reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dzień dobry.
Wczoraj miałąm takiego powera ze szok a dziś...bleeee...nic mi si enie chce. Pogoda do bani. Na szczęście wieczorem ide z M do klubu dyskusyjnego po angielsku wiec może mi sie zachce, bo poki co dramat.
Wczorajszy wieczor w naszej domowej 'strefie kibica' udal sie swietnie a mecz pozytywnie mnie zaskoczyl :)
Julisia też znudzona dziś i psoty jej w głowie..
Aniam ja tam chomika nie zjem, ale Czarecki bankowo :-)

Agnieszka karmy kupuje na www.krakvet.pl i maja naprawde najtaniej :-) dotychczas jadl Acane, wiec niewiele taniej, bedzie zarl tego Royala, bo kota lubie :-)

Aniez royalem urinary mama wyleczyła kota właśnie z problemów pęcherzowych. Co ważne nawet jak go wyleczycie musicie mu przynajmniej mieszać z dotychczasową karmą bo musi mieć odpowiednio zakwaszony mocz :tak: Ja kupowłam dla mamy tę karmę na allegro inne royale zresztą też

Moj kocur też na tym royalu jedzie na przemian z puriną urinary czy jakoś tak i jest dobrze- kilka dnie jedno kilka drugie. I daje radę choć było jak pisałąm tragicznie. Ach te futrzaki z torbami nas puszczą ;)

isabela- mnie sie też duży pies marzy ale w bloku to bedzie ciężko namówić małża ;)

Aniam- a propo's ciązy to też mi ciężko pożegnać się z obecną sylwetką...ehh..dużo mnie to kosztowało ale coś za coś :)

mamusia- najlepszego z okazji rocznicy! 3mam kciuki z akolejna ciążę ;) Ja na kwasie foliowym jestem od roku w sumie...zobaczymy... :)

gosienkag-mam nadzieje ze lekarz pomoże na nogę i skorzystacie z imprezy. My w sobote mamy balety ;)
Zielona- doprawdy słodko mówisz o swojej ślicznotce- "Zgroza" :-D:-D:-D

Do miłego!

Zielona- doprawdy słodko mówisz o swojej ślicznotce- "Zgroza"
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ella, wiem, co mowie:tak:

Siemka:-)

Wczoraj prawie głos straciłam heheheh, tak się darłam na meczu, a serce mi waliło,ze hoho. Jednak Nasi się nie dali, jestem z Nich dumna, pięknie grali. Teraz czekam na mecz z Czechami;-)

Wredota ciagle w pizamie:szok: Spiaca i znudzona jest do granic wytrzymalosci. Lazi i wrzeszczy, albo siedzi mi na kolanach i za uszy mnie ciagnie - kuzwa, od ponad 2 lat, dzien w dzien, jestem ciagnieta/mietoszona za uszy. Nienawidze jak ktos mi tak robi! Chyba przechodze depresje poporodowa ze spoznionym zaplonem.

Hej
dzisiaj wróciłam całkowicie do żywych. Przez 4 dni spałam po 16-18 h, pół poniedziałku przytulałam się z kibelkiem, wczoraj zaczeło odpuszczać. Jedyny plus tego taki że spadło mi 3 kg, postanowiłam tego nie zmarnować, ale oczywiście zapał mi się już skończył i objadłam się białymi michałkami:wściekła/y:
zielona ja jestem miętoszona od 8, mam czasami takie dni że myślę że jak czegoś nie zmienię to wylonduję w Pruszkowie:confused:
wronka wczorajszy mecz oglądałam z Kubą, tak wrzeszczeliśmy przy pierwszym golu-spalonym, że aż pies na podwórku zaczął szczekać
gosieńka oby bóle przeszły jak najszybciej
uciekam bo zaraz K wraca ze szkoły

Sonia, ja sobie juz miejscowke na Sobieskiego zaklepalac musze.

Mloda o 15:50 wyladowala w wannie. Turlala sie w niej do teraz w odrobinie wody i piany radosnie piszczac. Wyszla z wody i dalej piszczy.

reklama
Czesc, i sorry ze na tym wątku ,ja tylko na chwile bo nie mam głowy do niczego, my nadal chorzy,zero poprawy!
wogóle to ja nie wiem co mam robic, chodze co 2 dni do pediatry z małym, bo on ma straszny duszacy kaszel połączony z wymiotami, zwłaszcza w nocy i rano. Ten lekarz 1 i 2 wypisał mu FOSIDAL i deflegmin, dzieko mi sie po tym dusi ze noe spószczam go z oczu. dzis z tego wszystkiego przestałam mu to podawac, i jest lepiej, mały kaszle tylko od czasu do czasu, a po lekach non stop. do tego ma raz na jedno oko raz na drugie zapalenie spojówek i wogóle podsinione oczy. ja nie wiem czy oni go zle lecza czy co ale z nim dobrze nie jest.A moze zamiast dac mu cos od kaszlu oni mi niepotrzebnie wykrztusne leki dali a on sie teraz meczy.
Zaczełam czytac w necie o takich objawach i tylko jedno mi na myśl przychodzi bo ma identyczne objawy czyli KRZTUSIEC.moze wymyślam ale sie boje. ja juz naprawde nie wiem co mam robić.
K mówi zebysmy dzis pojechali do Białegostoku do DSK. I tam moze lepiej go zbadaja.nie wiem....:-(:-(:-(

Ja sie wyleczyc tez nie moge, byłam wczoraj na usg ale słobo jeszcze co widac mam wizyte 22.czerwca.

Pozdrawiam i moze jakies sugestie co mam robic

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry