Hejka kobietki:-)
Dwudniowy urlop od forum i znowu zaległości mam :-( a pamięć już nie ta
Sonia zdrówka dla Kuby i Oli , mam nadzieję że Marysię ominie .
Anna no przecież wiadomo że jak cioteczki zdrówka życzą to musi działać

masz rację czas szybko leci i trzeba cieszyć się chwilą
Zielona na książkę poczekamy najważniejsze aby wszystko ułożyło się po twojej myśli a co do Kostki kochającej za bardzo pocieszę cię że jeszcze trochę to potrwa ;-)
Monia gratuluję nowego domownika, małż nie może namówić cię na bobo to kota na razie kupił

płeć męska rozumiem tak dla równowagi ;-)
Autko pewnie zobaczysz pierwsza bo trzeba w końcu Maciusia oglądnąć
Aniez jak twoje chłopaki tak ładnie wędrują po górach to może uda nam się umówić na jakąś wyprawę w Karkonosze co ? Szacun dla małża za szybki remont, przypominam gdyby był chętny to u nas tapet do przyklejenia czeka, ciacho dobre upiekę i kawą go poczęstuję
Kittek teksty Mai jak zawsze boskie

Mam nadzieję że coś ciekawego na wakacje znajdziecie bo należy wam się rodzinny wypoczynek.
Katik może następnym razem wygrasz i buty sobie kupisz nawet dwie pary :-) U nas pogoda też do bani i nie mam jak przesłać ci słoneczko ale przesyłam wirtualne

Pola ma super teksty
Agnieszka fajnie masz z tymi obiadkami u teściowej ;-)
Elvie super że wypad do ogrodu botanicznego udany

Jak tam brzuszek Maciusia lepiej? Trzymam kciuki za odpieluchowanie Lenki.
Beti doły zakopujemy jak by co to wiesz gdzie możesz się wygadać coś zaradzimy. Mam nadzieję że Justka przekona się do trampoliny a wtedy to siłą będziesz musiała ją ściągać :-)
gosia wiadomo że po kilku głębszych to niektórym kobietkom gorąco się robi ;-) a ty bidulko pić nie możesz i musiałaś marznąć ;-)Mati boski przynajmniej wie co chce na śniadanko u nas jest ciągnięcie i pokazywanie co jest w lodówce;-)
Marta zdrówka, oby do wakacji a wtedy sobie odpoczniecie i biedna Olka z tymi guzami. Trzymajcie się dziewczyny.
Nata ogromne gratulacje :-)
Mamusia to czekamy nadal no i widzę że małżon się napalił i same przyjemności cię czekają
MamoPaulinki mam nadzieję że małż jednak coś złowił
Wronka u nas też tydzień zwariowany

Daj znać co po wizycie z Boryskiem.
Filonka jak małżon zareagował na wieści ?
Magda mam nadzieję że kardiolog was uspokoi i u Zosi to tylko szmery rozwojowe, terminów do specjalistów nie będę komentować
Pozostałe kobietki pozdrawiam.
Miłego dnia dziewczyny.