reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
bry, bry, bry....

jak dobrze, że Zosiaczek już po...

właśnie zajrzałam na archiwalny wątek rozpakowanych kwietniówek i chciałam powiedzieć, że się bardzo wzruszyłam...pamiętacie te czasy ??? te wyczekiwania, kciuki zaciśnięte...a teraz ? już rok razem !!! kieyd to zleciało !!!

Polinko, Ty kochana wiesz co..ciocia się uzewnętrzni na odpowiednim wątku :)

Witam.
Przepraszam że nie nadrabiam, nie odpisuje itd... ale zwyczajnie nie mam głowy teraz...
U Zosi dobrze, sama już oddycha, zaczyna sama jeść po troszeczku, rana się ładnie goi. Od dziś jest na oddziale chirurgii więc już możemy z nią być, niestety pojedynczo. Spać tam nie można wcale, więc uciekam zbierać siły na nocne czuwanie. Buziaki!

Judysiu super że wszystko idzie dobrze... zbieraj siły zbieraj i ucałuj od nas Zosiaczka.

A mój A. znowu wyjechał... będzie we wtorek a we srode znowu jedzie... ehhh :-p tym razem praca zawodowa go wzywa... wszystko było by do przejścia tylko usypianie i kąpanie i karmienie na raz 2 małych wariatuńciów bywa ciężkawe :-p

Ostatnia edycja:
judysiu super ze wszystko na dobrej drodze.Zosienka nabierze sil ranka sie zagoi i wszystko bedzie dobrze.

A tak w ogole dobry wieczor.My dopiero wrocilismy do domciu.Bylismy u znajomych.Posiedzielibysmy dluzej tylko ze nie wzielismy wozka a mala tylko w nim usypia i taka byla spiaca ze trzeba bylo szybko do domku sie szykowac.Teraz troszke ponadrabiac trzeba.

mamusiu co sie stalo?

Judysiu - jak ja uwielbiam takie dobre wieści od Ciebie, od Was:-) Buziaki dla Zosi:-*

mamusia - co się stało? Nos do góry!!

Mój potworek wreszcie śpi, a my pracujemy i oglądamy X-factor. Zaraz na orbitrek wsiadam, pierwszy raz odkąd M. nam go tu przywiózł.

reklama
Kochane Cioteczki, dziekujemy slicznie za zyczonka i pamiec. Jestescie niezastapione, wszystkie.

Polusia cudna dzis... dala mi tyle wzruszen. Zebyscie wiedzialy ile razy dzis patrzac na nia mialam lzy w oczach... To niesamwite jak ta mala istotka zawladnela naszymi sercami.........

Buzka Kochane!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry