• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia ja też zadrżałam zaraz sobie pomyślałm co ja bym zrobiła, chyba bym siedziała i płakałą prze 8 kolejnych mieięcy:-)
Aina podziwiam twoją cierpilwość i wyrozumiałość, dzielna babka
A tak wogóle to witam wieczorową porą, dzieciaki spią juz od 20 więc buszuję po necie, robię drobne jesienne zakupy dla dzieci

Kurna chata mnie też brzuch pobolewa. Albo to blizna po CC na zmianę pogody albo @ idzie. :((( Za szybko jakoś.

Ja też oglądam "ciąże z zaskoczenia" i w głowę zachodzę jak to możliwe.

Alex a oglądasz potem ten program o zakupach za darmo? Przy tym to oczyska otwieram ze zdziwienia jak tak można. Ale w Polsce to nierealne - takich kuponów nie drukują a nawet jeśli to zaraz limity są. Kiedyś jak na carrefoura otworzyli to jak żółty ser był w promocji to ludzie tak kupowali, że wprowadzili limit 1 kg na osobę :D

lepi to gratulacje-bedziesz po raz drugi ciocią:-) A Zosia będzie miała z kim sie bawić;-)
A co do czytania bajeczek-moja starsza ostatnio przynosi mi stosy książeczek (takich małym znanych rymowanek Brzechwy,Tuwima itp.) i każe sobie wszystkie czytac przed snem. Dziś dopadła mnie jak karmiłam Remika więc jedną ręką trzymałam butlę,a w drugiej mialam ksiązeczkę i czytałam. Skończyło się to tak,że Remik zasnął,a ona poszła sie poprzytulać do babci:sorry:

ufffffffffffffffff dopiero udało mi się zajrzeć..miałam gości, a potem szykowanko małego do spania prasowanko pranko itp itd
Młody ubranko do chrztu ma wyprane i wyprasowane.
Teraz kilka pracowitych i latanych dni będę miała więc pewnie będzie mnie mało

Mam dziś od południa jakieś ciśnienie w sobie ..mam nadzieję że to nie na okres tylko przez tą pogodę!!

Maja trzymam kciuki za załatwienie jutro spraw i za pracę B.

Aina szerokiej drogi.

Lepi gratulacje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się dziś pierwsza:-)
Kiepska nocka za nami i juz od 5.20 nie śpimy:-) cudownie jaki piękny dłłłłłłłłługi dzień się nam szykuje.
Ciążę z zaskoczenia też oglądałam zawsze jestem w szoku jak to ogladam, niesamowite.
Przedemną dziś dzień w urzędach muszę pozałatwiać jakieś zusy i mopsy ależ mi się nie chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry