kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Aniez
powodzenia!!!!!!!!!!
Kittek
za ciebie też trzymam kciukasy!!!
powodzenia!!!!!!!!!!
Kittek
za ciebie też trzymam kciukasy!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widać że babkom się chce , a w sumie nie wszystkie są z wykształcenia przedszkolankami , bo w prywatnym nie każdy musi mieć wykształcenie . Część jest do pomocy . Ale dzieciakami się super zajmują i to się liczy
w sumie dla takiego malucha to poczucie bezpieczeństwa jest priorytetem a potem dopiero cała reszta . Teraz od tygodnia na placyku jest 4 metrowa trampolina .
cały placyk pusty , dzieci skaczą 

Leżymy i oglądamy filmik:-)
jak to zrobia to i tak jutro Bartulek przyjdzie bez pieluszki, a w srode nasle tam meza... o! 
i wie dziewczyna że jak nabałaganiła to musi posprzątać ;-)

Zdrówka dla tatuśka ,no i już sobie wyobraziłam minę twojego małża w sprawie porodu 
chociaż ja się bardzo cieszę że mój małż ryb nie lubi łowić ;-)

tyle papierologii że głowa mała więc zaraz się zabieram do roboty.
Aż słów brak. Juliś przeszła to swoje zapalenie jamy ustnej szybko i ok, M dostał antybiotyk i wczoraj się wreszcie pozbierał, żeby dziś do pracy iść, a ja jak w środe skończyłam swoj antybiotyk to jeszcze dogorywałąm do piatku, żeby w sobote wieczorem złapać jakiegoś enterowirusa i od soboty umieram w wc- jak nie urok to...

Czuje sie jakby mnie pociąg przejchałą. wczoraj cały dzień miałąm dreszcze. Czuje sie koszmarnie i nie mam na nic siły a tu dziś Julisią trzeba się zajmować. Mam nadzieję tylko że jakimś cudem biegunka którą ona mniała przy tej swojej zarazie to już było to, bo jak jeszcze się zarazi to koszmar będzie.
Tak więc u nas nie ciekawie. Oczywiście żeby był full pakieto to jeszcze mam do tego @
Kurna, za 2 tyg mieliśmy się o dzidzię postarać a ja w ruinie