reklama

Kwietniówki 2010!!!

anna oj kce - kciuki zaciśnięte

gosia - na pocieszenie: mój przyjaciel ma córę Hanię i to najgrzeczniejsze dziecko jakie znam, a ma już 5 lat!

zielona - Karola została wybrana pilotem naszego województwa w tej akcji, nic za odchudzanie nie płaciła. Normalnie tam się płaci, z tego co widziałam to 279zł (konsultacje, dieta, ćwiczenia i chyba suplementy są w tej cenie). Twoje odchudzanie = piękna historia:tak:

U mnie karmienie w chudnięciu nie pomaga, a wręcz przeciwnie, bo jak karmię to ciągle jestem głodna. Jak przez tydzień się pilnowałam to schudłam prawie 2kg, a później wróciłam do słodyczy i jedzenia późną porą i waga przestała lecieć w dół. Teraz M. ma zamiar się odchudzać, więc słodyczy w domu nie będzie to pewnie i ja przy okazji schudnę;-) Wiem, że powinnam się więcej ruszać, ale czasowo nie wyrabiam, a jak już idziemy na 2-godzinny spacer to ja ciągle coś jem (loda, żelki, wafle szwedzkie, andruty itp.), aż się sama na siebie wściekam:wściekła/y:

reklama
Gosia, wszystkie Hanki to hooliganki...ja tego nie wymyśliłam, to jest sprawdzone - koleżanka ze studiów mnie ostrzegała, bo sama ma Hanię ale ja nie słuchałam...no ale zawsze można sę pocieszyć, że te kwietniowe to takie łobuziary ;-)...Mati jest boski - ubawiłam się, ale Tobie nie zazdroszczę sytuacji...a gdzie zamierzasz rodzić ?

Elvie, jestem pod wrażeniem koleżanki...naprawdę fajna robota... a próbowaliście na kolki wożenie autem ? u nas działało...

Beti, tak się cieszę, że zaczeło się Wam układać, trzymam kciuki aby było jeszcze lepiej :-)

moja H się pochrowała...na razie nie wiemy co się dzieje, ale 39 st. nie schodzi jej z czoła...moja bidulka leży (co jest u niej rzadkie) i się nie rusza...ibum idzie co 4 godziny i niewiele daje...chłodzenie nie wchodzi w grę, bo płacze z zimna...paracetamolu nie połknie za żadne skarby...czopka też nie akceptuje...ja nie wiem jak wieczór przeżyję...

podejrzewam trzydniówkę lub anginę...mocz do badania już oddany, w razie gdyby to bylo coś z układem moczowym...

ach te choroby - M skończył, H zaczęła...

Monia ja też miałam koleżankę na studiach, która miała Hania na imię, równa babeczka, nie owijała w bawełnę! Wiesz ja tam jestem za tym, że dziecko lepiej jak jest przebojowe. Poradzi sobie w życiu.
Zdrówka dla Hanusi, nie za dobrze, że nie chce wziąć lekarstwa, musisz coś wymyślić. Jakoś ją oszukać. Zdróweczka.
Beti super, że wam się układa. Oby jak najdłużej, trzymam kciuki.
Czyżby tylko na mnie karmienie miało tak zbawienny wpływ? może się mylę, sprawdzę niebawem.
Aniez pewnie, że zasłużyłaś na loda. Ja codzienne mieszkanie odgruzowuje, jakoś pod wieczór nie widać efektów:baffled:

Ja codzienne mieszkanie odgruzowuje, jakoś pod wieczór nie widać efektów
baffled5wh.gif

gosia, bo sprzatanie domu podczas gdy sa w nim dzieci ma taki sam sens i efekt jak grabienie lisci podczas tornada ;-):tak:

Wykorzystalam chwile, gdy Wredzka spala i doszukalam sie informacji o koszcie tego programu
Abonament POLSKA 279 zł
- 28 dni

W ramach abonamentu uczestnik otrzymuje:
  • możliwość odbycia dwóch konsultacji audio-wideo, bądź przy pomocy połączenia telefonicznego,
  • dwa dwutygodniowe programy żywieniowe,
  • dwa dwutygodniowe programy treningowe,
  • możliwość otrzymania witamin Vitamin King o wartości 59 zł (60 tabletek),
  • rabat 10% na suplementy marki SWL w sklepie internetowym Portalu,
  • dostęp do forum, bazy wiedzy, rankingu odchudzania i innych funkcji portalu.
Abonament POLSKA 779 zł
- 84 dni
oszczędzasz: 7%

W ramach abonamentu uczestnik otrzymuje:
  • możliwość odbycia sześciu konsultacji audio-wideo, bądź przy pomocy połączenia telefonicznego,
  • sześć dwutygodniowych programów żywieniowych,
  • sześć dwutygodniowych programów treningowych,
  • możliwość otrzymania witamin Vitamin King o wartości 177 zł (3x60 tabletek),
  • rabat 10% na suplementy marki SWL w sklepie internetowym Portalu,
  • dostęp do forum, bazy wiedzy, rankingu odchudzania i innych funkcji portalu.

279PLN co 4 tygodnie (a dlaczego nie co miesiac?) to spory wydatek, jak za sam progream zywieniowo - cwiczeniowy. Dochodza do tego suplementy - abonament oferuje tylko znizke. Oferuja tez zaledwie dwie konsultacje, znaczy jesli ktos potrzebuje wiecej - trzeba doplacic... Jakos nie podoba mi sie to...

suplement diety kosztuje kolejna stowke, witaminy 60, jakies napoje tez po 60... Jest tez jakis drin za 264 peelenow.

No nie wiem, czy przecietna kobieta moze sobie na taki program pozwolic...

Ostatnia edycja:
helo!

Mi z Adasiem przy karmieniu udało się schudnąc i to nawet za dużo.Ale bylam az nadto przejeta rola matki, ze zapominalam o jedzeniu. Teraz jest zupelnie odwrotnie. Sxzkoda tylko,ze brzuch sam nie potrafi sie ujedrnic :-)

Zielona - jak się w następnym tygodniu z Karolą to zapytam, czy ona te napoje piła i suplementy brała. Wiem, że pije dużo wody niegazowanej, ćwiczy i je co 4h.

salamandra - a ile Ty przytyłaś w drugiej ciąży? Dużo Ci zostało do zrzucenia?

Hej witam się, dzisiaj ledwo żyję, 3 godz terapii jednego dnia to masakra.
Monia zdrówka dla Hani.
Kittek wyjeżdżam 27.07 rano, mam nadzieję, że na bilety nam starczy :-p no kicha totalna ale tata obiecał, że z głodu nie umrzemy więc się pocieszam.
Dostałam od terapeutki trening czystości ułożony pod małą... na razie raz przyleciała trzymając się za mokre majtki, teraz znów ma mokro ale nie czuje... Lata świetlne zanim coś zakuma ale próbujemy.

Cholewka napisałam się i mnie wywaliło :dry:
Zapamiętałam tylko, że o odchudzaniu było. U mnie karmienie też nie ułatwiało straty kg, więc teraz też się nie nastawiam, że szybko schudnę. Ale mam nadzieję, że nie przytyję tyle ile w pierwszej ciąży, czyli 28 kg.

Co to za chorowanie w lato? Zdrówka dla Hanki.
Annaoj & i daj znać po
Gosia Mati jest udany, już go sobie wyobraziłam na golaska biegającego po całej hurtowni.

Jestem dziś nie przytomna, wczoraj mieliśmy niespodziewanego gościa, kolega P. ze studiów, po 5 latach w końcu się spotkaliśmy. Posiedzieliśmy do 2, więc dziś chodzę zamulona. Położyłam się u Ali w pokoju z nadzieję, że będzie się ładnie bawić a ja pośpię, ale gdzie tam, tłuka się przy mnie cały czas, jak mi nacisnęła butem na sutek od razu się przebudziłam.

jak mi nacisnęła butem na sutek od razu się przebudziłam.

maonka, ja wiem ze Ci nie bylo do smiechu, ale wybacz - zaplulam sobie monitor, bo oczami wyobrazni ujrzalam obrazek, na ktorym lezysz sobie na lozku, a cycki wielkie jak nie wiem co, poniewieraja sie po podlodze... ;-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry