marta2801
Fanka BB :)
Hej
Druga noc z rzedu nie spalam zbyt dobrze... stresuje sie troche Ola, tez nie spala za dobrze, mialam wrazenie ze miala temperature, ale rano byla chlodniejsza, zapobiegawczo dostala paracetamol... ciekawe co bedzie na zajeciach bo poki co humorek ma zmienny, chwilke sie pieknie bawi a zaraz marudzi...nie wiem co myslec...
Jak wam sie wydaje, moze to miec zwiazek z sobotnim uderzeniem w glowke?
Druga noc z rzedu nie spalam zbyt dobrze... stresuje sie troche Ola, tez nie spala za dobrze, mialam wrazenie ze miala temperature, ale rano byla chlodniejsza, zapobiegawczo dostala paracetamol... ciekawe co bedzie na zajeciach bo poki co humorek ma zmienny, chwilke sie pieknie bawi a zaraz marudzi...nie wiem co myslec...
Jak wam sie wydaje, moze to miec zwiazek z sobotnim uderzeniem w glowke?

ja mam tak dobrze wieczorkiem Helenka mi krem w stopy wsmarowuje, a potem sobie i na końcu chłopcy muszą nam nogi wąchać i zachwycać jak ładnie pachną
Ja nie wiem co to się porobiło...w ubiegłym roku był większy wybór...
Przerażona byłam wizją laserowego udrażniania, bo raz, że zabieg drogi (750zł) to jeszcze pod narkozą, a u takiego malucha narkoza to zawsze zagrożenie życia.
, dobrze, że ten tydzień z dniem wolnym, bo mi się już TAK NIE CHCE!
bo moja kondycja dawno odeszła w zapomnienie... chociaż swego czasu właziłam w lecie na Śnieżkę średnio raz w miesiącu (chyba wszystkie możliwe wejścia poznałam, to od Wanga było długie i malownicze i tam się tak bardzo nie zmęczyłam), Śnieżnik też nie był mi straszny, nawet na Giewont w Tatrach mnie ułańska fantazja poniosła