reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia ja właśnie oglądałam na TLC ciąże z zaskoczenia i właśnie kobietka urodziła a test jej pokazywał ze nie jest w ciąży więc uważąj hihi!!

Kamcia ja też zadrżałam zaraz sobie pomyślałm co ja bym zrobiła, chyba bym siedziała i płakałą prze 8 kolejnych mieięcy:-)
Aina podziwiam twoją cierpilwość i wyrozumiałość, dzielna babka
A tak wogóle to witam wieczorową porą, dzieciaki spią juz od 20 więc buszuję po necie, robię drobne jesienne zakupy dla dzieci

aina - dziekuje bardzo :)):** i zycze Wam spokojnej drogi jutro - bez korkow, bez marudzenia itpp ;)) I koniecznie daj znac jak dojedziecie!!!

Boli mnie brzuch... z przejedzenia ? :/ :p

Kurna chata mnie też brzuch pobolewa. Albo to blizna po CC na zmianę pogody albo @ idzie. :((( Za szybko jakoś.

Ja też oglądam "ciąże z zaskoczenia" i w głowę zachodzę jak to możliwe.

Alex a oglądasz potem ten program o zakupach za darmo? Przy tym to oczyska otwieram ze zdziwienia jak tak można. Ale w Polsce to nierealne - takich kuponów nie drukują a nawet jeśli to zaraz limity są. Kiedyś jak na carrefoura otworzyli to jak żółty ser był w promocji to ludzie tak kupowali, że wprowadzili limit 1 kg na osobę :D

lepi to gratulacje-bedziesz po raz drugi ciocią:-) A Zosia będzie miała z kim sie bawić;-)
A co do czytania bajeczek-moja starsza ostatnio przynosi mi stosy książeczek (takich małym znanych rymowanek Brzechwy,Tuwima itp.) i każe sobie wszystkie czytac przed snem. Dziś dopadła mnie jak karmiłam Remika więc jedną ręką trzymałam butlę,a w drugiej mialam ksiązeczkę i czytałam. Skończyło się to tak,że Remik zasnął,a ona poszła sie poprzytulać do babci:sorry:

ufffffffffffffffff dopiero udało mi się zajrzeć..miałam gości, a potem szykowanko małego do spania prasowanko pranko itp itd
Młody ubranko do chrztu ma wyprane i wyprasowane.
Teraz kilka pracowitych i latanych dni będę miała więc pewnie będzie mnie mało

Mam dziś od południa jakieś ciśnienie w sobie ..mam nadzieję że to nie na okres tylko przez tą pogodę!!

Maja trzymam kciuki za załatwienie jutro spraw i za pracę B.

Aina szerokiej drogi.

Lepi gratulacje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się dziś pierwsza:-)
Kiepska nocka za nami i juz od 5.20 nie śpimy:-) cudownie jaki piękny dłłłłłłłłługi dzień się nam szykuje.
Ciążę z zaskoczenia też oglądałam zawsze jestem w szoku jak to ogladam, niesamowite.
Przedemną dziś dzień w urzędach muszę pozałatwiać jakieś zusy i mopsy ależ mi się nie chce

Do góry