reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Kittek- mam nadzieje, że uda się Wam jednak znalezc hotel z 2 sypialniami i bedziecie miec niezapomniane wakacje.
Co do odpieluchowywania to u nas też średnio i podziwiam to jak udało CI sie z Mają.

Marta- wierzę, że Oleńka w końcu nauczy się jeść. Co do wakacji- to nie przejmuj się, wiem co czujesz jak czytasz o panowanych przez wszystkich wczasach...mnie już skręca kompletnie że tyle lat nigdzi enie byłam a tak kocham morze zwłaszcza :( Niestety- priorytety. Ty dla Oli, ja dla przyszłej fasolki, musimy sobie odmówić i w tym roku :(

Ewusia- gratuluje już gdzie mogę to i tu- Helenka jest prześliczna- ja też chcę taka druga córcię :-D I zdrówka dla Adasia! A że kolos- to widać;-)

Aniez- Masz dzielnych chlopaków- widziałam wycieczkę i gratuluje udanego wyjazdu.

Wronka- spóźnione wszystkiego najlepszego i wile szczęścia!

mamusia- zdrówka dla Natusi

Monia- w sumie fajny masz pomysł z tym orbitrekiem- moz euda sie nastepnym raze dluzej :)

Zielona- nie zazdroszcze CI tego przywiązania małej aż do tego stopnia..Mnie natomiast aż dziwi że Julis tak mnie,..olewa. jestem z nią cały czas a jak tylko jest tatus to ja moge nie istnieć. Co zdziwilo mnie bardziej jak wyjechaliśmy teraz prawie na tydzień do babci do zosatwala z nia sama wieczorami w nowym miejscu i spala w nowym lozeczku i nic jej nie przeszkadzlo spac jak anioł (?!) szok:szok: przypomne moje wstawanie do niej co 20minut jeszcze rok temu co noc- zylam jak zombie.
Powiedz mi, a co z Kanadą?

Beti oj Beti...to miałas sprzątania...współczuję końcówki niedzieli

AgnieszkaSz- to z Ciebie aż taki kibic? Wow dziewczyno- to jesteś skarbem dla małża :) My tez się uzupełniamy w tej kwestii...ani jedno a ni drugie takimi sportami się nie interesuje- wolimy czynnie praktykować ;) co nie zmienia faktu że nasze mecze euro ogladam :)

maonka- nie przemeczaj sie po tym wyjzdzie i uwazaj na siebie Mama ;)

Elvie- mnie sie trudno wypowiadac na temat odpieluchowywania bo chyba my ostatnie zostałysmy nie odpieluchowane calkiem...u nas tez porazka, ale 3mam kciuki- lato dlugie- moze sie uda ;)

Gosienkag-gratuluje udanego weekendu i powodzenia w organizacji ogniska! :)

Tymczasem do później- lece małą karmić :)

ps.- Najlepszego dla solenizantów- spełnienia marzeń! :)

MATEUSZKU!!! Wszystkiego NAJ NAJ NAJ :-) Oby wszystkie Twoje marzenia się spełniły :-)

A właśnie... Zielona, czytałam, że małż też "tyły" zapezpiecza ;-) mam nadzieję, że oferta, którą podpisze, będzie super ekstra odlotowa :-) i oby to szybko nastąpiło, bo Ty się w domu rodzinnym wykończysz... jeny jak ja bym miała zacząć z rodzicami mieszkać teraz to bym padła... ja ich baaardzoooo kocham, ale bez przesady :-)

My zdecydowaliśmy nie robić Kubusiowi urodzin przedszkolnych, część znajomych była z nami w górach, reszta będzie u nas w weekend, zaś rodzina dzisiaj przychodzi na ciasto... matka w środku nocy po powrocie robiła serniczka na zimno ;-) ale jest... jak wrócę to zapiekankę do pieca "upchnę" :-D
No a do przedszkola dostał tonę cukierków i ciastek :-) panie zorganizują mały poczęstunek po śniadanku, więc nikt nie będzie poszkodowany.

Mateuszku najlepszego na urodzinki !!

Urodziny... Ja robię w tym roku w centrum zabwa figloraj a to tylko dlatego że to podwójna impreza bo
1) J. i jego najlepszy kolega Patryk mają urodzinki w przeciągu 10 dni
2) Jak ja robię urodziny dla J. nie ma kolegi
3) jak kolega ma urodziny nie ma nas ;-)
4) jak zaczęli wymieniać kogo chcą to mają zaposzona całą grupe przedszkolną
5) koszty na pół :-D :-)
zobaczymy ile dzieciaków przyjdzie w ogóle...

ehhh musze jakieś ciasto na 13go wymyślić...
chyba zacznę sobie pisać co musze załatwić bo mam teraz taki nawał spraw w związku z urodzinami, weselem i firmą że nie wiem gdzie łapy wsadzić...

Ella dobrze że wracasz na stałe :-)

Mateuszku sto lat ! Happy_Bday_Cake.jpg

ella witaj po długiej nieobecności jak się uda będziemy we dwie zafasolkowane chodzić ;-) trzymam za was &&&

ratunku pomocy piętro niżej remontują lokal wiercą, kują, stukają nie da się pracować, własnych myśli nie słyszę zaraz kręćka dostanę

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry