Futrzaczku taki poczatkowy kurs makijazu dziennego i wieczorowego to ok. 400zl, to mi się udalo trafic w promocje za 39zl, no a taki sprzet wersja bieda (oczywiście dobrych firm) to ok. 500-600zl na poczatek, wiec wydatek jest, no a jak chcialam zrobic kurs taki już pelny caly zakres wizazu to koszt ok. 700-800zl wiec nie tanio...ale wybieram się na kosmetologie od pazdziernika i bedac studentka tej uczelni będę miala 50% znizki na wszelkie kursy, wiec na pewno je porobie
Karolka85 bardzo ladna suknia bardzo duzo dziewczyn nawet i teraz wybiera podobny fason
Paula04 dla corci ta kiecke trzymasz? W sumie teraz tak można suknie przerobic ze będzie wygladala jak nowa, jak już 11 lat wisi to i drugie 11 może powisiec
[FONT="]
Alex2712 o kur** skarbowka? No to mam nadzieje, ze po znajomosci mnie nie podkablujesz?
Oskaro juz 3 dzien pod rzad zaczyna tance-spiewance o 6 rano i pospac nie daje, sloneczko u mnie jest ale tak wiele okrotnie, ze i w domu niezacieplo. Wczoraj przyszlo mi ubranko do chrztu, te co wam pokazywalam na zakupowym z niebieskiem sweterkiem i muszka, wyku***te jest, ze tak juz brzydko sie wyraze ;-) portki sa swietne, bo lniane i na pewno beda bardzo przewiewne i spokojnie kazda czesc ubranka bede mogla zestawic z inymi mniej wyjsciowymi ciuchami, wiec zakup udany.
[/FONT]