reklama

Maj 2011

A ja byłam dziś po lekarzu zanieść zwolnienie ... parę lasek z okolicznych sklepów mnie dopadło bo chcą się zarazić.
Co do jazdy samochodem to ja tylko jako pasażer bo niestety prawka nie zaliczyłam:(

reklama
Cześć Mamusie! My wczoraj kupilismy komodę dla Malutkiej i dzisiaj wzięłam się za pranie ciuszków :) Jutro prasowanie :)
Ja też mam chorobę lokomocyjną i nie jest mi nic tylko wtedy kiedy prowadzę.. tylko, że coraz ciężej mi się prowadzi samochód, ale póki dam radę to będę to robiła :)

Dobry wieczór:happy:

Ja dzisiaj byłam u Mamusi troszkę a teraz jesteśmy w domku i zaraz się kładę bo nie mogę wysiedzieć tak mnie kręgosłup boli:-( Tylko muszę wziąć prysznic po za 2 godziny wyłączają nam wodę i do jutra do 23 nie będzie:wściekła/y:
Jutro mamy też wizytę u ginka na 19.20 także wieczorkiem dam znać co i jak na odpowiednim wątku:happy: a wcześniej mamy usg piesia naszego także pewnie nie będę miała chwili żeby wejść, dopiero wieczorkiem.

U Nas dzisiaj smutno bo Babcia musiała uśpić piesia. Miał dzisiaj operację bo okazało się,że ma guza na śledzionie... Jednak w trakcie operacji okazało się, że nie tylko na śledzionie a i na jelitach, wątrobie i jeszcze gdzieś... Nie miał szans żeby żyć, bardzo złośliwy nowotwór :-( Biduś miał 5 lat dopiero....

Kamcia prze kichane te Wasze drogi, najgorzej na zakrętach jak jest tak wąsko....

Jolek i jak się czujesz?? Lepiej coś??

Sylwia nie oglądam tego filmiku bo aż się biję denerwować po Waszych opiniach...

Lecę Kochane bo kręgosłup mi zaraz pęknie:-( Miłego wieczorku :happy:

Misia, dziękuję trochę lepiej. A zastanawiałam się wczoraj co z tym twoim psiakiem wyszło. No to czekamy jutro na wieści jak tam Wojtuś się ma :)

Nie posiedzę dzisiaj z Wami...Padam na pyszczek, czuje się jakby ktoś wszystkie siły ze mnie wyssał. Miłego wieczorku i do juterka Kobietki. Buźka

Mój P ogląda mecz więc mi pozostaje nadrabianie zaległości z serialami na lapsie dobrze bynajmniej że może w tym samym czasie masować mi stopy to nie jest tak źle.

Jolek- Dobranoc kochana :* śpij słodziutko :))
Styna- ojjj uwielbiam masażyk stóp :tak: zazdroszczę :-p

a Ja zaraz uciekam na You Can Dance bo nic innego i tak nie ma a zresztą lubię to :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry