reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej

Druga noc z rzedu nie spalam zbyt dobrze... stresuje sie troche Ola, tez nie spala za dobrze, mialam wrazenie ze miala temperature, ale rano byla chlodniejsza, zapobiegawczo dostala paracetamol... ciekawe co bedzie na zajeciach bo poki co humorek ma zmienny, chwilke sie pieknie bawi a zaraz marudzi...nie wiem co myslec...

Jak wam sie wydaje, moze to miec zwiazek z sobotnim uderzeniem w glowke?

reklama
Martus moze, ale nie musi. Jak nadal bedzie marudkac, to idz z nia do lekarza. Niech sprawdzi.

Katik ale Ci dobrze, niemalze SPA Ci Pola zafundowala :)

Soniu zdrowka dla dzieciaczkow

Gosienka Kuba to ja jestem zaskoczona. Teraz zobaczymy czy pod Samotnie podejdzie :P chociaz ja Ci powiem, ze ze mnie "goral" raczej kiepski i zazwyczaj ja ciagne ogony :) jak namowie meza na zakup nosidla, bo na razie mamy pozyczone, to mozemy sie umawiac na spacery po Karkonoszach. Za mna jeszcze Stolowe "chodza" bo tam nie ma mega podejsc a widoki cudne...no i Bledne Skaly moglyby sie chlopakom spodobac :)

R.walczy dzisiaj z druga czescia szafy :))) mam nadzieje, ze da chlopak rade i bede mogla odgruzowac sypialnie :)

Dziewczyny potrzebuję podpowiedzi!!!

Sąsiadka ma propozycję pracy jako opiekunka do dziecka , dzieciaczek malutki bo 1,5 miesiąca, opieka kilka godzin w tygodniu , nie orientujecie się jak może być stawka za godzinę?

Aniez droga na Samotnię średnio trudna myślę że Kuba da radę, my uwielbiamy tą trasę , zawsze robimy ją z dwoma przystankami, zresztą jak zobaczysz że mały nie daje radę to możecie np.dojść do pierwszych stoliczków i zawrócić, tam też super widoczki są. U nas działa szantaż że na miejscu coś dobrego zjemy i będą sobie mogli poganiać po skałkach a dla Helenki starczy piaskownica która jest przy schronisku. Dla mnie Samotnia to bardzo magiczne miejsce :tak:

Marta obserwuj ale mi się wydaje że może to jakieś osłabienie organizmu w końcu raz w domu jesteście raz na turnusie i może w ten sposób organizm Olki reaguje.

Katik ale masz fajnie, własną kosmetyczkę w domu :-D ja mam tak dobrze wieczorkiem Helenka mi krem w stopy wsmarowuje, a potem sobie i na końcu chłopcy muszą nam nogi wąchać i zachwycać jak ładnie pachną :-D

Doberek :-)
Z rana się obudzic nie mogłam bo do późna patrzyłam na największy dreszczowiec czyli Polska-Brazylia w siatkówce :-D ale piękny mecz był :tak:

Marta zdrówka dla Olki. A może to wszystko przez pogodę?? Moje trole też dają do wiwatu :-(
Gosieńko nie mam pojęcia co do stawek...

Kupiłam chłopcom buty do garniturków... masakra jak ciężo dostać takie buty :no:Ja nie wiem co to się porobiło...w ubiegłym roku był większy wybór...

Nie no nie moge się jakoś skupić... spadam ...

Witam,
ja się za pracę wzięłam, więc mnie będzie dużo mniej na BB, bo plany mam ambitne, cel czasowo ustalony, więc musi się udać;-)

annaoj kce - uśmiałam się z Igorka i Francuzów:-D Fajnie kombinował:-)

marta - mam nadzieję, że z główką Oli wszystko ok i będzie grzeczna na zajęciach.

gosienko - u nas w klubie za takie dzieci jest 10zł/h, w Rio to się zapewne moja mama orientuje, więc możesz jej zapytać;-) Brzuszek Maćka już ok - dziękuję, ale do mm regularnie sab simplex podajemy.

aniez - mnie się też Samotnia marzy.. w ogóle dawno w górach nie byliśmy.. trzeba będzie teraz latem nadrobić. Chłopcom się czeskie Skalne Miasto może podobać i tam spokojnie radę dadzą oboje:tak:

Agnieszka - jak siatkę lubisz to byś z moim M. oglądać mogła:-) Pochwal się bucikami.

U nas nocka ok, Lenolinka w klubie, Maciulek śpi. Cieszę się, że masaże które mu robię pomogły i oczko mamy już zdrowe, kanaliki się odetkały i ropy od wczoraj nie ma:happy2: Przerażona byłam wizją laserowego udrażniania, bo raz, że zabieg drogi (750zł) to jeszcze pod narkozą, a u takiego malucha narkoza to zawsze zagrożenie życia.

cześć Wam, i znowu poniedziałek:baffled:, dobrze, że ten tydzień z dniem wolnym, bo mi się już TAK NIE CHCE!
Nie wyspałam się dzisiaj, wieczór nie chciało mi się spać, więc do późna czytałam, a rano nie mogłam się dobudzić. Teraz już kawę spożyłam, więc jest troszkę lepiej.
Marta może to faktycznie pogoda, bo taka nie teges jest, ale jak się masz denerwować to podejdź do lekarza.
Aniez czyli dzisiaj juz po remoncie będziesz
Elvie
trzymam kciuki za Twój plan, na pewno Ci się uda.
uciekam

Padam... chyba cisnienie polecialo w dół :-(

Gosieńka- ja się zastanawiam dokąd ja wlezę :-pbo moja kondycja dawno odeszła w zapomnienie... chociaż swego czasu właziłam w lecie na Śnieżkę średnio raz w miesiącu (chyba wszystkie możliwe wejścia poznałam, to od Wanga było długie i malownicze i tam się tak bardzo nie zmęczyłam), Śnieżnik też nie był mi straszny, nawet na Giewont w Tatrach mnie ułańska fantazja poniosła :-p nie pytajcie jak z moim obrzydzeniem do łażenia po górach to zrobiłam :-D A! jeszcze kiedyś kumpela mnie namówiła na Rajd w Górach Sowich... z plecakiem kilka dni zajewanialam... dobrze, że nie w szpilkach :-D bardzo ładnie tam było, nie powiem.

Elvie najpierw to ja musze chlopakom jakieś ID wyrobic ;-)

hej,
ja już po pracy, obiadek pichcę. Jak dobrze, że ten tydzień krótszy, bo mi się coś nic nie chce, pewnie przez pogodę.
gosienka zależy gdzie, u nas koło 8zł/godz. Dwa lata temu miałam się podjąć takiej pracy, to kobieta nawet tyle dać nie chciała, a musiałam dojechać. Zrezygnowałam.
Elvie ciągle zaskakujesz. Masz jeszcze czas na takie plany i ich realizację. Podziwiam...przecież Maciuś jeszcze nie ma miesiąca.
Gdzie salamandra, czyżby na porodówce?
Marta zdrówka dla Oli. Myślę, że to nie od upadku, zmiana nastroju mojemu M. zdarza się średnio kilka razy w ciągu dnia i się nie doszukuję. Poza tym dopiero wróciłyście z turnusu, więc Ola się klimatyzuje.
uciekam do schabowych, z młodą kapustką.... i ziemnaiczkami z koperkiem

Witam po dlugiej nieobecnosci.
My juz jestesmy w Polsce od srody ale zeby nie bylo za wesolo to jestem strasznie chora odkad przylecialam i ledwo zyje.Dopadlo mnie gardlo i tak mnie dusi ze chce mnie udusic.Antybiotyk juz pare dni zazywam ale poprawy zadnej.Do tego wychodza mi osemki i nie jem juz prawie tydzien nic konkretnego bo tak boli ze nie moge nawet gryzc.
Amunia tez w nie najlepszej formie.Wczoraj bylam z nia u lekarza bo mi zaczela goraczkowac.Zabki jej ida dwojki na dole i trojki i podobno piatki u gory i mala strasznie to przechodzi.Dzis znowu do lekarza jedziemy bo goraczka ponad 39 stopni caly dzien.Nic nie moge jej dac bo wszystko wymiotuje.Cala noc przeplakala.
Moja mala bida nie je nic nie pije tylko spi caly dzien.
Ponadrabialam was troszke i gratuluje wszystkim zafasolkowanym.Jeju no to bedzie nowych dzieciaczkow duzo.
Mam nadzieje ze jak troche dojdziemu do siebie to bede czesciej zagladac do was.
Pozdrawiam was wszystkie i uciekam do mojego chorowitka.

reklama
Cześc.
Dopiero od rana mam chwilke.
Dzis se z małym pospalismy do 9.30. to i dzień szybko leci.Miałam kupe prasowania, potem szybki spacer do taty
i obiad. Mały zjadl dopiero 2 danie, i nawet nie myśli o spaniu, wiec go juz kłasc nie bede. nadrobie i pojdziemy na podwórko szaleć, co by mi teraz o 20 poszedl spac.

Pytacie jak tatus zareagował na fasolke...a jak miał zareagowaC?ucieszył się w końcu 3 mies sie staraliśmy, dopiero w efekcie monitorowania trafilismy. Zreszta moja gin sie zdziwi, bo ten cykl miałam inny niz zwykle, i były małe szanse-a jednak.Dzis mam do niej dzwonic i sie umówic na wizytę.Jedynie jak K zapytał kiey urodze to sie troche zmartwił ze luty to zimny miesiąc.;-)

Kittek - dobrze ze Maja wraca do zdrówka oby szybciutko juz jej przeszło.Tobie równiez zdrówka
Nata- gratulacje
Marta- Tobie zdrówka a małej współczuje przezyc, biedactwo.
Monia dzieki, pozdrawiam. tez bym była nie zadowolona b moje dziecko dostało kota, noe cierpie ich.
Beti głowa do góry, i jak pisza dziewczyny czasem trzeba sie wygadać, wykrzyczeć.
Gosiek-Wracaj do zdrowia i zdrówka dla Amelki, oby szybko ten ból zabków uległ. biedna mała u nas mały przez wszystkie zeby płakał.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry