reklama

Kwietniówki 2010!!!

W na meczu w pubie, ja metodologie teorii ugruntowanej pieszcze obok spi Tos i na zczuba.pl czytam realcje, jak sie chlopakom uda to chociaz W szczesliwy wroci

Aniez- tak przeszkadzam hehe :-D:zawstydzona/y:

Co do zwierzatek wlasnie mi przypomnialyscie jak mi sie moj dog niemiecki marzy, ale tesciowa sie w zyciu niezgodzi bo ona te kundle do kostki siegajace ubustwia, i wmawia sobie ze ja obronia przed zlodziejami grrr, ale doczekam sie i doga jestem cierpliwa :-)

reklama
Aniez - trzecią cesarkę by mi zrobili . ale ja już właśnie nie chcę być w ciązy . Kurna schudłam dopiero i się do ludzi doprowadziłam , więc Never :no::-D

Isabela - dla takiego psa , to trzeba w totka wygrać . Kurna ile to żre

Stary prasuje i mecz oglada, to sie nazywa aktywne kibicowanie :-D
mój miał ten sam zestaw kibica żelazko+mecz w tv ;-)
a jak strzelili gola to myślałam że mi żebra połamie tak mnie ścisnął ;-)

ja po wczorajszej wizycie u nowego gina zbadana , cytologia pobrana za miesiąc wynik, w ciąży nie jestem ale od dzisiaj zaczynam kwas foliowy łykać :-) dowiedziałam się że najlepiej jest rodzić dzieci w trzyletnich odstępach gdyż po takim czasie organizm kobiety się regeneruje :-D:-D w ogóle ta lekarka dziwna była bardziej jak dietetyk a nie ginekolog.
Moje dziecko dzisiaj zrobiło bunt i nie chciała wyjść z domu , dopiero poranny manicure ja przekonał i pojechała do babci z paznokciami w kolorze mięty. Dama mi rośnie :-D

isabela a ja tam lubię kundelki

Dzieñdoberek

Mamusia najlepszego w dniu rocznicy ślubu, miłości, miłości i zrozumienia i oczywiście owocnych staranek :-)

Agnieszka widzę że ty tak jak i ja emocje w odpowiedni sposób musisz wyładować :-p;-):-D

Isabela ucz się ucz kochana, łączę się w bólu ale niedługo wakacje:tak: trzymam kciuki abyś upragnionego pieska sobie kupiła, co do małych psów to one raczej nie obronią ale hałasu narobią dużo:-D

Aniam jak córeczka to dawaj, mój stary zwariował bo mu się druga Helinka marzy:rofl2: już ci się chomik znudził że na karmę chcesz go przerobić? oj ty niedobra ;-)

Aniez zdrówka dla kota:tak: Brawo za wynik testu :tak:ciekawe co teraz sobie wymyślisz? W porządkach mogę pomoc bo ja też na etapie segregacji;-)

Elvie widzę że na pełne obroty wskoczyłaś :tak:

Wronka to twój małż wczoraj robił za pana nianię :-D i jak poradził sobie chłopak?

Zielona udanej wyprawy do MOPSU.

Marta zdrówka dla ciebie i OLi.

MamoPaulinki ty już nie duś tak tego mięsa, sadystko :-D

Głowa mi pęka, noga boli niemiłosiernie, dzisiaj jadę na usg żył i zobaczymy co się dzieje bo ile kurna może boleć, muszę się doprowadzić do stanu normalności bo w piątek impreza taneczna i muszę iść nie ma innej opcji.

Miłego dnia kobietki:-)

Ależ jestem śpiąca. Był wczoraj u nas kuzyn z żoną na meczu i poszłam spać około 1, a rano trzeba było wstać.
I jeszcze ta pogoda.
Negocjacje idą mi jak po grudzie:baffled: więc chyba jednak tydzień spędzę sama z dzieciakami albo przyjaciółkę wezmę, bo się zaoferowała
Mamusia wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo, dużo miłości.
Marta mam nadzieje, że się lepiej czujesz
Gosieńka to czwarte do kompletu ;-)
Aniez gratuluje testu.
uciekam

reklama
Mamusiu- NAJLEPSZEGO :-)
Gosieńka- lecz ten ból! Nie wiem, co wymyślę, ale na 3 miechy muszę sobie jakieś zajęcie znaleźć :-) a na siłownię, to ja się nie piszę :-) co to, to nie!

Czy tylko ja tak mam, że nie mogę z wyrka się zwlec... dzisiaj wstałam o 7:05 :szok: Mąż mnie próbowal za nogę zwlec od 6:30... ale mu się nie udało... dpiero Barteq dał radę :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry