiu super ze wszystko na dobrej drodze.Zosienka nabierze sil ranka sie zagoi i wszystko bedzie dobrze.

A tak w ogole dobry wieczor.My dopiero wrocilismy do domciu.Bylismy u znajomych.Posiedzielibysmy dluzej tylko ze nie wzielismy wozka a mala tylko w nim usypia i taka byla spiaca ze trzeba bylo szybko do domku sie szykowac.Teraz troszke ponadrabiac trzeba.

mamusiu co sie stalo?

Judysiu - jak ja uwielbiam takie dobre wieści od Ciebie, od Was:-) Buziaki dla Zosi:-*

mamusia - co się stało? Nos do góry!!

Mój potworek wreszcie śpi, a my pracujemy i oglądamy X-factor. Zaraz na orbitrek wsiadam, pierwszy raz odkąd M. nam go tu przywiózł.

reklama
Kochane Cioteczki, dziekujemy slicznie za zyczonka i pamiec. Jestescie niezastapione, wszystkie.

Polusia cudna dzis... dala mi tyle wzruszen. Zebyscie wiedzialy ile razy dzis patrzac na nia mialam lzy w oczach... To niesamwite jak ta mala istotka zawladnela naszymi sercami.........

Buzka Kochane!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry