reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mam doła, moje dziecko ma w środę roczek, a okazuje sie, że nikomu nie po drodze przyjechac do dziecka, już nawet nie mowie z prezentem, chociażby przyjechać z zyczeniami. Chrzestna mi dziś powiedziała, że jej sie nie chce, jest zmczona po pracy, a ze mieszka 80 km od nas, wiec nie po drodze.Szkoda tylko, że z mężem do jej dwójki dzieci na każdą imprezke z mega prezentem jechaliśmy!!!!!!! przez 7 lat!!!
Powiem Wam, że przekonałam się dziś, że z rodziną, to się dobrze na zdjęciach wychodzi...

PRZYKRE TYM bardziej że to chrzestna :(

Judysiu super wieści

reklama
A mi łezka poleciała gdy czytałam Wasze posty... :-)
Musze dodać że oddaliśmy Zosie na blok owiniętą kocykiem od Was, a teraz leży golutka w pampersiku i kabelkach, okryta tyko tym kocykiem "Zosiu jesteśmy z Tobą - ciotki z BB"

Teraz i ja nie wytrzymałam...i sie poryczałam...
Judysiu- nie wiem co napisać..tak się cieszę- to najcudowniejsze co mogło teraz być- Bogu dzieki!!! Teraz już wszystko będzie dobrze! Buziaczki słodkie dla Zosiaczka :*

hejka
melduje sie tylko ze jestem
wrocilismy z mojej ukochanej polski ludowej i teraz szukam sie po domu...
jutro ponadrabiam bo padam
mam nadzieje ze wszystko oki u was
papatki, do jutra

Jaka tu prosukcja!:szok::-)
Nadrobiłam ostatnie 3 dni...

Ulanka- spoznione 100 lat dla Mani :)

Dla Gosieńki- mnóstwo ciepłych mysli i duzo zdrowia!:)

Katik- diś u Was impreza- jak ogarniecie co i jak to czekamy na wiesci...ja wczoraj przezywalam to samo...taka duza panna a rok temu malenstwo...

Gosia23s-My bedzimey z Wami myslami w środę! Nic sie nie martw- a z rodziną- coż tak już bywa:baffled:

Aniez-moja dieta tez troche poplynela w pt i sob niestety- spoko- nadrobimy :-p

Folonka- mnie wszystko- nasze cudo tez daje popalic...

Mamusia-co sie stalo?

Justa-odpocznij spokojnie :)

Ufff...co za weekend!
Jak wam pisalam, urodziny 2 przyjaciół w piątek, w czw zakupy, przygotowania do ich imprezy i naszje imprezy Julikowej i wreszcie w sobote imprezka u nas! Juleńka była cudna- wesola kochana i oczarowala wszystkich :-) udalo sie wszystko świetnie! za tydzien przyjezdza tesciowa i bedzie druga impreza. A jutro moi rodzice sie zapowiedzieli wiec sie smiejemy ze 1-sz eurodziny Juleczki sa jak dobre wesele-zaczely sie wczoraj a skoncza w nd za tydzien :-D Gorzej tylko ze zebule ida na potege i noce sa koszmarne:no: dziasla poranione i ogolna masaka..moja bida:-( Prawa jedynka gorna wreszcie si eprzebila, teraz lewa juz prawie..moze jeszcze pare dni...albo tygodni... i jakos bedzie:dry::sorry2: No i to w sumie tyle..
MAła teraz nie spi ciagle i poplakuje w lozeczku...musze pomoc M wiec do jutra mamusie:tak:

Judysiu bardzo sie ciesze ze Zosia tak dzielnie wraca do zdrówka. Mnostwo buziakow przesylam.

A u nas dzis mloda pokonala sama caly pokuj!!! Wczesniej puszczala sie mebli lub innych sprzetow i szla kilka krokow sama jak ktos byl obok-bala sie, a dzis tak jakby robila to od zawsze poprostu puscila sie kanapy i przeszla do tv. My z M oczy na siebie a ona jakby nic sie nie stalo:-D
Poza tym brak czasu na wszytsko bo ciagle siedze na necie i szukam dzialek, mieszkan lub domow bo juz nie wiemy sami co chcemy kupic. Dzis nawet jezdzilismy po wioskach wokol krk szukac jakis dzialek..
Ja juz mam spokuj z wyrywaniem zebow na jakis czas(ale szczeka boli nadal). Teraz moge wziasc sie spowrotem za cwiczenie i dalej bo stomatologach biegac bo chce w efekcie aparat zalozyc. Poza tym musze sie uczelania w koncu zajac, tzreba sie reaktywowac, napisac prace obronic licencjata i pozniej studia na mgr. Wiec planow teraz duzo.

Witamy i my zmeczone pdanięte i nie mamy na nic siły. Antonina już śpi małż van helsinga czy jak to tam się pisze ogląda na tvp 1 a ja ide spac, padam ....

Do jutra dobranoc

Gosia23s z naszą chrzestną (siostrą małża) to samo ale dzisiaj dzwonila przejrzała w kalendarzu i zapisała nas. Uwaga uwaga dodam że urodziny robimy w dyngus bo są dzień po nich.

Witam

Przepraszam, ze tak często znikam, ale jakoś nie miałam ostatnio czasu na neta, ale myślałam o BB nieustannie... taki nałóg:tak:
Wczoraj mieliśmy roczek siostrzeńca i fajnie było popatrzeć jak ktoś zajmuje sie moimi dziewczynkami lub jak ładnie potrafią sie bawić bez mamy:-p:tak:
A dzisiaj już wiosna:-)
A i dzięki za dodanie moich postów do "lubie to":-)

Judysiu, cieszę się że tak miło nas wspominasz... no i oby wszystko szło sprawnie ku zdrówku... dobrych wyników Zosi:tak:
Kittek, a może jakieś stresy, które opóźniają @:baffled: pozdrów Gosienke i oby wszystko poszło dobrze...
Gosiu, no smutne co piszesz... szkoda, że nie możesz liczyć na swoją rodzinę... oby jednak chrzestna zmieniła zdanie do środy... jeśli to Cię pocieszy, to my będziemy z Tobą i Matim:tak:
Filonka, przytulam:tak:
Aniez, po imprezie w iście japońskim stylu... już lepiej?
Katik&Ella, fajnie ze imprezy udane:tak:
Gratki dla Laurki:tak:
zaległe życzenia dla Mani:tak: no i ostatnich miesięczniaków Kubusia i Sebcia:-)

Witam z samego rana.
Nocka u nas nawet spokojna :tak: a co najważniejsze M. przespał u siebie w łóżeczku całą noc...kurde jak pusto w tym moim łóżku bylo....bo ani A. ani M. ... :-D
teraz mój skowroneczek od 6 już nie śpi... sie mi trafił egzemplarz...

Kittek przekaż Gosi że wszystkie sie za nią modlimy! Dla Zosi wymodliłyśmy i wyprosiłyśmy to i dla niej to zrobimy! Nie ma innej opcji!!!
Najlepszego dla Justynki na 11 miesięcy!
Przytulam wszystkie zasmucone!!
No i powodzenia Kinguunia w poszukiwaniach dzialki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry