reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez mój małżon kiedyś jakieś miał i były dobre :tak:

Zielona - ja jak piję to jem . Z Szymkiem by się Kostka mogła zapasować , bo on lubi te sporty . Olka raczej podejdzie do tego tak - mamo ona mnie bije :-D:-D Bo to mamzela jest straszna . Dadzą sobie zresztą laski radę .

reklama
Mam nadzieję, że biegunka zatrzymała się. Zrobiła jeszcze jedną luźną i jedną już taką bardziej zbitą, ale i tak brzydka ta kupa. Oprócz jagód nic jej nie podałam, jutro jeszcze zaparzę napar Bida musiała iść spać bez mleka, więc usypianie trwało godzinkę. W międzyczasie wrócił mąż z pracy, więc wszystko się przedłużyło.
Dobrze, że poczytałam, bo pierwszy napar jej posłodziłam, a cukier wtedy nie wskazany.

Elvie zdrówka dla Lenki, oby Maciek nie załapał.
Katik współczuję nowych lokatorów, oby szybko się wynieśli. To cała grupa ma wszy? I jak z jutrzejszym dniem, puszczasz ją do przedszkola?
Ella przegoń czarne myśli, 7 tyg bałam się niesamowicie, bo myślałam, że będzie jak z Alicją, ale całe szczęście dzidziuś rozwija się dobrze. Chociaż pewnie uspokoję się dopiero w 2 trymestrze.
Aniez ale smaka mi narobiłaś, ślinka mi cieknie. Bób to ja jadłam może z 2 razy w życiu, gdzieś u dziadków. W moim rodzinnym domu bobu nie spotkasz. Zdrówka dla Ciebie

Doberek
Właśnie J. do przedszkola wybieram :-)

Aniam to nie cena leków:baffled: tylko samej wizyty :no: a do tego jeszcze leki musę wykupić :no::no::no::no:

Matko co oni powariowali z cenami owoców czy jak?? No debilizm totalny!! W zimie były tańsze owoce niż teraz :no:

ide go wybrać i za drzwi wystawić :-p :-D

Mamusia- co się stało??

Cześć Kochane Baby :-)
Wpadłam się tylko przywitać bo mało czasu a duzo spraw dzisiaj...Miłego dzionka Wam życzę i do jutra!;-)

Hej ja jak zwykle na szybciora, kończę kawkę i lecę bączki budzić bo za godzinkę musimy wyjechać, Kubę odtransportuje do szkoły, dziewczynki do dziadków a ja jadę ratować zębola.
Miłego dnia!

cześć dziewczyny

agnieszka
wiem coś na temat ceny leków nasz mały miał na przełomie stycznia i lutego zapalenie płuc a zaczeło się od wychodzącego zęba przy czym dostał kataru a z kataru przypętał się kaszelek byliśmy 2 razy prywatnie u lekarza bo NFZ nie chcieli nas przyjąć jak dzwoniłam to co dziennie słyszłam że nie ma już numerków:wściekła/y: a do tego cała masa leków wydałam wtedy na wizyty i leki coś ok 500 zł a żeby było fajnie po 3 tygodniach ciągłego kaszlu i duszenia się poszłam w końcu sama czwarty raz do lekarza i zarządałam skierowania na prześwietlenie bo mi nie chcieli dać antybiotyku bo nie ma wskazań a jak na drugi dzień zrobiliśmy prześwietlenie to się okazało że jest już zapalenie płuc ale na szczęście skończyło się tylko na antybiotyku a nie na szpitalu:no:.
mamusiu poprawy humoru życzę.

Hejka

Mamusia zły nastrój odpędzamy a sioooo :tak:

Agnieszka bo pogoda taka że albo gorąco albo zimno i mokro :no: cena truskawek nadal się trzyma a czereśnie to normalnie :szok: a ja je tak uwielbiam :-(
To niezła kasa wczoraj poszła :no: Powiedz mi a jak wyglądają migdały Janka bo Mateusz też ciągle z katarem walczył a po wycięciu migdała wszystko się uspokoiło.

Maonka dobrze że już lepiej a kupa po jagodach zawsze wygląda nieciekawie ;-)

Aniez kurna ja uwielbiam barszcz ukraiński :tak:poproszę słoiczek, u Moni mam zamówiony bigosik więc muszę się do Wrocka wybrać :-D Trzymam kciuki coby infekcja poszła sobie jak najdalej :tak:

Zielona bo kobieta zmienną jest ;-)Trzymam kciuki za twoje dietowanie :tak:

Elvie nie ma za co ;-)Biedna Lenka niech szybko wraca do zdrowia i trzymam kciuki aby Maciuś się nie zaraził.

Aniam chyba to Egiptu musisz wracać bo pogoda u nas cię nie rozpieszcza ;-)

Ella będzie dobrze, musi być i tego się trzymaj my już tu będziemy czarować :tak:

gosia zdrówka dla Matiego i masz rację trzeba to skontrolować bo coś długo się ciągnie :no:

Katik tak jak dziewczyny piszą , szmpon i wyczesywanie, najgorzej będzie znaleźć gnidy na jasnych włosach Poli :baffled:
mam nadzieję że ciebie ominą bo jak sobie przypomnę siebie w podstawówce z włosami do pasa i jak mi babcia lokatorów szukała :no:

Magda brawo dla Zosi :tak: nie jesteś wyrodna no co ty po prostu chcesz odpocząć :tak: ale coś czuję że po paru dniach będziesz tęsknić jak diabli :tak:

Sonia u nas ten tekst też działa oj działa :-D trzymam kciuki za zęba aby dał się uratować :tak:

Miłego dnia kobietki, zmykam obiad szykować i wybywam na wieś, remontu ciąg dalszy a tak mi się nie chce, może któraś chętna do pomocy ?

W ubiegłym roku w marcu Kuba z Olą mieli zapalenie oskrzeli, Marysia zapalenie płuc dostawała zastrzyki więc musiałam płacić pielęgniarce, wszystko kosztowało mnie 1100:no:

reklama
Witam:-)
U nas nocka w miarę ok, lenka się obudziła dopiero po 4:00 i dospała do 8:00, Maciek też dał mamusi pospać:tak:
My teraz też ok. tysiaka na wizyty wydamy, z młodym byliśmy u pediatry już 3 razy, z Lenką raz, w piątek ja do ginki jadę a we wtorek młody do ortopedy. Oczywiście wszystko prywatnie, bo terminy i jakość wizyt na NFZ mnie przerażają.

mamusia - co się dzieje?

Młoda Georga ogląda, a Maciek się wybudza, lecę śniadanko czarować, bo tylko koktajl w biegu wypiłam póki co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry