reklama

Kwietniówki 2010!!!

No to nadrabiam ;-)
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i spóźnione sto lat dla Kuby i Weroniki :-)
Wszystkim odpieluchowanym gratuluję i trochę zazdroszczę... pewnie w przyszłym roku jak nam czucie nie wróci będę musiała do pefronu po przydział na pieluchy biegać :-(
Sonia jak zdrówko? mam nadzieję, ze lepiej
Annaoj ja tez tęsknię za kilkoma dniami tylko dla siebie ale pewnie długo bym bez mojego szoguna nie wytrzymała.
Kamisia & za zmianę pracy, nie tu to gdzieś indziej ale abyś była zadowolona.
Zdrówka dla Natalki, Ami i dla Ciebie Beti też.
Gosieńko gratulacje, nie ma jak kawałek podwórka, powietrze i w ogóle...
Aniam pamiętam urlop w Egipcie 11 lat temu... wcale się nie dziwię, ze się zakochałaś;-)
Elvie ja uzywałam i Sab simplex i bobotic i różnicy nie widziałam, kolki trwały 3 miesiące i skończyły się jak małej w miarę jelitka dojrzały. Po drodze jeszcze espumisan w kroplach brała ;-)
Filonka zdrówka a maleństwo jest bezpieczne, nie martw się. Kacperkowi też zdrówka
Marta całusy dla Olci, niech już nie choruje. I cieszę się, że są efekty pracy, bo to daje napęd do dalszego działania.
Wronka uśmiałam się ale masz faktycznie porządnickiego synka;-)
Maonka mam nadzieję, ze wizyta Cię uspokoi i posłuchasz serduszka:-)

No i muszę iść jest ryk i mi głowa już peka :no:

reklama
Wizyta bardzo miła, mąż był obecny przy badaniu usg. Widzieliśmy nasze malutkie szczęście, serduszko bije :-) Więc jestem już spokojna. Mąż żartował z lekarzem, że to chłopak. Jednak muszę przestać nosić Alicję, mam obniżoną macicę po pierwszym porodzie. Czeka mnie w przyszłości zabieg operacyjny. Ale tak wszystko w porządku, wyniki moczu i glukozy mam dobre. Teraz dostałam skierowanie na badanie krwi. I kolejna wizyta dopiero za miesiąc.

Rodzinka poszla, opedzlowali zapiekanke i serniczka, Kuba szalal na hulajnodze po przedpokoju, zas Barteq probowal mu ja zajumac :) uroczo!!!

Ella no to &&& Barteq chodzi do zlobka :) i tak zostanie. Zreszta panstwowe przedszkole i tak dla rocznika 2010 dopiero za rok :)

Wronka alez mnie ubawilas qupsztalowa historia :) symus wdal sie w mamunie, maly porzadnicki :)))

Maonka super, ze wszystko OK.

MAONKA - fajnie że z kropkiem wszystko ok , ale co do ciąży to ja nadal jestem za tym aby drugie dziecko to DHLem wysyłali :-D:-D

Wronka padłam ze sprzątania kupy:-D

Anna - nie smutaj się .

Szymkowi już przeszło chyba bo dziś żadnej kupy nie było . do przedszkola zresztą polazł z rańca bo to zaraźliwe nie jest :-D a jak chce kupę to i tak na kibel lezie , a że na rzadko to co ja mu na to poradzę . ale dziś kupy niet więc już chyba będzie spokój . Jutro mają uroczyste zakończenie roku szkolnego a SZymek piosenek uczył się tylko dziś . także chyba nie za wiele zaśpiewa :rofl2:
Mamy nowego członka rodziny - chomika :baffled: dostałam dziś od koleżanki z zoologicznego .
Na szczęście jest mały i ładny choć jak to chomik głupi . ale dzieciaki pełnia szczęścia .

hej, witam się i ja
dziś miałam radę, na budowie zadyma, więc dopiero usiadłam:crazy: nogi mi puchną niesamowicie, niby nie ma paniki, bo opuchlizna schodzi po nocnym odpoczynku, niemniej jest to uciążliwe. Macie jakieś sposoby na puchnące nogi?
Mati śpi. Dziecko mi się rozgadało na całego. Zadziwia mnie zasobem słownictwa jakie posiada
Do niedawna wydawał mi się taki dzieciaczek...
Salamandra Helenka jest śliczna. Rozczuliły mnie zdjęcia tej małej istotki. Jeszcze raz gratuluję! Nacięcia nie zazdroszczę, ja miałam cesarkę, teraz coraz częściej myślę o porodzie naturalnym. Tylko nie wiem czy będzie mi dane.
Ella witaj, trzymam kciuki za fasolkę. Staranka, bardzo miło wspominam!
Maonka gratuluję! dbaj o siebie i nie przemęczaj się!
Wronia ale masz porządnego synka. Ja też uwielbiam patrzeć jak Mati naśladuje któregoś z nas. Wygląda to komicznie.
Mateuszku sto lat! Masz rację ognicho to jest prawdziwa impreza urodzinowa, a nie jakiś tam animator! Sam sobie będziesz animatorem.
Aniez zazdroszczę wypadu. My leniuchowaliśmy cały weekend. Jeśli można nazwać leniuchowaniem bieganie za dwulatkiem 12h na dobę..zaczynam się obawiać wakacji!

reklama
Kochane przyszywane ciocie w imieniu Mateuszka bardzo dziękuję za życzenia, nadziwić się nie mógł że z całej polski życzenia dostał :-DDzionek super byliśmy na lodach i chłopcy wysępili jeszcze zapiekanki ale jak do domu dotarliśmy to obiad też wciągnęli ;-)

gosia ja moczyłam nogi w wodzie z jakąś solą jak mi puchły :tak: no odpoczynek przy dwulatku to raczej niemożliwy , chyba że śpi;-)
Aniam dobrze że z Szymkiem lepiej, da radę chłopak jutro bo zdolny jest:tak: A tak się zarzekałaś że rodziny nie powiększysz a jednak :-DChociaż muszę ci naskarżyć na Zieloną bo ona coś tam przepowiadała że może na wakacjach z małżem coś zmajstrowaliście :-p:-D
Aniez super że imprezka udana, też chcę zapiekankę zrobić jak dzieciaki na urodziny do Mańka przyjdą :tak:
Twoja teściowa to z moją by sobie mogła rękę podać bo też o urodzinach Mateuszka zapomniała a jak Helenka miała to napisała sms do mojego S " życzę twojej córce wszystkiego najlepszego" ;-) no cóż ja tylko za inkubator robiłam;-)
Maonka super że z fasolką wszystko ok i oszczędzaj się kochana.
MamoPaulinki nawet nie wiesz ja ja się tym podwórkiem cieszę :tak:Mam nadzieję że w wakacje sami nasz domek ocenicie:tak: zapraszamy
Zielona Hela też dzisiaj mi padła koło 16 i jak się obudziła to nie do życia, smerf maruda jej się włączył a że tatuś w domu był to na nim się skupiło , nie był małżon zadowolony widać że odzwyczaił się od humorów ukochanej córeczki ;-)To będziesz miała spokój w domu ;-) mam tylko nadzieję że staruszka podkurują i kto wie może będzie mniej marudny ;-)
Ella Helenka idzie do przedszkola ale takiego przy szkole gdzie w grupie są dzieci w różnym wieku. Trzymam kciuki za staranka:tak:
Magda brawo dla Zosi :tak:
Mamusia może jakieś miejsce się zwolniło, czekam na wieści po jutrzejszej wizycie.
Wronka Borysek wymiata :-D Super że Weronika zadowolona z imprezy :tak:
Anna przytulaski nie smutaj się.

Spokojnej nocy kobietki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry