maonka
Mama: 1.4.2010 & 1.2.2013
DHL mówicie. Prosta sprawa by była, ale wolę ponad rok być bez @, więc z tego powodu mogłabym cały czas być w ciąży.
Mamusiu najlepszego dla Was i kolejnych udanych lat
Gosia i jak byłaś na badaniach?
Mąż w końcu się zmobilizował i wczoraj opitolił mi balkon :-) Miał takiego powera, żeby zdążyć przed meczem. Jutro kładziemy wykładzinę-trawkę i balkon skończony. Teraz jeszcze muszę jakiegoś ładnego wiszącego kwiatuszka wyszukać.
Nie jestem jakaś wielką fanką, ale cieszę się, że nasi nie dali się rosjanom i taki wynik.
Mamusiu najlepszego dla Was i kolejnych udanych lat
Gosia i jak byłaś na badaniach?
Mąż w końcu się zmobilizował i wczoraj opitolił mi balkon :-) Miał takiego powera, żeby zdążyć przed meczem. Jutro kładziemy wykładzinę-trawkę i balkon skończony. Teraz jeszcze muszę jakiegoś ładnego wiszącego kwiatuszka wyszukać.
Nie jestem jakaś wielką fanką, ale cieszę się, że nasi nie dali się rosjanom i taki wynik.

dziewczynki jak sie zajmą sobą to i 2 h nie wiem że mam dzieci w domu. Jak starszaki wyjechały do mioch rodziców Marysia wisiała mi na nodze przez 2 dni dopóki Ola nie wróciła, myślałam że zwariuje bo nic nie mogłam zrobić. Także przemyśl to jeszcze