reklama

Kwietniówki 2010!!!

dopiero skończyłam wysyłkę a z chwilę muszę wychodzić z pracy bo na 15:15 idę do gina potem jakieś małe zakupy, chcę coś upichcić na jutrzejszą trzecią rocznicę ślubu co prawda jeszcze sama nie wiem co ale liczę na to że mnie olśni :-D i muszę odwiedzić sklep zoologiczny w poszukiwaniu rybki dla męża

Wronka no to ładnie urządziłaś małża :-D:-D biedulek ;-)
marta zdrówka !

reklama
Witamy i my

Dzisiaj dzien pracowity, od 8 siedze nad ksiazkami i juz mi oczy lzawia, ale mam chwile wytchnienia jutro- ide na przedluzanie rzes bo swoich to ja praktycznie nie mam- zobaczymy jak wyjdzie.

Goraco a parno nienawidze takiej pogody, bo tu goroco, a wilgoc i duchota niesamowita. Lubie jak jest goraco ale nie w pakietach.

W dzisiaj mecz idzie ogladac w miasto bo ze mna nie moze jak mow. Ja to taka raczej pesymistyczna realistka :-)

Do pozniej albo do jutra :-) Ide kozystac z tego zem u mamy to moge czytac, czytac czytac bleeee

Witam popołudniowo :)

Zaliczyłysmy z Julisią spacerek długaśny a teraz dom ogarniam bo wieczorem otwieramy prywatną strefę kibica i wpadają przyjaciele na meczyk :)

Marta- zdrówka!

Wronka- aleś Małżona wkopała ;) Dziś też na mecz przygotowani jak w pt? ;)

Zielona- słów brak do tych urzędów :/

Elvie- oby praca poszła szybko :)

Ooo... jak pusto ;-) wszytskie kibicują :-)

My lataliśmy z kotem, USG i badanie wykazały kamienie :( tydzień antybola w zastrzyku, potem może w tabsach, oczywiście karma Royala weterynaryjna i nas kot z torbami puści ;-) ale bądź co bądź to członek rodziny :-) pacjent będzie zdrów... na szczęście :-)
Anna oj no wyszło Ci nieźle, ale swoją drogą mąż miał przeprawę, bo oczywiście mała małpa nie chciała jechać w pudełku, więc jechała u pańciusia na kolanach :-D Kocham koty za to normalnie!

Test z angola napisałam na 86% cudem chyba, ale jestem zadowolona. Teraz 3 miesiące przerwy... musze sobie jakieś inne zastępcze zajęcie znaleźć, bo inaczej nie będe miałą wymówki i za porządki w ciuchach będzie się trzeba zabrać a mi się taaaak nie chce!!!

Izabela- ucz się ucz :-) rozumiem, że małżowi przeszkadzasz w kibicowaniu :-p

Aniam dobra dobra splunęłam przez lewe ramię :-) ale tak dla ścisłości to nie tylko łóżko służy do robienia pewnych rzeczy :-p:-D ale jak by co to ja ci wychowam najważniejsze aby DHL przysłali ;-)

Ty mnie nie ucz :-D:-D
Jak wyjdzie dziewczynka to wyślę Tobie ( żebyś miała równo 2plus 2 ) lub Aniezowej , co by miała córkę jeszcze do kolekcji .
Jak chłopak to do Zielonej co by miała do pary :-D
Ale sobie wymyśliłam

Aaaa... lozkowe tematy byly :-p Aniam mowisz, ze do Kanady bedziesz slac, jakby co? No to sie Zielona ucieszy :-D

My kupili sobie lozko i efekt taki, ze rano nie mozemy wstac... wczoraj wywleklismy sie z wyrka o 6:45, dzisiaj o 7:00... hm... dobrze, ze dzieciarnia szybko sie szykuje :)

Gosia- ja bym czlapala do gina. Lepiej sprawdzic co sie dzieje.

Kot nam sie pochorowal... sika po katach i z krwia. Zre jak maly smok i pije, wiec tusze, ze ma zapalenie pecherza. Stary z dzikiej radosci prawie padl, bo musi z nim do weta jechac :-) bosko a z kotem nie jest to takie proste, jak z psem, tym bardziej bez transportera :-) bedzie szopka!

zdrówka dla kota . nie chcesz karmy w postaci chomika ?:-D

zawału dzisiaj przy tym meczu dostane!!!

jak ja im życze zeby sprawili sensację i pokonali rosję!!!

Marzycielka :-D:-D

zdrówka dla kota . nie chcesz karmy w postaci chomika ?
laugh.gif

swieze miesko...

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1:1!!!!!!!

A co życze im! :-D
Aniez royalem urinary mama wyleczyła kota właśnie z problemów pęcherzowych. Co ważne nawet jak go wyleczycie musicie mu przynajmniej mieszać z dotychczasową karmą bo musi mieć odpowiednio zakwaszony mocz :tak: Ja kupowłam dla mamy tę karmę na allegro inne royale zresztą też

reklama
Aniam ja tam chomika nie zjem, ale Czarecki bankowo :-)

Agnieszka karmy kupuje na www.krakvet.pl i maja naprawde najtaniej :-) dotychczas jadl Acane, wiec niewiele taniej, bedzie zarl tego Royala, bo kota lubie :-)

Aniam- jak Ty rodzisz to ja moge chowac :-D

Stary prasuje i mecz oglada, to sie nazywa aktywne kibicowanie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry