reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Też się witam i znów na rehabilitację lecimy jeszcze tylko obiadek się zrobi (znaczy mięsko udusi:zawstydzona/y:).
Gosia to musisz uważać z gestozą nie ma żartów. Zdrówka dla Ciebie.

I ja sie witam, Kurcze Ola mi przeziebienie sprzedala, gardlo mnie boli i nos zawalony... ola tez dalej smarkata, wieczorem nie mogla zasnac az w koncu zwymiotowala konkretnie i po 23 posciel zmienialam i Ola do przebrania....
Jakos tak humoru nie mam przez wszystko wiec uciekam na kawke...

Milego dnia!

Witam wtorkowo;-)

Dzisiaj ide na zebranie do szkoły, a T w tym czasie będzie za nianię robił heheheh. Wkopałam go troche, bo się wczoraj z siasiadka umawialam,ze pojdziemy razem, a ona mi ,ze ok tylko syna musi do ciotki zawieźć, więc jej zaproponowałam ,że ma go do Nas przyprowadzic, T i tak w domu z dzieciakami bedzie więc jedno w tą czy w ta różnicy mu nie zrobi heheheh. Tymbardziej,ze ten chłopczyk to kolega Werci z przedszkola;-)

aniez...zdrówka dla kota, mam nadzieje,że to nic powaznego...

Ok lece drugą kawę robic, bo coś nie tomna jestem:crazy:

dostalam odpowiedz na moje odwolanie w sprawie wykreslenia mnie z rejestru osob bezrobotnych. oczywiscie odwolania nie uznano - coz za niespodzianka. Musze isc do MOPSu i dowiedziec sie czy sie da u nich - niby w pismie jest przepis, ale roznie z tym moze byc. W UP powiedzieli mi, ze to raczej uznaniowe jest. A okazalo sie, ze ubezpieczenie by mi sie przydalo, bo chcialabym czesc pieprzykow usunac i jest sposob aby to w ramach NFZ laserowo zrobic. Jutro czeka mnie zatem wyprawa do MOPSu.

Dotarłam :-)
Aniez biedna kicia... mam nadzieję że weterynarz szybko mu pomoże...
Marta zdrówka dla was
Gosia smaruj do gina bo nie ma co ryzykować
Aniam DHLem powiadasz :-D
Wronka toś T. urzadziła :-D :tak:

znikam pilnowac placków z mąki...

Witam i znikam, siostrę jeszcze do jutra w gościach mam, więc korzystam i zaległości sprzątaniowe nadrabiam;-)
Lecę wyprawić dziewczyny na spacer i pomóc M. w wysyłce póki Maciuś śpi.

reklama
Chatka sprzątnięta, obiadek zjedzony, chleb upieczony, sernik sie piecze......mogę iśc pod prysznic;-0

Milego dnia;-)

A wieczorem meczyk...hhmmm mam nadzieję,że zawału nie dostanę hahahah:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry