reklama

Maj 2011

witam was leniwie...:sorry2:
u nas też od rana wieje i leje.. w nocy był sztorm... yhhh na dwór nie ma co wychodzić bo nas zwieje..
samochodem tak buja ze się bałam na mieście że się przewrócimy razaem z autem:dry:
masakra jakaś...

bola mnie dziąsła , wszystko mnie swędzi...
masakra jakaś..

mam nadzieję że poczytałyście dzisijsze ogłoszenia;-)

reklama
Hope, prawdziwy zawodowiec z Twojej. Ja Mateuszowi kupiłam łyżwy 2 lata temu i od tego czasu był 2 razy na jeziorze. Na szczęście są powiększane i pasują Mu jeszcze. My byliśmy na lodowisku za 10 zł ale czasu tam nie liczą.
gag, u mnie na stronie miasta jest forum i tam pisała dziewczyna, że za 8 m-cy zostanie mamą i była pytać o żłobek i nie ma już szans. U nas jest 1 żłobek w którym jest 25 dzieci. Ja mam miejsce, które zarezerwowała sobie koleżanka na wrzesień 2011 a zaklepywała je w marcu 2010. Nie skorzysta, więc chce oddać je nam, ale dla nas wrzesień, to za wcześnie będzie - zobaczymy. Inaczej jest chyba w prywatnych żłobkach, ale u nas takich nie ma.
Ja się na żadną sesję nie nadaję z tymi rozstępami po pierwszej ciąży. Nie mam ani jednego zdjęcia w tej ciąży.

Hejka :-)

Kamcia- ogłoszenia poczytane :tak: dzięki za petycję ale czy ona coś da hmm warto spróbować
Zanka - powodzenia na sesji będzie dobrze :tak: już się nie możemy doczekać

U Nas też szaro buro , dzisiaj nie wychodzimy nigdzie aby żadne ustrojstwo się w Szymku nie zalęgło :tak: nad ranem miał jeszcze temp a teraz już jest dobrze właśnie śpi.

My mamy fotografów z własnym zakładem ale co z tego jak to brat Damiana i wiecie jaka atmosfera między Nami jest teraz więc sesja odpada... ale koniecznie muszę się zmobilizować i zrobić prywatną w domku tylko włoski trzeba sobie farbnąć najpierw a co :-p

EDIT: jejku nie wiem co robić już... poszłam zobaczyc czy rzeczywiście Szymek śpi a on cały rozpalony 39,1 ! nie wiem od czego ta temp bo nie ma żadnych innych objawów... Dzisiaj go chyba jeszcze poobserwuję ale jak temp będzie się utrzymywać to jutro do lekarza .

Ostatnia edycja:
Lepi pewnie tak światło padało dziwnie a Ty od razu że siwe włosy!! :-)

Kamcia od ogłoszeń zaczęłam lekturę BB :-)

Futrzaczku może jedź z Szymkiem na pogotowie lepiej niech go lekarz obejrzy :tak:

Ja sobie obejrzałam filmik i się zryczałam na końcu, zaraz wracam do wyrka i jakiś następny obejrzę. co tu robić pogoda paskudna, w doopsku mam lenia więc sobie pooglądam co nieco

Jolek- nie myślę że na pogotowie nie ma sensu bo temp jest dość wysoka ale nie aż tak jak by była w okolicy 40st to na pewno , a właśnie dzwoniłam do mojej siostry pielęgniarki i ona mnie uspokoiła że może to być tzw. trzydniówka która objawia się właśnie tylko poprzez temp praktycznie. Muszę być spokojna i zrównoważona i go obserwować a w razie co w weekend jest dyżur pediatryczny więc podjedziemy.

Hej Kochane:happy:
Ja właśnie kończę pić herbatkę i lecę pozmywać a potem pod prysznic. Ogólnie leniu****e dzisiaj w domu, Misiek coś na mieście załatwia
Kupiliśmy wczoraj dywanik i jest śliczny Leży i czeka na Wojtusia Planujemy jeszcze kupić takie fajowe dekoracje piankowe (oczywiście o tematyce Kubusia Puchatka) tylko muszę poszukać w sklepach w Warszawie bo nie chcę mi się przez neta zamawiać.
I myślę o dwóch lampkach podłogowych.... Jedna żeby stała przy łóżeczku a druga przy fotelu jak będę Niuńka karmić... Tylko zastanawiam się czy ta druga może wystarczy jakaś mała i postawić ją na parapecie? Jak myślicie?

Od paru dni tak mnie brzuch swędzi, że nie idzie wytrzymać. I okazało się, że w ciągu paru dni przybyło mi kolejne 2 cm w pasie co w finale daje 110 cm:-)

Futrzaczek oby to była 3 dniówka faktycznie!!

reklama
Misia częściej smaruj brzusio
Co do lampek to na pewno jedną z takim przytłumionym światłem sobie kup,żeby w nocy nie raziła malucha po oczkach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry