Kittek- mam nadzieje, że uda się Wam jednak znalezc hotel z 2 sypialniami i bedziecie miec niezapomniane wakacje.
Co do odpieluchowywania to u nas też średnio i podziwiam to jak udało CI sie z Mają.
Marta- wierzę, że Oleńka w końcu nauczy się jeść. Co do wakacji- to nie przejmuj się, wiem co czujesz jak czytasz o panowanych przez wszystkich wczasach...mnie już skręca kompletnie że tyle lat nigdzi enie byłam a tak kocham morze zwłaszcza

Niestety- priorytety. Ty dla Oli, ja dla przyszłej fasolki, musimy sobie odmówić i w tym roku
Ewusia- gratuluje już gdzie mogę to i tu- Helenka jest prześliczna- ja też chcę taka druga córcię

I zdrówka dla Adasia! A że kolos- to widać;-)
Aniez- Masz dzielnych chlopaków- widziałam wycieczkę i gratuluje udanego wyjazdu.
Wronka- spóźnione wszystkiego najlepszego i wile szczęścia!
mamusia- zdrówka dla Natusi
Monia- w sumie fajny masz pomysł z tym orbitrekiem- moz euda sie nastepnym raze dluzej
Zielona- nie zazdroszcze CI tego przywiązania małej aż do tego stopnia..Mnie natomiast aż dziwi że Julis tak mnie,..olewa. jestem z nią cały czas a jak tylko jest tatus to ja moge nie istnieć. Co zdziwilo mnie bardziej jak wyjechaliśmy teraz prawie na tydzień do babci do zosatwala z nia sama wieczorami w nowym miejscu i spala w nowym lozeczku i nic jej nie przeszkadzlo spac jak anioł (?!) szok

przypomne moje wstawanie do niej co 20minut jeszcze rok temu co noc- zylam jak zombie.
Powiedz mi, a co z Kanadą?
Beti oj Beti...to miałas sprzątania...współczuję końcówki niedzieli
AgnieszkaSz- to z Ciebie aż taki kibic? Wow dziewczyno- to jesteś skarbem dla małża

My tez się uzupełniamy w tej kwestii...ani jedno a ni drugie takimi sportami się nie interesuje- wolimy czynnie praktykować

co nie zmienia faktu że nasze mecze euro ogladam
maonka- nie przemeczaj sie po tym wyjzdzie i uwazaj na siebie Mama
Elvie- mnie sie trudno wypowiadac na temat odpieluchowywania bo chyba my ostatnie zostałysmy nie odpieluchowane calkiem...u nas tez porazka, ale 3mam kciuki- lato dlugie- moze sie uda
Gosienkag-gratuluje udanego weekendu i powodzenia w organizacji ogniska!
Tymczasem do później- lece małą karmić
ps.- Najlepszego dla solenizantów- spełnienia marzeń!