reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Witam sie z pozycji horyzontalnej
p.gif
wink2.gif

Lezeeee, lezeeee i nie mam zamiaru wstawac :sorry2:
M byl dzis w pracy tylko do 14:30...Sprawy maja sie tak ze pracuje w domu, a 2-3 razy w tygodniu zjawi sie w pracy na pare godzin pozalatwiac co nieco.....Na ten czas musimy znalezc opiekunke. Termin takiej sytuacji ustalil z szefem na najblizsze 3 tygodnie.....Co bedzie potem zobaczymy...

Dobrze ze juz wrocil bo z Kuba to jest masakra....wieczne zapasy.....Ciagle chce po mnie skakac, jak go z siebie zdejmowalam to byl wielki ryk, gonitwa zeby zmienic pieluche itp.......efekt taki ze czuje sie fatalnie, od krzyza bóle, mam wrazenie jakbym okres miala zaraz dostac.....
baffled5wh.gif

A M chyba w koncu się przejał...ciagle pyta jak sie czuje....i powtarza ze mam sie nie ruszac i nie wstawac.....Wlasnie go oswiecilam ze pol nocy trzymal mnie za rękę
wink2.gif
co sie ocknal to mnie za nia łapał i dalej spal
laugh.gif
- w ogole sobie nie zdawal z tego sprawy....

LUNIA - tak tak kochana, nie daj sie szefowi, badz nieugieta:tak:
BIGU - duzo zdrowka, mam nadzieje ze masz zwolnienie...
HANUS - badz dzielna pod nieobecnosc M...bedzie dobrze

A odnosnie kolysanek - jest taka seria "Muzyka dla Bobasa" m.in. w empiku mozna kupic - rewewelacja, polecam :tak:

reklama
..no i mam zwolnienie (na tydzien). Wrocil ze zwolnienia moj lekarz i podjal wlasciwa decyzje:) (dla mnie)-stwierdzil ze czas na odpoczynek;-) (Bo tydzien temu z uchem bylam nie u swojego)
Teraz juz bede na bierzaco we wszystkich sprawch na forum:-)
Hanus - badz dzielna-my jestesmy z tobą-duchowo:)
Lunia - wytrwalosci:) (przesuniecie terminu remontu) -ja juz kilka dni czekam na zawieszenie karnisza(dobrze ze sa zaluzje w oknach)-jestem twarda:angry:-nie dam sie sprowokowac:)
Anetko - fajnie ze dobrze i po waszej mysli ulozyly sie wszystkie sprawy:)

Aneta23 ciesze sie ze przynajmniej czesciowo problem rozwiazany, lez i odpoczywaj, jeszcze tylko opiekunka. M widac ma dobre serduszko i bardzo sie przejal Twoja niedyspozycja, a to dobry znak. Kubus napewno przez pare dni nie odpusci, caly czas sie nim zajmowalas a teraz nagle lezysz, dla niego to nie do przyjecia:crazy:.
Lunia83 oj napewno szef tak szybko o Tobie nie zapomni i bedzie Cie zalewal telefonami z roznymi pytaniami. W koncu do tej pory byals niezastapiona i teraz czuje sie jak bez reki albo i dwoch:-D, ale musisz byc twarda;-). Powodzenia w czasie remontu. Moj M tez wymyslil teraz wykanczanie jednej lazienki ktora byla do tej pory w stanie surowym. Wkurzona jestem jak nie wiem co:angry:, bo zamiast sprzatac i przygotowywac dom pod nowego lokatora to tylko bedzie wiecej kurzu i balaganu a i tak przed porodem nie zdazy wszystkiego zrobic:wściekła/y:.
BigU wskakuj do lozeczka i kuruj sie:tak:.

Mam wieści od Monik75:biggrin2::tak:
"Dzisiaj Maja jest już ze mna na sali. Już jest wszystko wporządku i może w niedziele wyjdziemy do domu:biggrin2: Ja dzisiaj kończe brać antybiotyk. Rehabilitacja mi pomaga i zaczynam jakoś funkcjonować:biggrin2: Maja dodaje mi tyle sil,że już nie potrzebuje tyle środkow przeciwbólowych"

anetko: jak dobrze ze twoj M ma taka mozliwosc w pracy zeby tak sie dogadac :-)

a co do muzyki bobasa- mialam gdzies w komputerku, jakby co moge poszukac i zainteresowanym pzreslac mailem jak mi sie uda ;-)

Witam wieczorową porą:-)
lunia trzymam kciuki za wytrwanie w podjętej decyzji, nie daj się szefowi i ciesz z wolnego, a przesunięciem remontu się nie przejmuj,co się odwlecze, to nie uciecze,a Ty w tym tygodniu odsapnij i nabierz sił na remont, ni rzucaj się z jednej roboty w druga tak raptownie:-)
anetko cieszę się,że jednak Twój M wrócił z dobrymi wieściami,to fajnie,ze cię odciaży będziesz mogła faktycznie poleżeć i nie wykonywać siłowych czynności i zapasów z Kubusiem, który wyglada jak aniołek i ma śliczny szelmowski uśmieszek,ale energii mu nie brakuje,a,to bieganie za nim to jak maraton dla ciebie,ale nie wskazany w twojej sytuacji,więc teraz niech twoi chłopcy zajma się soba,a ty leeeeż:-)
bigU kuruj się, musisz być zdrowa i silna,takze tak jak piszą dziewczyny do łóżeczka,bo teraz tam Twoje miejsce:-)
majeczko dzięki za wieści od monik, pozdrów ją,to dobrze,ze dziewczyny dochodza do formy i jest co raz lepiej z dnia na dzień,buziaki.
Pozdrawiam i życzę miłego,słonecznego weekendu:-)

reklama
cześć mamuśki:-)
u nas prawdziwa POLSKA ZŁOTA JESIEŃ:-D
zaeaz uciekam na zakupki a później troszkę posprzątam w domciu- pościel już przebrana:happy:
ćiśnienie cuż:dry: niższe być nie chce więc wzie łam jak lekarz zalecił większą dawkę leku i mam nadzieje że będzie ok:sorry2: zjadłam trochę nutelli:-pi maluch wierci się w brzuszku:happy: dostał sporą dawkę glukozy do mamusi:zawstydzona/y:
Aneta ciesze się że udało sie znalez rozwiązanie teraz tylko pozostaje znalesc opiekunkę którą polubi Kuba ale myślę że się uda:blink:
Carolka jak po spacerku???
Bigu zdrówka
Lunia nareście ciesze się że odpoczniesz...:blink:
Hanuś ja też dzisiaj słomiana wdowa mój M w przecy wraca jtro:sorry2:
Uściski dla wszystkich listopadowych mamusiek:happy2:

Do góry