reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kittek najzabawniejsze jest to, ze maturzysci nie wyobrazaja sobie, ze nauczyciele tez maja cykora :) bedzie dobrze &&&

Aniam tez uwazam, ze dla nich lepiej, jak dzieciak lata bez pampka :))) do tego, nie musza same uczyc, tylko dostaja niejako gotowy "material". Moja obawa wynika chyba z ich reakcji na moj pomysl odpieluchowania... zobaczymy...
No i nie wiem, co z qupsztalem, bo mlody robi, jak ma pieluszke, czyli podczas snu. Kiedys zalapie, ze mozna inaczej, chyba znowu Kube zaprzegne do prezentacji bratu o co chodzi :)

Tez ide spac, bo musze wstac o jakiejs chorej godzinie :( tego to ja nie lubie po dluzszej przerwie :(

Aniez u mnie babki same proponowały widząc że dziecko interesuje się nocnikiem a potem jakoś już to falą poszło . jest nawet dziewczynka mająca nie całe 1.5 roku sikająca na nocnik :tak: widać że babkom się chce , a w sumie nie wszystkie są z wykształcenia przedszkolankami , bo w prywatnym nie każdy musi mieć wykształcenie . Część jest do pomocy . Ale dzieciakami się super zajmują i to się liczy :tak: w sumie dla takiego malucha to poczucie bezpieczeństwa jest priorytetem a potem dopiero cała reszta . Teraz od tygodnia na placyku jest 4 metrowa trampolina . :-D cały placyk pusty , dzieci skaczą :-D

Kittek dasz babo radę :tak::tak:

marta - no to kciuki zaciskamy aby sonda już nie wylazła.

aniez - za przeprawę z paniami też kciukasy są;-)

kittek - i za Ciebie i maturzystów również &&&

annaoj kce - no byczek, byczek..

gosienka - super, że już w domciu jesteście

U nas z romantycznego wieczoru nici, bo M. chory i mu amory nie w głowie, a ja gwałcić nie zamierzam:-D Leżymy i oglądamy filmik:-)

No i znów zasnąć nie mogę chociaż skurczybyków brak i generalnie nic się nie dzieje,
Lenka śpi, M. chrapie a ja fil obejrzałam, muzyki posłuchałam i teraz przetaczam się z boku na bok, na siuśki biegając regularnie.
Może synuś chce mnie w ten sposób do bezsennych nocy przygotować..? Dowcipniś jeden:baffled:

Witam pierwsza
Ola wlasnie dostaje sniadanko, to pierwsza chwila prawdy, dotad na 5 razy zwrocenia sondy to 3 byly rano, na razie sie nie krztusi wiec modle sie zeby juz bylo ok.
Za chwile lecimy do "szkoly" Ola miala tydzien wolnego od zajec poza domem wiec ciekawa jestem co dzis pokaze...
Odbieram dzis tez dokumentacje ze szpitala, ciekawe co tam popisali...

Zimno u nas okropnie, az cienkie rajstopki malej ubralam i nad czapka taka azurkowa sie zastanawiam...

Milego dnia!

Marta- mam nadzieje, ze Ola nie zwrocila!
Elvie- bo Ty za duzo myslisz o porodzie, a ze wszystko zaczyna sie ponoc w glowie, to nie mozesz spac. Czeste wizyty u Winstona Churchilla na tym etapie to norma, bo brzuch duzi i nisko, to uciska na pecherz ;-) tego akurat nienawidzilam w ciazy, ledwo sobie czlek zasnal, a od razu gnal do kibelka.

Barteq odstawiony bez pieluszki, najszczesliwsza babka nie byla, bo zapewne uwaza, ze ja wkrecam. Ale obiecala go wysikiwac, przy czym stwierdzila, ze jak bedzie siural po nogach to mu pampa zalozy :wściekła/y: jak to zrobia to i tak jutro Bartulek przyjdzie bez pieluszki, a w srode nasle tam meza... o!
Wiec teraz dziewczyny &&&&&&&&&&& zeby Bartunio im udowodnil, ze potrafi :cool2:

Dzieńdoberek

Obudziłam się dzisiaj przed 6 i zasnąć już nie mogłam , taka cisza w domu była,zrobiłam sobie kawkę i na taras wyszłam, opatuchałam się kocem i było super ptaszydła świergoliły, żyć nie umierać :-)

Marta mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie spokojniejszy dla Olki, trzymam kciuki za dzisiejsze ćwiczenia i napisz koniecznie co w tym piśmie od szpitala jest.

Elvie uparty Maciuś jest ale byczki takie są ;-)Zdrówka dla M.
Aniez to trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę z paniami z przedszkola ;-)

Monia Hanka jest boska :-D i wie dziewczyna że jak nabałaganiła to musi posprzątać ;-)

Kittek &&&&&&&& , będzie dobrze:tak:

Aniam łączę się w bólu u nas też zimnica :-(Jak już wygrasz w tego totka to i dla mnie jedną sprzątaczkę załatw:tak:

Zielona brawo dla Kostki że w końcu zakumała gdzie ma kupa lądować:tak: Zdrówka dla tatuśka ,no i już sobie wyobraziłam minę twojego małża w sprawie porodu :-D

Kamisia a może Antonio na stojąco będzie chciał sikać tak jak Bartolini Aniez:tak:
No ja nie wiem jak ty w ogóle mogłaś pomyśleć aby się na małża gniewać jak ci tyle ryb upolował ;-) mężczyźni mają instynkt łowiecki :-D chociaż ja się bardzo cieszę że mój małż ryb nie lubi łowić ;-)

Isabela to widzę że majówka u was taka sama jak u nas czyli chorobowo, zdrówka dla Tośki.

Agnieszka zdrówka kochana.

gosia zdrówka dla Matiego

Beti te buciki mają wstawki zamszowe :tak:

Sonia zdrówka dla Mani.Sytuacji z alarmem nie zazdroszczę mam nadzieję że to tylko jakiś zwierz się kręcił.

Nadrobiłam teraz zmykam obiad szykować bo Mateuszek zażyczył sobie dzisiaj pyzy drożdżowe z ciemnym sosem a że nie mogą być kupne to trzeba samemu wyrabiać :tak:

Miłego dnia babeczki

witam...
Jak ja nienawidze końca i początku miesiąca :no: tyle papierologii że głowa mała więc zaraz się zabieram do roboty.

J. odstawiłam do przedszkola, M. buszuje na dole u babci - smekta pomaga na tyle że nie leje się mu z doopska ale konsystencję serka homo ma ;-) no nic zobaczymy dzisiaj.
Co do nocnikowania do M. pięknie wieczorem woła kupę i robi do wc :-) z rana ma z tym problem... no i siuśki...których nie woła...ale i tak uważam że sukces jest :-)

Gosiu fajnie że szczęśliwie dojechaliście :tak:
Kittek &&&&&
Chorowitkom zdrówka~!

Dobra spadam bo nie wyrobie

reklama
Cześć dziewczyny.

U nas dalej chorobowo :no: Aż słów brak. Juliś przeszła to swoje zapalenie jamy ustnej szybko i ok, M dostał antybiotyk i wczoraj się wreszcie pozbierał, żeby dziś do pracy iść, a ja jak w środe skończyłam swoj antybiotyk to jeszcze dogorywałąm do piatku, żeby w sobote wieczorem złapać jakiegoś enterowirusa i od soboty umieram w wc- jak nie urok to...:sorry::confused2::eek::wściekła/y: Czuje sie jakby mnie pociąg przejchałą. wczoraj cały dzień miałąm dreszcze. Czuje sie koszmarnie i nie mam na nic siły a tu dziś Julisią trzeba się zajmować. Mam nadzieję tylko że jakimś cudem biegunka którą ona mniała przy tej swojej zarazie to już było to, bo jak jeszcze się zarazi to koszmar będzie.:no: Tak więc u nas nie ciekawie. Oczywiście żeby był full pakieto to jeszcze mam do tego @ :confused2: Kurna, za 2 tyg mieliśmy się o dzidzię postarać a ja w ruinie :no:

Elvie
- Coś ten Maciuś jaja sobie robi ze wszystkich ;D współczuję tego finalnego oczekiwania...oby to wreszcie był ten moment i skurcze się pojawiły. 3mam kciuki i ciągle o Tobie myślę :) Zdrowia dla M.

Gosienkag- fajowe takie poranki w ciszy i z ptaszkami...u nas leje i remonty wiec sie tłuką i resztki ptaków wystraszyli.

AgnieszkaSz- powodzenia w papierologii. Oby poszło sprawinie.

Marta trzymam kciuki za dzisiejsze ćwiczenia Olki.

Aniez trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę z kobitkami z przedszkola.

Monia ale masz śmieszną małą porządnisie :)

Sonia współczuję sprawy z alarmem. Zdrówka dla Mani.

Zielona brawa dla Kostki! Mądra dziewczynka :)
Kittek &&&&&&&& ! :tak:

Aniam u nas też zimnica i leje.

gosia zdrówka dla Matiego

Kamisia dalsze powodzenia w sikowych zmaganiach!

Isabela czyli majówka u was taka sama jak u nas czyli choróbsko, zdrówka dla Tośki.

Miłego dnia kobitki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry