aniez
Fanka BB :)
Elvie w sprawie czopa nie pomoge, bo mi odszedl juz w trakcie obu porodow, ale ze nad Wrockiem burze, mam nadzieje, ze urodzisz, u mnie wlasnie w obu wypadkach porod zaczal sie w burzowy dzionek. Gin mi mowil, ze wtedy zawszes jest wiecej porodow, cos chyba mowil, ze podejrzewa sie nagle spadki cisnienia, czy cos wd ten desen i ze b.czesto peka wtedy pecherz, czego Tobie dzisiaj zycze, bo juz widac, ze masz dosc!
Gosia GRATULACJE!!!
Kitek AniaM super, ze spotkanko udane. My przyszlego roku nie planujemy, skupilismy sie na obecnym
Bartek mame zadziwia. Lozko to dla niego normalka, zadnych wedrowek, ale to pikus. Dzisiaj znowu ani jednej wpadki, nawet jak goscie byli, a sie dzialo, bo byla tez mala banda dzieciakow, ladnie wolal i siural do nocniczka. Tyle, ze na stojaka... a niech ma
skoro musi robic to, co brat ;P
Maz poszedl kolejne Mohito wyprodukowac, nie wiem ile jrszcze tego zmieszcze, ale nic... bede staruszka czcic!
Gosia GRATULACJE!!!
Kitek AniaM super, ze spotkanko udane. My przyszlego roku nie planujemy, skupilismy sie na obecnym
Bartek mame zadziwia. Lozko to dla niego normalka, zadnych wedrowek, ale to pikus. Dzisiaj znowu ani jednej wpadki, nawet jak goscie byli, a sie dzialo, bo byla tez mala banda dzieciakow, ladnie wolal i siural do nocniczka. Tyle, ze na stojaka... a niech ma
Maz poszedl kolejne Mohito wyprodukowac, nie wiem ile jrszcze tego zmieszcze, ale nic... bede staruszka czcic!
Lekarz powiedział, że już nie ma prawa nic miedzy nogami wyrosnąć. Mam nadzieję, że się nie pomyli!
mniemam, ze Macka nie ruszyly pioruny.