• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Laski !
Ciekawa jestem ile zostało majóweczek do rozpakowania ??:tak::tak::tak:

U Nas ok, mały dam Nam dzisiaj w nocy popalić a ja zamiast spać to na necie siedzę hihi :-)
ale muszę Was nadrobić, chociażby minimalnie :-)

Daria trzymam kciuki i czekamy na wiesci!

aina110 ja tez wywolalabym sobie tylko kurde jak i czym???
Juz mam po nocach schizy, dzisiaj snilo mi sie, ze poszlam do swoejgo gina, a on siedzial napruty w gabinecie i musialam przyjsc nastepnego dnia :-D tak wogle to nie spalam cala noc, moj to jeszcze twardo kima a ja juz wstalam, bo piekne sloneczko dzisiaj u mnie swieci.
Lezenie nic mi nie daje, wiec zbieram doopsko i bede latac do tej pory az mnie cos ruszy, a jak bede juz u kresu wytrzymalosci to walne se chyba podzialke tego olejku rycynowego;-)

daria trzymam &&&

mandrzejczuk, spokojnie, Ty nie jesteś jeszcze po terminie, więc doczekaj grzecznie a nie spieszysz się;-) Wiem,że chcesz ale to co maluch chce ważniejsze.

To ja się teraz dopiero przywitam:) Właśnie wcinam śniadanko i liczę na to,że małemu po rzodkiewce nic nie będzie..

Mandrzejczuk
ty posiedź kilka dni na tyłku, mały musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry