• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Sonia- idź do pediatry i weź receptę na jakiś odczulacz, przy akcji z ostatniego roku, jak B. nie widział nic na oczy, dawaliśmy wapno i smarowaliśmy fenistylem, który u nas jest najbardziej skuteczny, ale dopiero azomyr pomógł.

Zielona- hehehe... byłybyśmy szczupłe jak ta lala, bo byśmy się nabiegały do sklepu :P

Dzisiejszy dzień sponsoruje moja mama, co mi tak ciśnienie przed chwilą podniosła, że kawa nie będzie mi potrzebna co najmniej przez tydzień :P eh...

reklama
Aniez dzięki Ci dobra Kobieto, nazwa wydała mi sie znajoma wiec przeszukałam swoją apteczkę(aptekę) domową i znalazłam takie cudo jeszcze nie otwierane:-D

Witam :-)

Sonia ile?? toż to małe wesele! Matko ja tyle miałam na swoim weselu wszytkich gości ;-)
J. idzie za 2 lata do komunii i będzie nas w porywach 17 osób :tak:

Idę rozwiesić pranie i zabieram się za te kwiatki bo ich w życiu nie posadzę...zostało mi tylko 16 szt. do posadzenia ;-) + plewienie :-p

Miłego dnia!

Agnieszkagdybym zaprosiła tylko najliższa rodzinę to i tak by wyszło ponad 30 osób, pozatym u nas zawsze na I komuniach i weselach jest dużo gości- taka rodzina:-), wesele miałam na 240 osób:-D

Hej,
uprzejmie donoszę, że moja Hania się do żłoba dostała:-):-):-):-):-):-) Jestem szczęśliwa! Wszystkim trzymającym kciuki stawiam kawę!

Kolejna wiadomość jest taka, że od dziś zaczynam pracę, na razie w projekcie unijnym, ale zawsze. Cieszę się bardzo, bo to tylko 3-4 godz. dziennie. Akurat Haneczka będzie spała:-) Właśnie zaraz uciekam do pracy.
Sonia, szalejesz kobieto z tą komunią, ale jak taka duża rodzina, to co zrobić, oby imprezka wam się udała.

Miłego dnia kobietki, zajrzę wieczorkiem

Witam
po super poranku, chodzę z bananem na buzi
Nawet postanowiłam dzisiaj tartę zrobić, mam nadzieje, że mi wyjdzie bo to mój debiut.
Idę dzisiaj z Igorem do neurologa, zobaczymy czy dostaniem skierowanie na biofeedback.
Dziękuję za porady kwiatowe, na pewno wykorzystam.
Sonia:szok::szok:, w domu robisz?
Gosia podwójne gratulację, a można wiedzieć co robisz?

Z gorszych wiadomości odebrałam wczoraj wyniki i mam wapno poniżej normy, przy moim spożyciu nabiały naprawdę nie wiem jak to możliwe:confused: Zobaczymy co ginka powie.

uciekam krem do tary robić

Sonia świetnie Cię rozumiem u nas też rodzinka duża i na urodzinach zbiera się nas około 30osób , na chrzcinach Natalki było 48 osób a na naszym weselu 168 ;-) przynajmniej jest wesoło
annaoj super że humor dopisuje :-)
gosia gratulacje dla Ciebie i dla Hani , pochwal się co to za projekt :tak:

wtorkowa wizyta u ortopedy nic nie niosła , pan dr powiedział, że wg niego wszystko jest ok i on prześwietlenia robił nie będzie :wściekła/y::wściekła/y: Kaszpirowski kur@& jego mać , spojrzał na dziecko i wystawił diagnozę, to dopiero czarodziej!

reklama
Witamy i my

Pogoda piękna :-) Pięknie dziękujemy cioci Aniezowej za pogodę, bo od wczorajszego popołudnia zaczęło się wypogadazać a teraz świeci i ani jednej chmurki :-)

Co do imprez u nas na weselu 27 osób najbliższych, rodzice, chrzestni, dziadkowie, rodzeństwo z dziećmi i rodzeństwo rodziców. Wiem my to co innego, ale nawet gdybyśmy brali ślub za 5 lat to i tak by było ich tyle, bo nie lubię imprez kiedy musze zastanawiać się kim jest ta ciotka i, żę widzę ją pierwszy raz na oczy. Rozumiem, że są rodziny w których ma się 10 sióstr braci i rodzice też tyle i ok :-) Ale zapraszanie ciotki którą pierwszy raz na oczy widzę, chyba nie :-)

Na urodzinach 12 osób i komunia u nas też tak będzie wyglądała 12 osób, chyba, że W siostra się rozmnoży to będzie więcej :-) Ale na to się nie zapowiada :-) Albo nasza, bo liczę że uda się jakoś połączyć wszystko i do tego czasu będziemy już w 4 :-) Nasze marzenie :-)

Jutro mamy wielki dzień. Idziemy z Tosią zapisać się do przedszkola, tzn. Tosię :-) W domu wielka ekscytacja. :-) Pójdziemy od września, ale miejsce musimy rezerwować miejsce już :-) Zobaczymy jaka będzie jutro reakcja :-)

Sonia u nas też się tak ukąszenia kończą, tak to jest z alergikami :no: Swoją drogą mnie wczoraj coś dziwnego ukąsiło i dzisiaj mi nawet krew z tego bąbla pociekła :szok:

Agnieszka właśnie mi przypomniałaś o praniu w pralce z nocnego prania ;-)

Mamusiu uwielbiam takich diagnostów, może dla spokoju inego poszukajcie.

Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry