reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć.
Wczoraj przeczytałam ale odpisać było ciężko.
Mamusia,Ella- &&&&&&
Gosienka-dziekuje za radę, własnie kupiłam se herbatke imbirową. a i od gin dostałam Prenatal co to ma pomóc przezwyciężyć dolegliwości.
Agnieszka- 100 lat dla Was.

Wczoraj byłam na wizycie u gin, podejrzeć fasolkę, serduszko juz jej bije 133/min. ogólnie wszystko jest ok.
Na dzień taty nic specjalnego,zrobimy laurkę.

Wkońcu zawitało u nas słoneczko i da się wyjśc na spacer.

reklama
Witam,
Lenka ojcu nie darowała i wstała o 6:00:baffled: Dałam chłopakom pospać do 9:00 i się nią zajęłam. Koktajl wypity, ale brzuch mi się już o coś upomina, więc lecę śniadanko czarować.

Agnieszka - najlepszego dla Was i udanej imprezki;-)
MariD - gratuluję! I tez sobie nie wyobrażam tak długo karmić. Mam nadzieję, że pokarm sam Ci zaniknie.

Marid, no to poszalalas z tym cycowaniem ;-)

Zmeczylam wczoraj to Dark Shadows. Nie polecam. Pierwsza godzina, nudy. Nastepne 40 minut, troche akcja sie rozkreca, ale dalej nudy. Depp, jak to Depp - on nigdy zadnej roli nie polozyl. Burton przesadzil z odniesieniami do klasyki gatunku, pominal caly ten specyficzny dla niego klimat szalenstwa i stworzyl kiche. Ani to czarna komedia, ani horror, ani film dla intelektualisto. Ot papka.

Ostatnia edycja:
Ech, mi tez sie przytylo na urlopie, mimo ze staralam sie nie jesc ani chleba ani ziemniakow. tyle tego bylo, ze trudno bylo sie oprzec, aby wielu rzeczy nie sprobowac, a szczegolnie zgubna dla mnie byla ogromna mnogosc deserow oferowana po kazdym posilku:-D. ale nic to, oby wiecej nie przybywalo.

Co do cycowania, to sama przeciagalam, ze wzgledu na to ze duzo latalismy i przy cycu wydawalo mi sie, ze corci bedzie latwiej zniesc podroz samolotem.
Ostatnio, dlatego ze skonczyla juz 2 lata, musiala juz siedziec na swoim miejscu w samolocie, a nie u mamy na kolanach i to byl horror - ryk na caly samolot przez pol godziny. na poczatku bylam zla na stewardesse, ze nie pozwolila, ale potem przyznalam jej racje, ze dobrze zrobila, bo inaczej Daria siedzialaby u mnie na kolanach do 5 lat:no:. w drodze powrotnej bylo juz latwiej.

Za pol godziny wybywamy na slub kolezanki i chrzest jej synka za jednym razem, wiec juz zmykam.

Milej soboty!!!

MariD....podziwiam. Ja bym nie targnela tak dlugiego karmienia, zreszta, karmilam 8 miesiecy i pod koniec przygody z cycowaniem gdy robilam to 'publicznie' juz patrzono na mnie jak na zjawisko, bo w Anglii taki wyczyn to ewenement.
Moja siostra natomiast starsza core karmila do ok 4 roku zycia (sic!!!) natomiast pozniej blizniaki do prawie 3. Dla mnie to jakis koszmar karmic piersia tak duze dziecko.

Ella, Mamusia &&&&& oby bylo po Waszej mysli.

Ja dzis sie w kuchni uzewnetrzniam, cos mnie ostatnio wzielo na gotowanie..... Pada i swieci na zmiane, myslalam ze mi pranie wyschnie naogrodku, ale zbieralam w biegu jak zaczelo lac.

witam się właśnie wróciliśmy do domku . Jako że piękny dzionek był wybyliśmy na wieś do dziadków mojego męża, gdzie mały mógł wybiegać się do woli. Oczywiście nie odpuścił kurkom, gołębiom czy kotom wszystko co żywe musiało być upolowane i wyprzytulane ewentualnie zagłaskane.:szok::-D

MariD podziwiam za wytrwałość ja niestety karmiłam tylko przez 2 tygodnie po powrocie ze szpitala

MaritD no to gratulacje :-) długo karmiłaś :-)

Na dzień ojca pojechaliśmy sobie w stołowe i do Kudowy :-) a co tam... gofra tatuś zjadł i styknie :-)

Zielona- a mi się film podobał (tyle, że ja w kinie na tym byłam, wydawszy całe 10,50 za bilet, więc luz... w kinie generalnie mi się lepiej ogląda, o ile mój stary popcornu nie chrupie :P) a najbardziej podobała mi się Michelle Pfeiffer :-) wiadomo Depp... jak Depp. Było w nim troszkę smaczków. Końcówka była masakryczna i totalnie bez pomysłu i to mam w zasadzie do zarzucenia, tak jakby pod dywan chcieli pozamiatać... chociaż jak sobię przypomnę inny "horrorowaty" film, czyli Od zmierzchu do świtu to powiem szczerze, że Mroczne Cienie wypadają blado.

O! Właśnie! Cztery Pokoje muszę sobie gdzieś znaleźć i oglądnąć. Myśl jest przednia, tylko trzeba ją teraz zrealizować :laugh2:

Idę jakieś piwo znaleźć... choroba Zielona tymi wiśniami narobiłaś mi ochoty na nalewkę, a nic takiego nie posiadam :-D

reklama
Znalazłam zajęcie na wakacje, książki po angielsku czytam, oczywiście PROSTE kryminały Agaty Christi, ale pomysł jest przyjemny, więc na ten moment traktor odpada :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry