reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się poniedziałkowo... oczywiście zarobiona po pachy... :-(
w środę rano proszę o trzymanie za mnie kciuków mam ważny egzamin.

ZOO w Warszawie (byłam wczoraj więc jestem na bieżąco)
dzieci do lat 3 wchodzą za darmo,
dorośli 18pln
dzieci powyżej 3 roku życia 13 pln
jeśli mamy 2 os dorosłe i 2 dzieci powyżej 3 r.ż. wtedy kupujemy bilet rodzinny - po 13 pln od każdej osoby.

wronka - dobrze, że rehabilitantka w końcu kompetentna... a pediatry nawet nie ocenię bo brak słów...

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciłam z US, kasa będzie na koncie w ciągu najbliższych dni, ale i tak w ramach poprawy humoru zakupilam sobie butki w ccc. Dziewczynki wymęczone, odpoczywaja, zaraz M przyjedzie i Kubi ze szkoły także zabieram się za obiadek.
wronka biedny Borysek, dobrze że juz wiesz co małemu jest, Tobie życzę duzo siły
kici dzięki za info, dla nas jak najbardziej rodzinny:-D

Witam po przedłużonym weekendzie. Nadrobić póki co nie mam szans.
Super odpoczęłam, na działce żyję w zupełnie innej czasoprzestrzeni, zapominam że gdzieś tam jest dom, praca, wszystko wolniutko, spokojnie, pełen relaks.
Dzieciaki szczęśliwe, wybawione, brudne jak jak diabli.

Zosia swoją nową pasję okryła - samochód, najlepsza frajda - usiąść do samochodu i siedzieć, po pół godziny mogła tak przesiedzieć cała szczęśliwa.

My po spacerku, Maciek cały przespał. odkryłam, ze spacer to najlepszy lek na ból brzuszka. w domu spina sie i spac nie moze a na spacerku lula:-)

wronka - biedne Borysiatko:-( najwazniejsze, ze go wreszcie dobrze zdiagnozowano. trzymam kciu ki za rehabilitacje by szybko pomogła!

kici - kciuki za egzamin!

marta - brawo dla Oli! i kciuki za turnus

zielona - moja padla o 17.30 i jej dobudzic nie moge:/

gosienko - napisz mi proszę, o co z tą książką chodzi bo chyba nie doczytałam i nie wiem:zawstydzona/y::-(

wykombinowalam sobie, ze z Lenka chodzę na spacery jak mały spi i odwrotnie. dzieki temu ja spaceruje podwójnie:-D

Ostatnia edycja:
witam na szybko w oczekiwaniu aż biała kiełbacha dla J. się zrobi bo sobie na kolacje zażyczył :eek:

Wronka ło matko co to za pediatra! Mało tego przecież mieliście chyba usg stawów biodrowych? Czemu tam nic nie wykryto?? To jest nie do pojęcia! Wytrwałości dla was i dla Boryska...biedny się nacierpi przez głupotę "lekarzy" :no::no: jedyne pocieszenie to to że wreszcie jest diagnoza i że z tego wyjdzie... :tak: trzymam kciuki żeby stało sie to jak najszybciej...

Marta kurcze mam nadzieję że dacie radę... a co z tym urlopem B? nic nie zadziałał??

kici &&&&

sonia współczuję latania po US ale ważne że pieniążki będą szybko :tak: nas też rozliczała księgowa i machnęła się w nipie męża ale ja nie musiałam nigdzie chodzić...zgłosiłam błąd w biurze rachunkowym i babka sama to załatwiała w US...

dobra zmykam pilnowac kiełbachy i niech już ida dzieciaki spać bo mam dzisiaj dość :-p

Witamy i my

Pewnie nie nadrobie wszystkiego ale poczytalam Was troche :-) Mam urwanie dupuy bo sesja sie zbliza i ...

Odezwe sie jeszcze pozniej

Co do sredniej. Srednia krajowa jest prawdziwa wlasnie dlatego ze wchodza w jej sklad pensje prezesow i rzadacych tylko oscylacja wokol niej jest na roznym poziomie.

Dziewczyny rowerowe z fotelikami jak Wam sie jezdzi z dzieciakami i czy macie na "goralu" czy na damce. Bo ja mam taki i nie wiem czy sie nada http://www.skapiec.pl/site/cat/2215/comp/1821063?gclid=CLrIorn-kbACFUFO3wodlU6LoA

Ostatnia edycja:
Ja w przeciwienstwie do Magdy mialam biegana czasoprzestrzen. Po pracy wymyslilam sobie wypad do parku na rowery, wiec wszystko musialo byc "w locie", ale chlopaki mega szczesliwe, Barteq oczywiscie jezdzil polowe czasu, a polowe biegl, bo on uczestniczy w triatlonie ;-)

Elvie B.tez na spacerach lulal cudnie, tylko K.by starszy od Lenki, to bralam go ze soba i heja na plac zabaw, zanim tam doczlapalismy mlody juz kimal, a ze sen mial mocny, to nawet stado wrzeszczacych koczkodanow nie bylo go w stanie dobudzic.

Stary na silce, a ja medytuje, czy cos zrobic, czy tez zaprezentowac mega lenia z ksiazka w reku i sklaniam sie raczej przy tej drugiej opcji :-)

Aniez, to Ci atleta rosnie ;-)

Izka, ja wprawdzie nie mam fotelika na rower, ale sie im przygladalam, bo chcialam zakupic - niestety sila wyzsza... I one sa tak skonstruowane, ze mocowanie pasuke do wszystkich rowerow, poniewaz mocuje sie fotelik na tej rurze, w ktora wchodzi ta ciensza rurka od siodelka - alem wytlumaczyla... :-):-)

reklama
Hahaha no tak to żes wytłumaczyla :-) To wiem tylko chodzi mi o kwestie czy nie lepiej miec jakis bagaznik pod siodelkiem a nie puste kolo :-) Tak mi sie jakies wizje snuja :-)

A Monika jakos w tym tygodniu sie do Was wybieramy Z Toskiem moim i nie wiem jak nam wyjdzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry