reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Elvie przeoczylam-a co sie dzieje z oczkami? Jesli np ropieja to uciskajcie dosc mocno wewnętrzny kacik oczka, tzn tak blizej noska. Jak Ola byla mala to mialysmy pare razy problem z oczkami, zresztą do teraz co jakis czas to Wraca, tylko u nas dodatkowo obciazenie z gronkowcem...

Gosienko z turnusem to chodzi o to ze jedziemy juz w niedzielę a ja jeszcze nie zebralam calej kwoty...:(

Aniez super to wszystko opisalas, zgadzam sie w 100%

My juz mamy wolne na dzis:) Ola ladnie popracowala, pochwałe dostalysmy (obie), wiec dumna siedze:)

Z ciekawosci poszukalam w internecie, jakie sa obecnie srednie zarobki w moim rodzinnym miescie Elku i tak: produkcja 1866zl, obsluga klienta 1917zl, administracja, biuro - 2292zl, kadra zarzadzajaca 4333zl, przecietne wynagrodzenie 2189zl - to malo w stosunku tego, co ile kosztuje.

Aniez i mi narobilas smaka na truskawki, z tym ze ja uwielbiam polaczenie makaron+ truskawki+ jog.naturalny:tak:

Ostatnia edycja:
Hejka

Dojechałam , pewna część ciała trochę boli ;-) ale było super, fajny wiaterek więc za gorąco nie było i Helenka grzecznie w foteliku siedziała :tak:

Średnia krajowa to normalnie śmiech na sali :no: ciekawe co mają powiedzieć ludzie którzy muszą żyć za 1000 zł na miesiąc albo i mniej a w naszym rejonie jest takich osób mnóstwo.Do naszego gospodarstwa praktycznie raz w tygodniu przychodzą ludzie z zapytaniem o pracę i nawet za 5 zł / h gdyby dostali 3 zł to też by się cieszyli a praca jest naprawdę ciężka , fizyczna i 7 dni w tygodniu. Nie wiem za co ci ludzie żyją bo wiadomo że we wsi jeden sklep, ceny kosmiczne a na dojazd busem do miasta nie wszystkich stać o samochodzie nie wspomnę.

Aniez zgadzam się z tobą w 100%. Gdyby nie wyjazdy ze szkoły do zoo to 90% dzieci z naszej wsi nigdy by w zoo nie była. Szczytem marzeń jest wyjazd do Rio oddalonego o 5 km ale tam atrakcje w sumie latem bo jest zalew i można się wykąpać a zimą to kino zostaje.
Ostatnio Emil był na wycieczce w Krakowie i Wieliczce, wycieczka tak organizowana aby była jak najtańsza bo wiadomo większość dzieci z biednych rodzin całość 200 zł i były takie dzieci które zbierały na nią trzy lata :no: a na drobne wydatki brały po 10 zł na dzień :-( Ciekawe co by dzieci pana prezydenta albo premiera , panów posłów powiedziały jakby miały aż tyle kasy do dyspozycji:wściekła/y:

Jeśli chodzi o wyjazd do Książa jak najbardziej tak :tak: i może być popołudniem :tak:

Marta mam nadzieję że kasę uda ci się uzbierać.

Wronka brak słów :wściekła/y: najważniejsze że problem wyłapany i rehabilitacja pomoże.

Elvie mam nadzieję że kropelki jednak pomogą.Co z tą książką chcesz ?

Kittek zdrówka dla Mai oby to nie było nic poważnego, daj znać co po wizycie.

Anna zdrówka dla Igora. Jak małż chętny to ściągaj plasterek :-ptrzymam kciuki abyś coś ciekawego na wakacje znalazła:tak:

Sonia zakupiłam sobie truskaweczki i już galaretką mam zalane :-) ale na twoje mogę poczekać.

Mamusia w Lesznie z którego pochodzę też mini zoo było za darmo:tak: Dobrze że ortopeda was uspokoił .

Helenka mi padła na kanapie i nie mam sumienia ją budzić, idę zrobić sobie kawkę i zmykam na taras.

Witam się i ja.
Martuś fajnie, że Ola ładnie pracowała.... moja bida dziś z rana logopeda (trening na słuchawkach jako tako ale dalej to już porażka) a potem rehabilitacja. Słyszałam jej wrzaski z drugiego piętra :szok:

Wronia mam nadzieję, że ćwiczenia pomogą, ba na pewno pomogą tylko własnie dlaczego dopiero teraz??? A mówią niektórzy że za często się maluchy na rehabilitację wysyła, ze lekarze wymyślają wzmozone albo obniżone napięcie... a jak jest problem na prawdę to nikt nie widzi.

My już mamy dosyć jazdy na dziś w ten upał. Pochmurzyło się to może popada, chociaż Częstochowę, Święte miasto raczej burze i ulewy omijają ;-)

He he, Gosieńka nam po opłaceniu wszystkiego ok 1000zł zostaje. Z tego oczywiście terapię trzeba opłacić... śmiać się czy płakać nie wiadomo... gdyby nie pomoc obcych ludzi to wiesz młoda byłaby w innym punkcie. Na pewno gorszym.
Na zakupy tylko Real u nas najtaniej. Nie chodzimy nigdzie. Na urlop (na swojej działce) odkładamy zwrot podatku...

Jejku ja na rowerze lata świetlne nie siedziałam :zawstydzona/y: teraz to bym kilometra nie ujechała :-p

Wronka, rozumiem twoja zlosc, natomiast nie rozumiem dlaczego lekarze wczesniej nic nie stwierdzili, za takie bledy nie powinni pozostawac bezkarni :no:.
Oby rehabilitacja przyniosla efekty jak najszybciej!!

My duzo rowerami jezdzimy. Cale szczescie, ze Daria juz nie protestuje jak w zeszlym roku, aby wsiasc do przyczepki i mozemy juz sie rowerami wybrac na dluzsza wycieczke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry