reklama

Kwietniówki 2010!!!

DHL mówicie. Prosta sprawa by była, ale wolę ponad rok być bez @, więc z tego powodu mogłabym cały czas być w ciąży.

Mamusiu najlepszego dla Was i kolejnych udanych lat
Gosia i jak byłaś na badaniach?

Mąż w końcu się zmobilizował i wczoraj opitolił mi balkon :-) Miał takiego powera, żeby zdążyć przed meczem. Jutro kładziemy wykładzinę-trawkę i balkon skończony. Teraz jeszcze muszę jakiegoś ładnego wiszącego kwiatuszka wyszukać.
Nie jestem jakaś wielką fanką, ale cieszę się, że nasi nie dali się rosjanom i taki wynik.

reklama
Witam,
przeczytałam tylko 2 ostatnie strony, bona więcej nie mam czasu:-(
mamusiu - z okazji rocznicy życzę Wam miłości na każdy dzień i kciuki za Fasolkę trzymam!
aniez - zdrówka dla kota
sonia - dobrze, że do żywych wróciłaś, atrakcji współczuję
MariD - dziękuję za kropelki, wieczorem zrobię Ci przelew!

Mam pytanie o zainteresowanie rowerkami biegowymi? Wiem, że sporo dzieciaczków je w okolicach drugich urodzin dostało. Jeżdżą na nich jeszcze, czy poszły w przysłowiowy kąt?

U nas ok, byłam dzisiaj z małym u pediatry na bilansie. Nasz klocek waży już 5830g, wszystko z nim w porządku poza wysypką, którą dostał na twarzy i główce - podejrzewają skazę białkową, więc ja mam być 4m-ce na diecie bez białka (już chyba kompletnie nic jeść nie będę:-() + kąpiele w krochmalu mamy zalecone.
Lenka do klubu chodzi, panie ją chwalą, że się rozgadała i manualne prace polubiła, co ją zatrzymuje trochę na dupce, bo wcześniej pięciu sekund nie usiedziała.
Pozdrawiam Was cieplutko i postaram się zaglądać częściej, chociaż praca i dzieciaki skutecznie mi to ostatnio uniemożliwiają.

gosia - na opuchnięte nogi w ciąży piłam sok z brzozy, po szklance dziennie, do kupienia w sklepach ze zdrową żywnością i aptekach. Za 750ml płaciłam 9,90zł.

zielona - dałabyś radę, są czasami dni, że maluchy zasną o tej samej porze i można odsapnąć;-) U mnie dzisiaj właśnie był taki Dzień Matki:-D

Pytanie nr 2: czy karmiąc piersią mogę jeść kolację o 19:00 i śniadanie o 8:00, a po kolacji już nic nie dojadać tylko wodę pić? Nie stracę przez to pokarmu? Pytam, bo ciągle jem, wiecznie głodna jestem, a waga przez to w miejscu stoi:-(

Elvie, gdybym dawala rade przy zgrozie to inna inszosc, ale ja juz nie daje rady. strzelac w leb.
a co do drugiego pytania, to nie stracisz pokarmu przez niejedzenie po 19, bo niby czemu mialabys stracic?

Dochodzi 19 a ja w lozku. Oczy mi sie kleja. Nawet nie poczytam sobie. Moze zerkne na jakis glupi film, na przyklad MIB3 i zasne z kompem na kolanach.

Musisz jej rodzeństwo dorobić to się razem bawić będą i Ciebie odciąży - sama tak to sobie wykombinowałam:-D

Maciek dzisiaj się spina, zaparcia ma i płacze. Teraz zasnął na rogalu przy cycu, więc siedzę i go nie ruszam, aby syreny nie włączał znowu. Lenka ząbkuje, wstała marudna bardzo i sobie Peppę zażyczyła, M. musiał z oglądania meczu zrezygnować:-D Jakiś czas już ją inne bajki interesowały, a od 3 dni Peppa wróciła do łask:baffled:

Zielona Elvie dobrze pisze o rodzeństwie, wiem coś o tym:tak: dziewczynki jak sie zajmą sobą to i 2 h nie wiem że mam dzieci w domu. Jak starszaki wyjechały do mioch rodziców Marysia wisiała mi na nodze przez 2 dni dopóki Ola nie wróciła, myślałam że zwariuje bo nic nie mogłam zrobić. Także przemyśl to jeszcze:tak:

reklama
hehehe cos mi sie zdaje, ze kolezanki mi tu . wojne podjazdowa zaczynaja.. ze niby dlaczego mialoby mi z jedna wredzia byc lzej niz z dwiema? hehe. strzelac w leb, mowie.

mialam MIB 3 ogladac, a zapuscilam sobie wojne zensko meska. nawet fajnie sie zapowiada

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry