reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

witam:) ciągle pada, Młody dopiero zasnął...
kwiecień 2012 czas szybko płynie, niedawno jeszcze dodawałyśmy zdjecia brzucholków. Tęsknie trochę za tym... Jutro o 5 rano do domku wyruszamy, juz z Jaskiem ponad 3 tys. km zrobilismy.

Miłego dnia kobietki:)

reklama
Cześć laseczki
Ale paskudna pogoda u nas:wściekła/y: Wpierniczyłam właśnie na śniadanie ciacha kokosowe:tak: i mnie zemdliło:confused2:
Marzena jak będziesz an weselichu to wpadnij do mnie na kawusie. Zapraszam. Bo ja z okolic Lublina :tak:
Aina widzisz jak szybko zleciało już jutro będziesz w domciu:-)
Idę bo pranie wzywa
Miłego dnia laseczki:tak:

Futrzaczku taki poczatkowy kurs makijazu dziennego i wieczorowego to ok. 400zl, to mi się udalo trafic w promocje za 39zl, no a taki sprzet wersja bieda (oczywiście dobrych firm) to ok. 500-600zl na poczatek, wiec wydatek jest, no a jak chcialam zrobic kurs taki już pelny caly zakres wizazu to koszt ok. 700-800zl wiec nie tanio...ale wybieram się na kosmetologie od pazdziernika i bedac studentka tej uczelni będę miala 50% znizki na wszelkie kursy, wiec na pewno je porobie ;)

Karolka85 bardzo ladna suknia bardzo duzo dziewczyn nawet i teraz wybiera podobny fason

Paula04 dla corci ta kiecke trzymasz? W sumie teraz tak można suknie przerobic ze będzie wygladala jak nowa, jak już 11 lat wisi to i drugie 11 może powisiec

[FONT=&quot]Alex2712 o kur** skarbowka? No to mam nadzieje, ze po znajomosci mnie nie podkablujesz? :-D

Oskaro juz 3 dzien pod rzad zaczyna tance-spiewance o 6 rano i pospac nie daje, sloneczko u mnie jest ale tak wiele okrotnie, ze i w domu niezacieplo. Wczoraj przyszlo mi ubranko do chrztu, te co wam pokazywalam na zakupowym z niebieskiem sweterkiem i muszka, wyku***te jest, ze tak juz brzydko sie wyraze ;-) portki sa swietne, bo lniane i na pewno beda bardzo przewiewne i spokojnie kazda czesc ubranka bede mogla zestawic z inymi mniej wyjsciowymi ciuchami, wiec zakup udany.

[/FONT]

Mandrzejczuk ja jestem po kosmetologii, po licencjacie robilam na Pomorskiej Akademii Medycznej, teraz ide na magisterkę:) Jak bedziesz chciała jakis materialy to służę pomocą mam dużo rzeczy na komputerze:)

Basiekk jutro będę przejezdzala przez Lublin wracajac do Zamościa:)

Basiekkk a może to nie ciastka tylko dolegliwości ciążowe??? :-D
Mandrzejczuk sama poszłabym sobie na studia, tylko że na jakieś ekonomiczne (kiedyś nawet zaczęłam ale na drugim roku się skończyło z powodu braku kasy :-(), tylko że teraz żeby studiować muszę znać super język bo inaczej to jak tu studiować. Kiedyś też robiłam pazurki w Pl i mam jeszcze dużo rzeczy do nich, ozdób i całkiem nową lampę, chyba to sprzedam bo stoi teraz i tylko kurz zbiera (Niemki nie przepadają za tipsami - w ogóle są dziwne, bardzo dużo w ogóle o siebie nie dba)...

Hejka :-)

U Nas też zimno brrrr, niby słońce przebija ale lipa straszna jest :-(

Mandrzejczuk- wow to cena naprawdę super :tak: a ile trwa taki kurs ? a sprzęt kosztuje pewnie że tak ale i też się szybko zwraca :-)

Dobra uciekam... nie mam jak teraz spokojnie popisać dzieciaczki dokazują ;-) .

U nas też paskudnie...zimno i pizga.

Aina to już pewnie odliczasz godziny :)

Też chciałam po szkole iść na kosmetologię, ale moich starych nie stać było na moje studia więc musiałam się zebrać i wyjechać w poszukiwaniu pracy. Teraz to już nie mam raczej głowy do nauki.

Dziewczyny czy wasze maluchy też tak wędrują w łóżeczku?? W nocy się wystraszyłam! Igor obudził się na karmienie i popłakiwał zapaliłam lampkę podchodzę do łóżeczka a dziecka nie ma :szok: przekulał się pod przewijak!

Haha, to widzę, sporo tu nas, paniusi które piją kawkę za pieniądze podatników ;) Na szczęście nie pracuję w tzw okienku więc kontakt z piekielnymi petentami mam ograniczony. Choć ci, którzy przychodzą to też czasami niezłe ananasy, a niektórzy to tacy zaprzyjaźnieni co życzenia złożą na święta i w ogóle.

Też ostatnio podczytywałam początki maja. Tęsknię za brzuszkiem i chętnie byłabym znowu w ciąży. Tylko jak sobie pomyślę, że jeden łobuz na cycu, drugi akurat demoluje chatę to wolę troszkę poczekać. Ale piękne chwile to były, takie czekanie na każdą wizytę i usg, obserwowanie jak się bobiszon rozwija, jak rośnie brzuszek... I te harce i kopniaki...

Mój słodziak właśnie sobie śpi i nawet nie przeczuwa, że czeka go dzisiaj pierwsze szczepienie. Co gorsza on zaraz o tym zapomni jak tylko cyca dostanie, a ja to przeżywam już teraz i będę jeszcze dwa dni po pewnie ;)

Witam!
U nas tez brzydko, pada i bardzo wieje!A poza tym to musze szukac pracy bo po macierzyńskim i urlopie zwalniaja mnie z pracy:(:(:(ach ta prorodzinna Polska.....normalnie deprecha:(

reklama
No i co napisałam i wywaliło mi gdzieś posta w kosmos. Już mi się nie chce znowu pisać to się tylko witam. O.

Do góry