reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kittek, obecnosc spirali nie ma wplywu na to, co pokazuje test. Sluchaj, jakis czas temu [polazlam do gina. Ona stwierdzila, ze lepiej zebym dala sobie spokoj z tabsami, no chyba, ze bardzo chce. Ze najlepszym rozwiazaniem dla mnie bylaby spirala (chyba mowila o mirelli, juz nie pamietam). No i generalnie jej dzialanie mialoby sie obiawiac takze tym, ze krwawienia z cyklu na cykl bylyby slabsza, a po niedlugim czasie nie byloby ich wcale, bo dzieki spirali nie nadbudowuje sie "wysciolka" macicy, ktorej zluszczaniu sie towarzyszy krwawienie. Moze Ciebie wlasnie to spotkalo. No i pamietaj, ze test sikany nie zawsze pokazuje prawde... A no i ze sprala to jest tak, ze rozwinac sie moze ciaza pozamaciczna rownie dobrze jak ta wewnatrzmaciczna (wtedy wyjmuje sie spirale i po klopocie).
Usciski dla Gosienki.

reklama
Witam:-)
Ja również na nogach od 7.00, z tym że jeszcze trochę w między czasie dospałam.
Mój szynkowy potwór siedzi i wciąga szynkę z chlebkiem, więc mam chwilkę na BB.
Czeka mnie dziś pracowity dzień, bo koniec katalogu o 21.00, więc mam co robić;-)
A od jutra wielka akcja rekrutacyjna i kuferki Paprocki & Brzozowski w prezencie - chce któraś??:-) To pisać na priv.

kittek - test by pozamaciczną ciążę pokazał, a Ty nie kombinuj i sobie cudów nie wmawiaj, pewnie z nerwów tej @ nie dostajesz. Gosieńkę ucałuj od nas i powiedz, że za Nią tęsknimy i trzymamy kciuki!!

Polciu - najlepszego na ten pierwszy roczek!! Udanej imprezki, smacznego torta, uśmiechu na buźce i maaaaaasy prezentów;-)

gosia23s - nie przejmuj się brakiem gości, kup balony, serpentyny, papierowe czapki na głowę, torta i zrób Matiemu najpiękniejsze urodziny na świecie! A goście niech żałują, że ich taka fajna impreza ominęła.

aniez - magnez i wapno sobie zafunduj, powinno pomóc. A sushi nie znoszę, dla mnie jest na liście tych bleee rzeczy.

Witam po krótkiej nieobecności
Judysiu nawet nie jestem w stanie opisać swojej radości z tego, że już po operacji :-D:-D że po tylu wyczekiwaniach doszla do skutku i jestem przeszczęsliwa na samą myśl o tym, iż niebawem bedzie cieszyc sie sobą 24h na dobę :-D

kittek pozdrowionka dla gosienki

katik udanego balowania!!

gosia nie pozwól sobie zepsuć tego ważnego dnia! Nie myśl o niewdzięcznej rodzince, tylko świętuj z Matim :-)

Dziewczyny nic nie zdążyłam przeczytać bo gdzie indziej mi chwile zeszło i wlaśnie dostalm tel ze zaraz mam być gotowa na bieganie, wiec nadrobie pozniej a tymczasem- buziaki dla Was i co najważniejsze

POLUSIU SŁODZIZNO NASZA KOCHANA- 100LAT

Edit- Oczywiście ciotka gapa nowego watku nie zauwazyla :(

Ostatnia edycja:
WITAM
my własnie po 30 min spacerze...
jak zwykle sami bo ojciec se gdzies wyjechał,pewnie zaraz wroci.
nudaaaa
prócz tego ze nocy nie przespalam bo mały dalej nie zaprzestajac w dzien i w nocy sie darł nie wiadomo czego. wczoraj juz z bez silnosci sama sie poplakalam przy tym jak mu tłumaczyłam ze tak nie wolno sie zachowywac

miłej niedz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry