Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzwonie do zapracowanego małża że fajnie by było aby się w domu pojawił i ponaprawiał co trzeba a on mi na to że to jest wyprawa ( no całe 5 km musi dojechać ) i że trzeba się ubrać bo do miasta w rzeczach roboczych nie pojedzie no żesz nie wytrzymałam ( bo @ ma przyleź i raczej jestem w bojowym nastroju;-)) i nagadałam mu tak że 

Trudno muszę się za jakimś przystojnym elektrykiem rozglądnąć ;-)

nieźle kręcą w tym biurze ;-)

także już jestem umówiona :-)
bo... Kuba musiał do klo na "posiedzenie"... poszli razem- Barteq w ramach asysty
my jeszcze w łóżku, ale nasłuchiwaliśmy, zrobili co trzeba, Kuba ściągnął B. pieluszkę po nocy i podał mu nocnik, i poszli z powrotem do pokoju
gdzie zajęli się skakaniem po łóżkach.uśmiałam się, spryciula z Kubusia.Z zycia Kubusia: "Mamusiu, jak pojedziemy w gory, to Ty z ciocia Kasia zrobicie mi torcik, a ja bede lezal w lozeczku i czekal, bo to bedzie niespodzianka". Padlam ze smiechu![]()
No i co mój kawałek arbuza zeżarł pies, Helenka mu dała i została tylko skórka![]()
ależ się uśmiałam, no wiesz Gosieńka kto pierwszy ten lepszy.pies arbuzozerca :-)
wlasnie obejrzalam ostatni odcinek ostatniej serii Gotowych na wszystko. Bede tesknic za tym serialem ;-)