reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie jak Helka siedzi w wannie i jeszcze jej wodę leję to ona zawsze siku zrobi więc teraz się wycwaniłam i wcześniej ją na nocnik sadzam bo inaczej chłopcy do wanny razem z nią nie wejdą :-D

reklama
Elvie, no to Macis wcale nie taki Macius, tylko prawdziwy Maciej ;-)
Co do Leny, to pamietasz, ze Kostka nie chciala kupy na nocnik robic. Nie wiem jak dlugo to trwalo, pewnie ze 2 tygodnie. Ja mysle, ze mala byla zestresowana, bo jak tylko dziadek wyladowal w szpitalu, to natychmiast poszla do kibelka, sama sie nan wdrapala i kupala zrobila. Skonczyl sie stres, skonczyly sie meczarnie dziecka. Moze Lena tez ma jakas sytuacje stresowa. Wiesz moj ojciec za mala chodzil i nawijal jej o tych kupalach. Co chwile pytal czy chce, czy zrobila... Moze przestancie proponowac Lenie i niech chodzi i sika gdzie popadnie... U nas lanie wody by nie poskutkowalo. Konstancja uwielbia siedziec w wannie i bawic sie lejaca sie do niej woda. Natomiast jesli w kapieli zachce jej sie siku, to wstaje i wola, ze siiii. Trzeba ja na kibelek posadzic, robi co jej i wraca do wanny.

Aha, doczytalam, ze ja wysadzasz... Sluchaj, moze wez Lene za raczke, pokaz jej nocnik i powiedz, ze on bedzie caly czas stal tam, gdzie stoi i jak tylko bedzie chciala, moze zawsze przyjsc i zrobic siku do nocnika. Zapytaj tez, czy sie zgadza. No i juz jej nie wysadzaj. Moze zadzialac.

Ostatnia edycja:
Ja na momencik. Udanego dlugiego weekendu :)

Elvie mielismy ten sam klopoy.1 maja o tym pisalam, zas 3 sie B.przelamal :) bedzie dobrze! Trzeba czasu.

Z metod to wlasnie woda, przylozenie czegos zimnego do nozki np.lyzki i odkryta przeze mnie wanna :) B.reagowal tak samo jak Lenka i jak potrzebowalam mocz do badania to wlasnie do wanny go wstawialam :) ale moze przed kapiela, jak nie zrobi na nocnik, a w wannie bedzie ciut wody, to wstaw jej nocnik i jak zrobi to ja posadz i mega chwalcie, dajcie coa co lubi, taniec godowy odstawcie nad nocniczkiem. Ona sie przelamie, jak zrobi raz, bo to nie jest takie proste, jak nam sie zdaje :)

Gosienka, jak macie sprawdzone namiary, to poprosze :)))

Co Wy z tym prasowaniem wczoraj??? Nienawidze prasowania.

Zielona poludniowcy i kultury pierwotne, mniej lub bardziej, preferuja "bogatsze" ksztalty. W Europie to my mamy przewalone :(

Zmierzylam Bartka i wyniki mam jak Kostka :) od 95 do 97 :) chyba zalezy jak sie wyprostuje, bo raz stal jak struna :)))

Ide sobie :)

Witam:-)
Lenka z babcią do ogrodu botanicznego się właśnie wybrała, rosół ugotowałam rano, gulasz jeszcze z wczoraj mam, więc obiad z głowy. Biorę się za robienie zdjęć rzeczy, które mi zalegają, aby M. wystawił na Allegro póki mały śpi:-)

Odpuściłam Lenie i na spacer założyłam pieluchomajty, ledwo założyłam a tam siiii. Jak wróci to będziemy z tą wodą kombinować.

Witam na chwileczkę,
dopiero dziś w miarę funkcjonuję bo wczoraj masakra.
Maja dużo lepiej więc na chwilkę przejdziemy się z nią na sypanie kwiatków przed kościołem i wracamy leniuchować to was ponadrabiam :)

Kochane mam nadzieję,że nie zapomniałyście o wsparciu moich żuczków (z powodu oszustw trzeba ten cholerne kody wpisywać,ale dacie radę)

Zostało 10 dni,mamy pierwsze miejsce,ale konkurencja jest ogromna więc prosimy o klikanie:
Konkurs Let's Win

tu jest ciężej,ale kto wie może chociaż nagrodę pocieszenia dostaniemy:
Konkurs Let's Win

Miłego popołudnia :)

Witanko:-)

Kittek...głosiki oddane;-)

Ja właśnie skonczylam torta....matko ile z tym roboty, ale dumna jestem bo jak na pierwszy raz wyglada smakowicie, mam nadzieję,że tez tak smakuje heheheh

Teraz lece sprzatac, potem prysznic i czekam az moje zuczki wrócą od teścioiw, a po południu mala imprezka urodzinowa. Skromna bo tylko tescie, babcia T i moj brat bedą. Moja mam z babcią wyjechały do Jeleniej Góry do rodziny na 50 rocznice slubu. Za to w pietek 15 córcia robi impreze w Family Parku dla kolegow i koleżanek:-)

Do zoabczyska

Salamandra super wiesci!!! gratuluje corenki!!!!!

A wszystkim Kwietniowkom milego dlugiego weekendu!!

Ja rowniez tylko na chwilke, aby sie odmeldowac na tydzien, chociaz i tak zbyt rzadko tu bywam:tak:. Dzisiaj w nocy wyjezdzamy na urlop -naszym celem jest Hiszpania costa brava i mam tylko nadzieje, ze nie bedzie za goraco.
Waliza spakowana i juz nawet w samochodzie od rana, bo inaczej pelno by tam bylo drobiazgow zapakowanych przez corcie. Zostalo jeszcze tylko co nieco do plecaka spakowac:tak:.
Ciezka noc przede mna, bo musimy jakos przed 4-ta wyjezdzac na lotnisko - tak nie lubie wyjezdzac gdzies w srodku nocy, po prostu sie boje zeby nie zaspac i w rezultacie prawie wcale wtedy nie spie.

A wiec do nastepnego weekendu!!:-)

Helenko, witaj na świecie. Salamandra, zdrowia dla Ciebie i Helenki!

Elvie jak Helka siedzi w wannie i jeszcze jej wodę leję to ona zawsze siku zrobi więc teraz się wycwaniłam i wcześniej ją na nocnik sadzam bo inaczej chłopcy do wanny razem z nią nie wejdą :-D

Gosia, moja L całkiem podobnie reaguje :-)

Kittek zagłosowałam ....

i ja też jutro z tych pracujących...

Elvie z tym sikaniem, to nie namawiaj małej na nocnik i nie pytaj co chwilkę czy chce siusiu...ja zauważyłam, że H białej gorączki dostawała przez to pytanie, przestaliśmy - zaczęła sama wołać...kasę na comiesięczne pampersy wydaj na siedmiopaki majtek z C&A (najlepiej mi się sprawdzają :-) ) i na getry w ilości hurtowej (najtańsze w Pepco)....i będzie git...powodzenia !

Zielona, ja nie wiem jak Ty to robisz, że ci mała godzinę przed TV siedzi...mój szogun 5ciu minut nie usiedzi, bajki ma głęboko gdzieś...

my po rocznicy...ksiądz nas przegonił o ósmej rano, a żeby wyszykować rodzinkę to przed 6tą musiałam wstać...rodzinka się zjechała na uroczysty obiad, więc dopiero przed chwilką ogarnęłam kuchnię, siedzę i dojadam biszkopta z galaretką i zagryzam sernikiem...uwielbiam ten stan...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry