Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja Gabi pełni tu rolę przywódcy
,a mały Radzio jej wtóruje,a ja...mam już dość
Idę zaraz się chyba dotlenić i wezmę ich na dworek niech trochę wypalą tej energii....Takie słoneczko to aż grzech siedzieć w domu (choć powinnam pisać 3 rozdział pracy licencjackiej,no ale może później się zbiorę,bo plechy mnie bolą)..A tu jeszcze malowanie-ciąg dalszy...Masakra

:-)
hihhi i zero paniki pełne opanowanie ale okazało się że i tak o dwa dni za szybko pojechaliśmy i się męczyłam w szpitalu. Teraz zaczekam dłużej zresztą teraz wiem jakie są te skurcze porodowe one muszą być naprawdę bolesne i postaram się wytrwać w domu jak najdłużej :-) do szpitala mamy 5-7 minut 

marzenka - a nie możesz zadzwonić po babcię żeby zeszła po małą bo nie możesz znaleźć miejsca do parkowania czy coś?

to widze ze u nas szerokosc podrzednych uliczek podobnaa 100km na godzine to w no. predkosc maksymalna na autostradzie
z tym ze autostrad w calym kraju jest ok 80 km, takze szybko nigdzie nie dojedziesz
![]()