reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hahaha, myslalam, ze to autobusem, to mialo byc stwierdzenie jak dojedziecie... Hehe. Ja tam z mloda musze do Piotrkowa jechac i zalatwic kilka spraw, wiec musze zabrac ze soba obstawe - bo ze zgroza i bez drugiej osoby na podoredziu, nie dam rady. Staruszka autem pojedzie ze mna...

Gosieńka ciężko w sumie mi stwierdzić czy fajny , bo w innym nie byłam he he . Ale nie było źle . Na bank nie jest to warte tego żeby jechać tam setki km od ciebie . Pojadę jeszcze do bałtowa kiedyś podobno jest lepszy .

witam poweekendzie
Kompletnie nie miałam czasu zajrzeć. Podchody nam się nie udały, bo Igor się coś kiepsko czuł w sobotę, w trakcie wróciliśmy do domu i poszedł spać. Jak wstał było lepiej, ale coś nie wyraźny był. Potem miałam gości, mimo pełnego domu i tego, że cały czas byłam w biegu, a jak już sobie siadłam to się zaczęli zbierać do domu to w sumie było miło, z każdym trochę pogadałam. W niedziele byliśmy u znajomych dzidziusia oglądać, już nie pamiętam kiedy Alicja była taka, B mnie zaskoczył, bo coś przebąkiwał, że fajnie by było jeszcze takie małe mieć w domu.
Dzisiaj jestem w domu, idę z Igorem do lekarza, bo chrypi już ponad tydzień, a niedługo jedzie. Teraz siedzę i szukam wyjazdu wakacyjnego dla nas, bo odwołali nam nasz sierpniowy wyjazd, chyba Cypr nam niepisany:baffled:
Zielona GRATULACJE WIELKIE!!
.

Anna z ecco mieliście lecieć he he ?

Hej

My właśnie z rehabilitacji wrociliśmy. Juz wiem dokladanie co jest z Boryska nożkami. pani rehabilitantka mi wszystko wyjaśnila i pokazała. Okazało sie ,że wszystkiemu winne jest brak napiecia mięsni brzuszka, Borysek przez to ma lekko wystający brzuszek i kosci miednicy ma osadzone nie w ta strone jak powinien, no i te nózki od samej miednicy krzywe. Do tego jeszcze ciężar ciała ma przeniesiony na prawą strone, na lewej juz sie chwieje. Także u Nas to wada podobno od porodu, tylko ja się pytam "qr*a, dlaczego nikt z konowałów tego wczesniej nie widzial????!!!!":wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:. Oczywiscie Pani stweirdziła,ze gdyby byl wczesniej rahbilitowany jako niemowlak, to juz byloby po sprwie, teraz juz gorzej, ale na szczescie mówila ,ze poprawa bedzie. Tylko ,że nie wiadomo ile bedziemy musieli go męczyc. Bidulek mój dzisiaj tak plakał na tych cwiczeniach, ze mi sie serce krajało, az mi się samej ryczec chcialo. Na szczescie na koncu i tak z Panią "piatke" przybil heheheh. Prawdobodobnie bedzie musial miec też plasterki na nóżki na jakies 10 dni. nie wiem jak on to zniesie. Ech bida moja kochana.

ps. Pediatre juz zmieniłam:no::no::no:, bo juz mi sie nawet komentowac nie chce.

Wronka brak mi słów po prostu . Biedny Borys .

Co do tych zarobków , to niby ludzie nie mają a w CH w skepach z ciuchami w wawie tłumy .
NIby na teatr nie ma , ale na szmaty widać często ludzie mają . Ale wawa i mieścinka w której teraz mieszkam to dwie inne bajki

Kici kciuki za egzamin :-)

Młoda pospała w dzień uwaga od 13,15 do 17,30 i spałaby pewnie dłużej gdybym jej nie obudziła :szok: umęczona jest strasznie, a ja choćbym chciała nie mogę zrezygnować z żadnych zajęć :-(

Z żalu napcham się zaraz spaghetti :zawstydzona/y:

Hejka wieczorkiem

Matko jaka ja ma sklerozę, jutro Emilo ma test trzecioklasistów a ja byłam święcie przekonana że to we środę:baffled: Tak więc cioteczki czarownice proszę znowu o trzymanie kciuków za Emila i Laurę od Moni bo ona też trzecioklasistka:tak:

Aniam nie no specjalnie nie pojadę:-D tylko jak już będziemy gdzieś w okolicy to zawsze warto coś ciekawego zobaczyć:tak:

Isabela ja mam rower z bagażnikiem więc nie pomogę ale fotelik mam nad bagaznikiem zamontowany.
Trzymam kciuki za sesję.

Aniez to dzisiaj u ciebie też dzień rowerowy:tak: Ja bym książkę poczytała inne rzeczy mogą poczekać;-)

Agnieszka kurcze sama bym białą kiełbasę zjadła, muszę zrobić żurek któregoś dnia :tak:

Elvie chodzi o książkę fizykoterapeuty Zawitkowskiego , ma tam kilka fajnych propozycji masażu i noszenia dzieci przy kolkach.
Super że Maciusia uspokaja wożenie w wózku.

Zielona i jak młoda śpi ? Podziel się tym sernikiem ja ci dam galaretkę z truskawkami i bitą śmietaną :tak:

Magda super że wypoczęłaś :tak: U nas na wsi Helenka też tylko w tatusiowym aucie chce siedzieć a już hitem jest traktor:tak:

Sonia fajnie że w UC udało ci się wszystko załatwić :tak:

Kici w takim razie w środę trzymam &&&&&&&&

MamoPaulinki dzisiaj taka pogoda że nie ma się co dziwić że Paulinka nie chciała współpracować , jakiś front burzowy ma iść :no: To nasze dziewczyny mogą sobie dzisiaj podać rękę ze spaniem;-)

Spokojnej nocy kobietki.

Ostatnia edycja:
Gosienko, popdzielilabym sie, gdyby nie to, ze caly zjadlam :zawstydzona/y: Jutro moze zrobie inny, tym razem na zimno... A mloda spi, ja za to ogladam jakis debiny horror. Cholera, dobrych juz chyba nie robia, a jak sie zdarzy jakis, to jest to cud jakis...

reklama
Jestem, ale przyjemnie jest na dworku. Całe popołudnie spędziłyśmy dziś na ogrodzie, nawoziłam kwiaty, przesadzałam i babki robiłyśmy.
Maję mam obserwować bo na razie pani dr nic nie widziała, prawdopodnobnie wydzielina z nosa mogła małej zalegać.
Mamy znajomą laryngolog więc jak coś będę do niej dzwonić.
Katar ma rzeczywiście po pas więc inhaluję ją, dostaje kropelki do nosa.

MamoPaulinki przy tej pogodzie to pewnie Paulinka też bardziej zmęczona jest. Maja też by spała i spała, tylko czemu tyle w dzień. Rano obudziła się po 6tej:baffled:

Gosieńko &&&&&&&&

Aniam wyjazd tuż, tuż. Odpocznij sobie tylko zostaw nam tą fajną pogodę,a jakby się u nas skiepściło to podeślij trochę ciepełka :)

Annaoj no to rzeczywiście coś ten Cypr nie jest wam pisany;-) a gdzie teraz planujecie?

Isabela na góralu też możesz, tylko zsiadać ci będzie ciężej bo tył będziesz miała zajęty. Moim zdaniem na miejskim jeździ się z fotelikiem dużo wygodniej,ale góralem też dasz radę :)

Kici kciuki za egzamin zaciśnięte :tak::tak:

Wronka no żesz, co za lekarz. Dobrze,że przynajmniej na rehabilitantkę dobrą trafiliście. Buziak dla dzielnego Boryska!

Magda super,że odpoczeliście, no a powrót do codzienności jest rzeczywiście najgorszy.

Elvie w takim tempie to ekspresowo wrócisz do formy! Udanego spacerowania.

Zmykam do tłumaczeń, ale żeby mi się choć chciało tak jak mi się nie chce....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry